Diamond Painting Canvas

Zelf een diamond painting ontwerpen op canvas?

Een diamond painting canvas is het vel waarop de afbeelding staat en waar de nummers of symbolen op staan aangegeven waar je de steentjes moet opplakken. Maar voor de echte creatievelingen is er ook een mogelijkheid om zelf je eigen diamond painting te ontwerpen en hiervoor heb je een leeg canvas nodig. Hiermee kan je jouw creativiteit de vrije loop laten. Je kan van de overgebleven steentjes zelf een mooi ontwerp maken maar gebruik je liever andere kleuren dan kan je de diamant steentjes ook los verkrijgen in heel veel verschillende kleuren. Nadat je de diamond painting af hebt heb je een super mooi kunstwerk en dan is het natuurlijk extra leuk om deze op te hangen. Gelukkig is een diamond painting inlijsten niet lastig en zijn er veel verschillende mogelijkheden. Je moet er eerst voor zorgen dat het canvas glad is. De kan je niet doen door te strijken want hiervan zullen de steentjes smelten. Je kan de diamond painting roller gebruiken of door er een tijdje een aantal zware boeken op te leggen. Voor de kleinere doeken is inlijsten zeer geschikt. Zo kan je je kunstwerk ook gemakkelijk overal neerzetten. Je kan er ook voor kiezen om het canvas op een doek te plakken met behulp van hobbylijm. Je kan het canvas doek dan overal waar je maar wilt ophangen. Wat ook steeds populairder wordt is om het in een houten frame op te hangen. Je diamond painting ziet er op die manier uit als een echt kunstwerk. Het vergt wel een beetje handigheid en creativiteit maar dit moet vast en zeker gaan lukken ;) Je hebt hiervoor een nietmachine en een houten frame nodig in het formaat van de diamond painting. Je kan zo heel gemakkelijk jouw painting aan de achterkant van het frame vastnieten. Met een diamond painting canvas is heel veel mogelijk en je kan het helemaal maken naar jouw eigen wensen. 

Diamond Painting op canvas plakken

Diamond painting op canvas plakken dat is een van de manieren als je je kunstwerk wilt ophangen. Je kan ervoor kiezen om een diamond painting in te lijsten maar wat ook veel wordt gedaan is de diamond painting op canvas plakken. Het is belangrijk dat je hierbij eerst de witte rand afsnijdt van je diamond painting. Vervolgens plak je aan de achterkant van je diamond painting plakgum of stevige dubbelzijdige plakband. Wanneer alle hoeken en randen plakken kan je het canvas bevestigen aan de muur. 

Diamond Painting Leeg canvas

Diamond painting leeg canvas voor als je echt creatief bent en zelf een mooi ontwerp wilt maken. Heb je bijvoorbeeld nog veel steentjes van een diamond painting over, heb je zelf een creatief idee of je maakt gewoon liever zelf een patroon. Je kan alle kanten op met een diamond painting leeg canvas. Een diamond painting leeg canvas is verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook heb je de keuze uit een diamond painting leeg canvas voor ronde of voor vierkante steentjes. Een diamond painting leeg canvas is voorzien van een plaklaag. Een diamond painting leeg canvas is zowel in fysieke winkels als online verkrijgbaar. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie