Diamond Painting Kruidvat

Korting bij Diamond Painting Kruidvat?

Je vind zo af en toe diamond painting setjes bij kruidvat. Kruidvat is ondertussen een winkel geworden die heel veel verschillende producten verkoopt waaronder dus ook geregeld diamond painting spulletjes. Voor de beginnende diamond painter zijn deze setjes ideaal maar ook voor de gevorderden voor tussendoor zijn ze perfect en ze kosten ook nog eens niet veel. Als je nog moet gaan ontdekken of je diamond painting wel leuk vind en of het een hobby voor jou is dan is het natuurlijk super leuk als je een setje bij kruidvat kan kopen die niet duur is. In de weekaanbieding worden af en toe diverse setjes diamond painting aangeboden. Als je al vaker een diamond painting hebt gemaakt komt de inhoud van de setjes je vast wel bekend voor. Het setje bevat een sorteerbakje, pen voor de steentjes, een gebruiksaanwijzing, wax, natuurlijk de steentjes en een patroon met plaklaag. Alles zit er dus in om direct aan de slag te kunnen gaan. Wanner het de eerste keer is dat je een diamond painting ga maken kan je het beste even voor de zekerheid het instructievel door lezen maar eigenlijk spreekt het wel voor zich. 

Wat is er te koop?

 • Paintings: Ja
 • Eigen Foto Paintings: Nee
 • Accessoires: Nee
 • Opbergen: Ja
 • Inlijsten artikelen: Ja

Soorten Diamond Paintings:

 • Standaard Paintings: Ja
 • Foto Paintings: Nee
 • Speciale Paintings: Nee
 • Diamond Painting Kits: Ja
 • Diamond Painting Kind: Nee

Waar en wanneer te Koop

 • Online: Ja
 • In de Winkel: Ja
 • Hele jaar door: Nee
 • Vaste Collectie: Nee

Diamond painting eigen foto kruidvat

Op dit moment vind je nog geen diamond painting eigen foto bij kruidvat. Het is helemaal niet vreemd zal als je dacht dat je dit bij het kruidvat kon kopen aangezien ze daar ook een uitgebreide foto service hebben en ook al geregeld spulletjes aanbieden voor diemaond Painting. En wees eerlijk een eigen foto om te maken als diamond painting is natuurlijk super gaaf maar helaas kan je de deze nog niet bij het kruidvat kopen. Wanneer je graag een diamond painting met eigen foto wilt zal je hiervoor ergens anders op zoek moeten. 

Diamond painting kruidvat 2021

Er komt in 2021 nog vast veel meer diamond painting bij het kruidvat. De hobby diamond painting is razend populair in Nederland en daar speelt ook kruidvat goed op in. Als je terug kijkt naar wat er het afgelopen jaar in 2020 aan diamond painting bij het kruidvat in de schappen lag dan was er best wat keuze. Zo verkochten ze diamond painting van een koala, vlinder, een giraffe, een plant, regenboog, bloemen maar ook diamond painting Disney Frozen kon je vinden bij het kruidvat. Elsa en de andere karakters uit Frozen kon je met de diamantjes versieren. Dit was allemaal te vinden in de weekfolder van het kruidvat. Het is aan te raden om goed in de gaten te houden wat er allemaal aan diamond painting bij het kruidvat komt in 2021. 

diamond painting kruidvat 2021

Diamond painting bij kruidvat kopen

Diamond painting setjes kan je geregeld bij het kruidvat kopen. Je kan er leuke setjes kopen voor een klein prijsje. Je hebt zo een leuke hobby om lekker in je vrije tijd creatief bezig te zijn. De diamond painting setjes die je bij het kruidvat kan kopen zijn leuk en zijn ook compleet. Ze bevatten meer dan genoeg steentjes en dat is wel zo prettig want het is zeer frustrerend wanneer je aan het eind steentjes te kort komt. Dit gebeurt namelijk nog wel eens en dan baal je toch enorm en is dat een hele teleurstelling. De diamond painting setjes van kruidvat zijn niet heel groot en zijn daarom ideaal om te starten als beginner of gewoon een tussendoor project. Omdat het formaat niet groot is kan je zo ook goed kijken of de techniek je aanspreekt zonder dat je direct een hele grote diamond painting hoeft af te maken. Het is daarom zeker aan te raden om de diamond painting bij kruidvat te kopen. 

diamond painting bij kruidvat kopen

Korting op je diamond painting?