Diamond Painting Dieren

Wat is er nu leuker dan een diamond painting van je favoriete
 dier of huisdier te maken. 

Er zijn super veel diersoorten op de aarde en dit is nog maar het topje van de ijsberg volgens wetenschappers. Nog lang niet alle dieren zijn ontdekt en in kaart gebracht. We worden omringd door de meest uiteenlopende dieren. Je hebt huisdieren zoals katten, honden, konijnen, cavia's maar zodra we naar buiten gaan zijn er nog veel meer dieren die we tegenkomen waaronder koeien, paarden en schapen. We leren als kleine dreumes al dieren herkennen uit boekjes en brengen we bezoekjes aan de dierentuin. Onze dierenkennis wordt nog groter vanaf het moment dat we naar school gaan. Niet alle dieren zijn even bekend en er valt nog zoveel te ontdekken. Geschat wordt door wetenschappers dat er op aarde (ongeveer) 10 miljoen diersoorten zijn. Daarvan zijn er maar pas ruim één miljoen bekend en beschreven. Het kan gebeuren dat er elk jaar nieuwe dieren worden ontdekt. Noem een dier en waarschijnlijk is er wel een diamond painting van te vinden. Dieren zijn uitermate geschikt om een diamond painting van te maken. Een diamond painting dieren is super mooi voor aan de muur in je eigen huis maar is ook een erg leuk cadeau voor een familielid, vriend of vriendin. Ze zijn er in heel veel verschillende soorten van zwart wit tot zeer kleurrijk, van kleine formaten tot hele grote versies en je kan kiezen uit ronde of vierkante steentjes. De ronde steentjes worden meestel bij kleinere diamond paintings gekozen en als je een beginner bent. Ronde steentjes zijn wat makkelijker op te plakken en je kan ze ook in iedere richting op het canvas plakken. Een diamond painting met vierkante steentjes vereist iets meer precisie. Je maakt met de complete pakketten diamond painting dieren de mooiste creaties. Het is een hobby die geschikt is voor zowel jong als oud en wordt ook wel borduren met steentjes genoemd. Het maken van een diamond painting is rustgevend en ontspannend en je maakt ook nog eens een super mooi schilderij. Door de details en vele kleuren krijg je een prachtig sprankelend eindresultaat. Of je er nu voor kiest om de diamond painting in te lijsten of op te spannen op een houten frame het is een echte eyecatcher en je kan het leuk in iedere ruimte in huis ophangen. 

Diamond Painting wilde Dieren

Er is een zeer groot assortiment Diamond painting wilde dieren verkrijgbaar. Je vind diamond paintings van onder andere de wilde dieren olifanten, tijgers, leeuwen, zebra's, giraffen en apen. Je kan het zo gek niet bedenken of je vind er wel een diamond painting van. Wilde dieren lenen zich natuurlijk ook prima voor een mooi kunstwerk voor aan de muur in huis maar is ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand. Wilde dieren zijn vaak groot en stoer en daardoor ook erg gaaf om te maken en in een kinderkamer op te hangen. Een diamond painting wilde dieren is ook erg leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven. Zo heb je een eigengemaakt uniek cadeau. 

Diamond Painting boerderijdieren

Je vind ook een zeer ruime collectie diamond painting boerderijdieren of kies een eigen foto diamond painting. Er is een keuze uit verschillende dieren, formaten van de diamond painting en ze zijn er in zwart wit maar er zijn ook kleurrijke modellen te vinden. Zo is er een diamond painting van bijvoorbeeld koeien, kippen, varkens, paarden, schapen en geiten. Wil je een kunstwerk maken van een echt typisch Hollands boerderijdier dan is bijvoorbeeld de koe super leuk om aan de muur te hangen. De koe is voor iedereen herkenbaar en daardoor super leuk om te maken als diamond painting. Maar ook alle andere boerderijdieren lenen zich perfect voor het maken van een diamond painting. Ook is het super leuk om een diamond painting boerderijdieren ingelijst op te hangen in bijvoorbeeld een kinderkamer en je kan het ook eventueel als cadeau geven aan iemand. 

Diamond Painting dieren action

Er zijn wel een aantal diamond painting dieren te vinden bij action. Ze verkopen er een diamond painting van katten, paarden, vlinders, vogels en honden. Het is een compleet pakket waarin alles zit om direct met de diamond painting aan de slag te kunnen gaan. De diamond painting dieren action hebben een leuk prijsje en zijn daarom ideaal voor de beginnende diamond painter. Zo kan je eerst kijken of je de hobby wel wat voor jou is zonder er gelijk al teveel geld aan uit te hoeven geven. Nadeel bij Action is wel dat het vaak maar eventjes te vinden is in het assortiment. Je kan natuurlijk altijd even naar een action bij jou in de buurt om te kijken of ze momenteel nog een diamond painting dieren hebben liggen. 

aliexpress diamond painting dieren

Aliexpress heeft een zeer groot assortiment diamond painting dieren. Ben je op zoek naar een diamond painting van een hond, kat, paard, olifant, koe of tijger je vind ze allemaal bij aliexpress en ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Maar ook hebben ze er nog veel meer andere dieren dus ben je op zoek naar een diamond painting dieren dan kan je gerust eens een kijkje nemen op aliexpress. Het is belangrijk om van tevoren wel even goed naar het formaat van de diamond painting te kijken want het zou zonde zijn dat wanneer je het binnenkrijgt en het niet aan je verwachtingen voldoet. Het duurt vaak ook wel eventjes voordat je je bestelde aliexpress diamond painting dieren thuis ontvangt. Heb je geen haast en kan gerust eventjes wachten op je bestelde diamond painting dieren dan kan je prima bestellen bij aliexpress maar wanneer je het snel in huis wilt hebben om lekker aan de slag te gaan met je hobby dan kan je misschien beter ergens anders bestellen. Je kan bij aliexpress ook kiezen uit een diamond painting dieren met ronde steentjes of met vierkante steentjes. Het is van je eigen wensen afhankelijk welke vorm steentjes je kies. Wel wordt er door beginners vaak gekozen voor ronde steentjes. 

Korting op je diamond painting?