Diamond Painting Hond

Honden horen bij de populairste huisdieren en zijn daarom ook uitermate geschikt voor diamond painting.

Een hond is trouw, lief en altijd in voor een lekkere knuffelsessie. Honden zijn echte gezelschapsdieren maar worden ook ingezet om allerlei taken te verrichten. Zo zijn er onder andere reddingshonden, blindengeleidehonden en politiehonden. Met een hond kan je lekker knuffelen, spelen maar ook een heerlijk stuk wandelen vind jouw viervoeter helemaal het einde! Is de hond ook jouw lievelingsdier wat is er dan leuker om een mooie diamond painting te maken van jouw favoriete huisdier. Je maakt met een diamond painting een prachtig kunstwerk van jouw trouwe viervoeter. Diamond painting is knutselen met kleine zogeheten diamantjes of kristallen in verschillende kleuren en vormen. Iedereen kan met diamond painting een prachtig artistiek kunstwerk maken van zijn favoriete hond. Er zijn veel redenen op te noemen waarom diamond painting honden zo enorm populair is. Elk eindresultaat van een diamond painting hond is uniek. Er is een zeer ruime keuze uit verschillende standaard afbeeldingen maar je kan ook kiezen voor je eigen foto! Je bent natuurlijk super gek op je eigen hond en dat is begrijpelijk. Maak daarom van je eigen hond een mooie diamond painting. Diamond painting vereist veel tijd en precisie maar na een intensieve inspanning heb je een prachtig mooi kunstwerk dat oogverblindend is. Er is veel mogelijk op het gebied van diamond painting hond en wanneer je klaar bent is het natuurlijk super gaaf om hem in te lijsten. Je maakt de diamond painting zo nog specialer en je kan hem een mooi plekje geven in je huis. Je kan een diamond painting hond of diamond painting eigen foto maken voor jezelf maar is natuurlijk ook een fantastisch gaaf cadeau om weg te geven. 

diamond painting Hond ronde steentjes

Er is een ruime keuze diamond painting hond ronde steentjes. Of je liever ronde of vierkante steentjes wilt is vaak een eigen persoonlijke keuze. Wel worden de ronde steentjes vaker gekozen door de beginnende diamond painter. Ook worden de ronde diamantjes vaker gebruikt bij de kleinere diamond paintings omdat de lege ruimtes op het canvas dan mooi worden opgevuld. Ronde steentjes sluiten niet naadloos aan op elkaar en er zit dus altijd wat ruimte tussen de steentjes. Een diamond painting hond ronde steentjes heeft wel als grote voordeel dat de steentjes makkelijk op te plakken zijn en ook nog eens in elke richting zijn op te plakken. Over het algemeen ben je met een diamond painting hond ronde steentjes sneller klaar dan met vierkante steentjes. Wanneer je zonder teveel na te denken een diamond painting wil maken kies dan voor ronde steentjes. Ook wanneer je voor het eerst ga diamond painten dan zijn ronde steentjes de beste keuze. 

diamond painting Hond Vierkante steentjes

Diamond painting hond vierkante steentjes vind je in een ruim aanbod van klein tot groot en zijn er in verschillende kleuren. Vierkante steentjes hebben een perfecte pasvorm en sluiten bijna naadloos aan op elkaar. Het zorgt voor een mooi geheel zonder onbedekte gedeeltes op het canvas omdat er geen ruimtes tussen blijven. Een diamond painting hond vierkante steentjes vereist wel meer precisie dan ronde steentjes. Het eindresultaat met vierkante steentjes wordt door veel mensen mooier gevonden omdat er tussen de steentjes bijna geen ruimte meer zitten. Wanneer je het niet erg vind om secuur te werk te gaan dan is een diamond painting hond vierkante steentjes een prima keuze voor jou. Het is ook handig als je kiest voor vierkante steentjes dat je al een klein beetje ervaring hebt met het maken van een diamond painting. 

diamond painting Action Hond 

De diamond painting action hond is een super leuke complete set waar je direct mee aan de slag kunt en die alles bevat om een mooi kunstwerk te maken. De diamond painting hond vond je in het assortiment bij de action maar of deze er nu nog steeds te koop is blijft altijd de vraag. Action werkt vaak met een heel wisselend assortiment en daardoor kan het zomaar zijn dat de diamond painting hond momenteel niet meer verkrijgbaar is. Maar het kan ook zomaar zijn dat het in sommige winkels nog wel in de schappen ligt en of het misschien binnenkort weer beschikbaar is in de winkel van Action. Het is altijd even de moeite waard om de winkel binnen te lopen om te kijken of ze de diamond painting action hond te koop is want het is een erg leuk product voor ook nog eens een super leuk prijsje! 

diamond painting Hondenrassen

Er is een grote ruime keuze diamond painting hondenrassen. Van bijna elk hondenras is er wel een diamond painting te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit de hondenrassen Labrador Retriever, Duitse herder, Golden Retriever, Staffordshire Bull Terrier, Berner Sennenhond, Rhodesian Ridgeback, Teckel (Dashond), Chihuahua. Je vind ze allemaal om een mooie diamond painting van te maken. Diamond painting hondenrassen zijn altijd heel speciaal. De band tussen mens en hond is super krachtig. Wat is er nou leuker om van jouw favoriete hondenras een prachtig mooi diamond painting schilderij te maken om aan je muur te hangen in je huis. Maar je kan er natuurlijk ook eentje maken om cadeau te geven aan een familielid, vriend of vriendin. 

Aliexpress diamond painting Honden

Aliexpress diamond painting honden vind je er in een ruim aanbod. Je vind ze in verschillende afmetingen, kleursamenstellingen en ook zijn ze er met ronde en vierkante steentjes. Bij aliexpress ben je op de juiste plek voor het vinden van een diamond painting van een hond en ook de prijs is zeer aantrekkelijk maar wat wel een nadeel is dat wanneer je de diamond painting snel in huis wilt hebben omdat je graag direct wil beginnen met je hobby kan je er beter niet voor kiezen om je diamond painting te kopen bij aliexpress. Soms duurt het namelijk wel een tijdje voordat je jouw bestelde diamond painting hond in huis hebt. Dus wanneer je geduld hebt en niet meteen aan de slag wilt gaan kan je prima diamond painting honden kopen op aliexpress maar kan je niet wachten en wil je snel je nieuwe diamond painting in huis hebben dan kan je beter ergens anders shoppen. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie