Wij zijn Diamond Painting

Al meer dan 10 jaar zijn we actief in de hobby branche in Nederland en België. Er is om ons heen genoeg veranderd, maar wij hebben altijd maar één echte focus gehad onze klanten het zo gemakkelijk mogelijk maken.
Met een ruim en verbluffend aanbod met de beste omschrijvingen en reviews om jouw als klant het zo gemakkelijk mogelijk te maken je keuze te maken.
Op dit moment is diamond-painting.nl het grootste online diamond painting platform van Nederland. We hebben meer dan 10.000 verschillende producten voor diamond painting voor jouw vergeleken met meningen en adviezen .
Door je de inkijk te geven in de variaties tussen producten, prijzen en winkels hopen we jouw het makkelijker te maken om een keuze te maken.

Waarom doen we dit?

Onze missie is om jouw leven mooier én makkelijker te maken.

Zo lopen we voorop

We maken de beloftes aan onze klanten waar en zijn oprecht, naar elkaar en ieder ander.

We halen het beste uit onszelf

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het geheel en dragen graag ons steentje bij.

Wat we doen?

Samen met 4 collega's werken wij elke dag aan het blijven en worden van de #1 site voor diamond painters in Nederland en België.

Over ons

Omdat we weten hoe moeilijk het is om de juiste aankoop te doen voor diamond painting met honderden producten, prijzen en winkels. Is alles wat we doen gericht om jou te helpen bij je aankoop. Wij zijn pas tevreden als jij fier bent op je product. Maar niet alleen op het product en aankoop zelf, maar ook wat daarna allemaal gebeurd. We gaan zelfs zover dat wij ons uiterste best voor je doen ondanks dat je het product niet bij ons hebt gekocht.

Transparantie is alles voor ons: wij zijn open en oprecht, naar elkaar en ieder ander

Eigenaar

Ik ben een jonge ondernemer, die ook nog eens gek is op diamond painting. En, oja.. ik ben de vrouw van een website bouwer! Voeg dat samen met de wil om het kopen van diamond painting gemakkelijk te maken en tada.. daimond-painting.nl is geboren.

Wees trots, vier successen, geef complimenten en geniet van elke dag!

Korting op je diamond painting?