Diamond Painting Disney

Alle figuren uit disney nu verkrijgbaar voor diamond painting

In de collectie diamond painting kan Disney uiteraard niet ontbreken. Het magische van Disney komt perfect tot zijn recht in een diamond painting en schittert werkelijk als een prachtig kunstwerk. Als je als kind naar Disney keek kon je je echt wanen in een andere wereld en eigenlijk zijn we er ook als volwassenen nog steeds dol op. Donald Duck, Mickey Mouse of Frozen iedereen kent ze wel. Disney staat bekend om het magische gevoel en met een diamond painting disney krijg je die sprookjesachtige ervaring. Ben je een echte Disney fan dan zit er zeker een diamond painting tussen voor jou. Diamond painting is een hobby waarmee je helemaal tot rust komt en waar je ook nog eens een schitterend kunstwerk mee maakt. Het wordt ook wel borduren met steentjes genoemd. Een diamond painting Disney staat super leuk aan de muur in een kinderkamer of speelkamer maar is bijvoorbeeld ook erg gaaf om cadeau te geven. Laat je betoveren door de diamond painting Disney collectie. Je kan de kunstenaar in jezelf loslaten met de leuke hobby diamond painting. Met een diamond painting Disney kun je met je favoriete Disney karakters knutselen. Je creëert met een diamond painting Disney een schilderij dat eigen en uniek is. Het is ook een fantastische hobby om samen met je kinderen te doen. Wanneer je start met een diamond painting Disney kan je kiezen voor een kleine afbeelding. Wanneer je het helemaal onder de knie hebt kan je kiezen voor een grotere afbeelding. 

diamond painting Disney figuren

Er zijn heel veel verschillende soorten diamond painting Disney figuren verkrijgbaar. Zo zijn er de absolute Disney klassiekers zoals Mickey Mouse samen met zijn vriendinnetje Minnie Mouse. Ook is er een eigen Disney diamond painting van de vriendjes Goofy, Donald Duck en Pluto. Maar ook Winnie the Pooh, Olaf en Hello Kitty hebben een eigen diamond painting. Ook wanneer je op zoek bent naar een stoere disney diamond painting dan vind je die in het ruime assortiment. Er zijn paintings van de stoere Cars wagen, van de krachtige Musafa en ook de Lion King met bijvoorbeeld de lieve Simba ontbreekt niet in de diamond painting disney figuren. Voor meisjes is Disney een waar paradijs. Je kan het zo gek niet bedenken zoals schitterende prinsessen in mooie jurken en Disney kastelen het is allemaal te koop. Een perfect voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Elza van Frozen. In een kinder of speelkamer staat een diamond painting disney figuren echt prachtig. Ook Mini Mouse kan natuurlijk niet ontbreken en is pure magie voor de kleinere Disney fans. Maar ook Belle en het Beest, Assepoester, de kleine zeemermin en Sneeuwwitje zijn te verkrijgen als diamond painting. 

Diamond Painting Disney aliexpress

Als je een diamond painting Disney zoekt dan vind je een grote collectie bij aliexpress. Ze hebben er een diamond painting van allerlei Disney figuren. Je vind ze in allerlei soorten, maten, kleuren en met ronde of vierkante steentjes. Zo hebben ze er veel verschillende diamond paintings van Mickey Mouse, Minnie Mouse, Frozen, Winnie the Pooh en the Lion King. Je kan hier prima slagen voor een diamond painting Disney alleen is er wel een nadeel en dat is vaak de levertijd bij Aliexpress. Het kan soms tot wel zes weken duren alvorens je de bestelde diamond painting aliexpress binnen krijgt. Wanneer je dus graag een snelle levering hebt van een diamond painting Disney kan je beter niet bij aliexpress bestellen. Heb je er geen haast mee en wil je een leuke diamond painting voor een goede prijs dan is het een prima keuze om hier wel te bestellen. 

Diamond Painting pakketten Disney

Diamond painting pakketten Disney zijn helemaal compleet en hiermee kan je direct aan de slag. Het bevat alles om een prachtige mooie diamond painting mee te maken. Zo bevat een pakket een pen, steentjes, schudbakje, wax en natuurlijk het canvas met de afbeelding van je favoriete Disney figuur. Je vind heel veel verschillende diamond painting pakketten Disney zoals van Mickey Mouse, Goofy, Pluto, Donald Duck, Winnie the Pooh en Frozen. De diamond painting pakketten disney zijn er in verschillende thema's waaronder kers, zwart wit en voor kinderen. Ook heb je de keuze uit ronde of vierkante steentjes. Als je een beginner bent is het aan te raden om voor ronde steentjes te kiezen van je Disney figuur. Er zijn pakketten met een kleine diamond painting disney voor als je af en toe eens met je hobby bezig wilt zijn of als je er voor het eerst eentje wilt maken en eerst wilt zien of je het wel leuk vind. Ben je een ervaren diamond painter en wil je het liefst urenlang achter elkaar bezig zijn met deze super leuke hobby dan zijn er heel veel verschillende grote diamond painting disney te koop. 

Diamond Painting Disney kopen

Een diamond painting kopen van Disney kan bij veel verschillende fysieke winkels en natuurlijk op internet. Er is een ruime collectie diamond painting Disney te koop in verschillende formaten, kleursamenstellingen en je hebt vaak de keuze uit ronde of vierkante steentjes. Ben je een beginner dan kan je het beste kiezen voor ronde steentjes omdat deze makkelijk op te plakken zijn en je kan ze ook in iedere richting plakken op het canvas. Vierkante steentjes vereist iets meer precisie en daardoor is het handig als je al wat enige ervaring hebt met diamond painting. Het beste kan je eerst bepalen welk formaat diamond Disney je wilt kopen en uiteraard met welk Disney figuur. Het formaat bepalen alvorens je gaat bestellen is belangrijk om teleurstellingen te voorkomen want het zou zonde zijn als je de bestelde diamond painting thuis ontvangt en het heeft bijvoorbeeld formaat pasfoto. Ook wil je niet een veel te grote diamond painting binnen krijgen terwijl je daar niet op had gerekend. Er zijn veel webwinkels waar je een diamond painting Disney kan kopen er is er dus altijd wel eentje te vinden die aan jouw wensen voldoet. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie