Diamond Painting Sorteerdoos

Een sorteerdoos om je Diamond painting spulletjes op te ruimen erg overzichtelijk en veilig.

Raakt u ook altijd diamond painting steentjes kwijt tijdens u hobby of liggen de steentjes her en der? Dan is deze diamond painting sorteerdoos een ideale uitkomst. Met een diamond painting sorteerdoos raakt u bijna nooit meer diamond steentjes kwijt.
In een sorteerdoos zitten een verschillend aantal sorteerbakjes voor je diamond painting steentjes. De sorteerbakjes hebben een handige flip flop opening/sluiting ook wel tictac style genoemd en zijn per stuk uitneembaar. In de meeste sorteerbakjes gaan ongeveer vijf zakjes steentjes dat zijn ongeveer duizend steentjes.
Door de flip flop sluiting van de sorteerbakjes kan je heel eenvoudig de steentjes er in gieten. De diamond painting sorteerdoos is eenvoudig in gebruik, maar soms heb je niet veel steentjes dan is het zonde als het overige deel van de sorteerdoos niet wordt gebruikt. Maar door dit sorteersysteem kun je eenvoudig een afscheiding maken zodat er meerdere diamond painting spullen in je sorteerdoos kunnen.

Diamond Painting Sorteerdoos met 64 bakjes

Ben je van de grote diamond painting schilderijen gebruiker dan voor een grote diamond painting sorteerdoos met 64 bakjes voor je steentjes. Zo heb je alles makkelijk bij elkaar en hoef je achteraf geen tweede doos te kopen. Met 64 bakjes kan je een heleboel verschillende kleurtjes in één doos bewaren en makkelijk meenemen als je ergens anders als thuis verder wil painten. De diamond painting sorteerdoos met 64 bakjes kan je voorzien van labels met de kleur code van de steentjes om deze later weer makkelijk terug te vinden. En als je niet alle 64 bakjes van je diamond painting sorteerdoos gebruikt kan je er altijd een aantal uit laten en op die plek bijvoorbeeld je pen of roller bewaren.

Diamond Painting sorteerdoos action

Een diamond painting sorteerdoos van action? Ja ook een sorteerdoos voor je diamond painting steentjes kan je meestal bij action kopen, het is niet iets wat standaard in het assortiment zit. Soms zijn ze weken verkrijgbaar en dan een hele tijd niet dus al je ze ziet neem hem dan direct mee voor je het weet is de diamond painting sorteerdoos van action weer uitverkocht. Dit komt omdat deze sorteerdoos ook voor vele andere hobby's e.d gebruikt word. Een sorteerdoos met verschillende losse bakjes kan je natuurlijk voor vele andere dingen gebruiken. De diamond painting sorteerdoos is ook nog eens erg goedkoop bij action en van redelijke kwaliteit.

Diamond Painting Sorteerdoos blokker

Als blokker ergens om bekend staat zijn het wel de opberg artikelen, in dat assortiment zit nu ook een diamond painting sorteerdoos. Deze sorteerdoos is gemaakt van een doorzichtige kunststof en bevat meerdere bakjes die weer los uitneembaar zijn. Je kan deze sorteerdoos in de winkel kopen maar ook bestellen in de webshop van blokker. De prijzen liggen wel iets hoger dan bij de gemiddelde winkel met diamond painting sorteerdozen, maar de sorteerdoos van blokker is wel van een betere kwaliteit kuststof. Een sorteerdoos diamond painting kopen bij blokker is een goede oplossing voor het makkelijk sorteren van jouw steentjes.

Diamond Painting Sorteerdoos aliexpress

Ook bij de Chinees aliexpress is er een assortiment van diamond painting sorteerdozen te vinden. Je kan kiezen uit verschillende soorten met een verschillende inhoud en bakjes. Zo zijn er bakjes met schroefdop of met een flip flop sluiting, ook kan je kiezen over het aantal bakjes wat je in de diamond painting sorteerdoos wilt hebben. Naast de diamond painting sorteerdoos aliexpress doorzichtig kan je hier ook kiezen voor sorteerdozen met een kleur of opdruk. Wat je ook kan doen is een standaard sorteerdoos van aliexpress bestellen en deze zelf een design geven met je over gebleven diamond painting steentjes.

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie