Diamond Painting Pen

Een onmisbaar item is de Diamond painting pen kies er één die lekker in de hand ligt

Als je een diamond painting pakket koopt zit hier altijd een diamond painting pen bij inbegrepen. Een diamond painting pen is een pennetje waarmee je de diamant steentjes oppakt en op het canvas plakt. Met een diamond painting pen gaat dit super gemakkelijk. Je duwt allereerst de pen in de wax waarna je de steentjes kunt oppakken uit het schudbakje. Doordat je het pennetje eerst in de wax doopt blijven de steentjes makkelijker aan de diamond pen zitten. Nu zou je zeggen een pen is een pen maar dit is toch zeker niet het geval. Er zijn best aardig wat verschillende diamond painting pennen op de markt. Wanneer je gewoon af en toe eens met de hobby diamond painting bezig bent dan is de standaard meegeleverde pen vast prima. Maar wanneer je urenlang achter elkaar deze leuke hobby doet dan zal je al snel merken dat je toch wat kramp in je vingers kan krijgen als je niet de juiste pen gebruikt. Zo heb je een diamond painting pen waarmee je maar 1 steentje tegelijk kan opplakken dit is natuurlijk perfect als je diamond painting niet al te groot is en je bijvoorbeeld nog een beginner bent. Ben je al een echte ervaren diamond painter en heb je een grote diamond painting dan vind je het misschien prettig om meerdere steentjes tegelijk op te plakken dan is hier ook een speciale diamond painting pen voor te krijgen. De ene kant van de diamond painting pen kan je gebruiken om 1 steentje te plakken en met de andere kant heb je de mogelijkheid om 3, 6 of 9 steentjes tegelijk op te plakken. De diamond painting pen kan je in combinatie met de roze wax gebruiken om je diamond paintings te maken. Een diamond painting pen is dus echt een onmisbaar item tijdens het diamond painten. 

Diamond Painting pennen

Er zijn veel verschillende diamond painting pennen te koop. Welke diamond painting pen het fijnst is dat hangt af van jouw persoonlijke voorkeur. De ene persoon vind juist de dunne diamond painting pennen lekker in de hand liggen terwijl de ander misschien juist de dikkere pennen lekkerder vind om mee te werken. Zo zijn er diamond painting pennen voor meerdere steentjes, pen met licht en een pen met grip te verkrijgen. Er zit dus altijd wel een pen tussen die voor jou lekker in de hand ligt en waarmee jij comfortabel kan werken aan je diamond painting. 

Diamond Painting pen voor meerdere steentjes

Een diamond painting pen voor meerdere steentjes wordt veelal gebruikt door de al wat meer ervaren diamond painter. Het vereist namelijk wel wat precisie dan wanneer je een pen gebruikt waar je maar 1 steentje tegelijk mee kan opplakken. Ben je een ervaren fanatieke painter en ben je bezig met een diamond painting met groot formaat dan is een diamond painting pen voor meerdere steentjes zeker een uitkomst. 

Diamond Painting pen action

Een diamond painting pen action is helaas nog niet te koop. Je vind bij Action momenteel nog geen losse diamond painting pen. Wel is er een diamond painting pakket te vinden in het assortiment met verschillende thema's. In het diamond painting pakket bij de action zit een pen inbegrepen en dit betreft dan een standaard diamond painting pen. Bij de action verkopen ze geen verschillende diamond painting pennen maar wie weet voegen ze dit in de toekomst wel toe aan het assortiment. Bij deze winkel hebben ze vaak een wisselend assortiment dus kan het best mogelijk zijn dat er ineens wel een pen voor diamond painting bij de action ligt. 

Diamond Painting pen met licht

Wil je niet stoppen als het donker wordt dan is een diamond painting pen met licht een echte uitkomst. Als je al wat langer diamond paintings maakt dan ken je het waarschijnlijk wel en ook wanneer je net begonnen bent kan je het vast wel voorstellen. Je wilt toch nog even een stuk afwerken van je diamond painting maar helaas begint het al wat donker te worden en kan je het allemaal wat lastiger zien. Om dan direct een lightpad te gebruiken is nog niet nodig. Wat je nodig hebt is een klein beetje licht op de juiste plaats. Een diamond painting pen met licht heeft een lamp in de kop van de pen. Deze pen is niet alleen fijn door het licht wat er in zit maar hij ligt ook nog eens prettig in de hand. Doordat de pen wat dikker is dan de standaard diamond painting pen houd deze net wat prettiger vast. De diamond painting pen met licht geeft een helder licht, ligt lekker in de hand en ziet er ook nog eens super mooi uit!

Diamond Painting pen met grip

Heb je last van zere vingers, verlies van grip of kramp in je handen tijdens het diamond painten dan is een diamond painting pen met grip vast iets voor jou. Voor de echte fanatieke painter is een diamond painting pen met grip zeker aan te raden. Als je lang bezig bent dan kan het zijn dat de grip verzwakt en dat je dit in je vingers gaat voelen. Dit zou natuurlijk zonde zijn en is makkelijk op te lossen door te kiezen voor een diamond painting pen met grip. Hiermee wordt het diamond painten een stuk fijner en dus nog leuker en gaat het ook beter. Je hebt zo tussen je vingers meer grip en het geeft een fijn en zacht gevoel. Met een diamond painting pen met grip zeg je gedag tegen zere vingers. 

Diamond Painting pen voor vierkante steentjes

Een speciale diamond painting pen voor vierkante steentjes is er niet. Elke diamond painting pen is in principe bedoeld voor zowel ronde als vierkante diamant steentjes. Vaak wordt gedacht dat je voor vierkante steentjes een andere diamond pen nodig hebt maar dit is niet het geval. Het is wel een persoonlijke voorkeur welke diamond painting pen jij het lekkerste in de hand vind liggen en het makkelijkst vind werken.  

Diamond Painting pen kopen

Een diamond painting pen kopen kan bij veel verschillende winkels zowel fysieke winkels als online heb je en ruime keuze. Welke diamond painting pen je moet kopen hangt af van een aantal factoren. Ben je een beginner of al ervaren, gebruik je de pen gewoon zo af en toe of wil je juist urenlang achter elkaar werken aan je diamond painting en wil je er ook graag mee in het donker werken dan is er bijvoorbeeld ook de diamond painting pen met licht. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie