Diamond Painting Vlinder

Met hun grote verscheidenheid en gevarieerde kleuren zijn vlinders uitermate geschikt voor diamond painting

Er gaat heel wat stadia vooraf aan de vlinder. Van eitje naar rups, van rups naar pop en uiteindelijk van pop naar een vlinder. Vlinders staan voor zorgeloosheid, verliefdheid en lente. Er leven in Nederland meer dan 2400 soorten vlinders. Dit zijn niet allemaal dagvlinders maar het grote deel ervan zijn micro-vlinders (hele kleine vlindertjes) of nachtvlinders. In ons land leven nu nog 53 soorten dagvlinders. Binnen de orde van de insecten behoren vlinder tot de Lepidoptera en de letterlijke vertaling hiervan is schubvleugeligen. Als je van kleur houd dan is een diamond painting vlinder zeker iets voor jou. Er komt namelijk veel kleur in voor en dit komt vaak ook doordat vlinders vaak zelf al mooie kleuren hebben maar ook omdat ze veel te vinden zijn op prachtig gekleurde bloemen. Vlinders zelf komen voor in heel veel verschillende kleuren. Door zijn mooie kleuren is de diamond painting vlinder daarom ook razend populair. Je kan natuurlijk een diamond painting vlinder of diamond painting eigen foto maken voor jezelf om uiteindelijk in je eigen huis aan de muur te hangen maar het is ook een super leuk cadeau om te geven aan iemand anders. 

diamond painting Vlinder ronde steentjes

Diamond painting vlinder ronde steentjes wordt vaak gekozen als het formaat wat kleiner is omdat de afbeelding op het canvas mooi de lege ruimtes tussen de steentjes opvullen. Bij de ronde steentjes zitten altijd wat kleine ruimtes tussen de steentjes omdat ze niet naadloos aansluiten op elkaar. Ronde steentjes hebben als voordeel dat ze gemakkelijk op te plakken zijn en dat je ze in iedere richting op het canvas kan plakken. Over het algemeen ben je met een diamond painting vlinder ronde steentjes sneller klaar dan wanneer je kiest voor vierkante steentjes. Wil je lekker zonder al te veel na te denken een diamond painting maken dan zijn ronde steentjes een goede keuze. Een absolute aanrader zijn ronde steentjes wanneer je voor het eerst een diamond painting gaat maken. 

diamond painting Vlinder Vierkante steentjes

Diamond painting vlinder vierkante steentjes vereist wel wat meer precisie dan wanneer je kiest voor ronde steentjes. Steentjes met een vierkante vorm hebben een perfecte pasvorm en de steentjes sluiten dan ook vrijwel naadloos aan op elkaar wat voor een mooi geheel zorgt zonder onbedekte gedeeltes op het canvas. Het eindresultaat van de diamond painting vlinder vierkante steentjes is wel mooier omdat er tussen de steentjes bijna geen ruimtes meer zitten. Als je het niet erg vind om secuur te werk te gaan dan is de diamond painting vlinder vierkante steentjes een prima keuze voor jou. Het is wel handig als je al wat ervaring hebt met diamond painting of met andere precisie knutselwerkjes. 

diamond painting action Vlinder

De diamond painting action vlinder is een compleet pakket waarmee je direct aan de slag kunt en dat ook nog eens voor een klein prijsje. Voor diegene die al eerder een diamond painting heeft gemaakt is de inhoud niet zo heel spannend. Het bevat namelijk een sorteerbakje, pen, steentjes, wax, een vel met patroon en plaklaag en een instructievel. De diamond painting action vlinder is perfect geschikt om te kijken of je de hobby wel leuk vind om te doen en ook voor kinderen is dit een prima keuze want voor niet al teveel geld koop je dit complete diamond painting pakket. Nadeel is wel dat het vaak maar kort in het assortiment aanwezig is en dat je vaak maar een beperkte keuze hebt. Je kan natuurlijk altijd even bij een action winkel in jou buurt kijken of ze de diamond painting vlinder nog in het assortiment hebben. Wanneer je echt op zoek bent naar een bepaalde diamond painting vlinder dan kan je hiervoor niet slagen bij de action. 

diamond painting Vlinder aliexpress 

Als je op zoek bent naar een diamond painting vlinder dan vind je een ruim assortiment bij aliexpress. Je vind hier verschillende formaten, kleuren en ook hebben ze de keuze uit ronde of vierkante steentjes. Wil je het liefst een diamond painting vlinder zwart wit of ben je juist van de kleurrijke modellen je vind het allemaal op aliexpress. Er is wel een nadeel aan de diamond painting vlinder aliexpress namelijk dat het soms wel erg lang kan duren alvorens je het in huis hebt. Wanneer je dus snel wilt beginnen aan je nieuwe project dan kan je misschien beter de diamond painting vlinder ergens anders bestellen. Heb je er geen haast mee dan kan je zeker prima slagen en is een diamaond painting vlinder aliexpress een goede keuze voor jou. 

diamond painting Vlinder Bol.com

Je vind een zeer ruim assortiment diamond painting vlinder bij bol.com. Ze hebben er allerlei soorten van kleine tot grote formaten, van zwart wit tot veel verschillende kleursamenstellingen en ook heb je er een ruime keuze uit ronde en vierkante steentjes. Je vind heel veel diamond paintings van vlinders bij bol.com en je koopt er een compleet pakket zodat je direct aan de slag kunt om een prachtig mooi schilderij te gaan maken. De diamond painting vlinder bol.com wordt in de meeste gevallen ook nog eens super snel bij je thuisbezorgd. Je kunt dus gemakkelijk vanuit je stoel thuis een diamond painting vlinder uitzoeken en eenvoudig online bestellen zodat je er niet de deur voor uit hoeft. Super handig is dat je bij bol.com ook direct een lijst kan bestellen zodat wanneer je klaar bent met je diamond painting vlinder deze mooi kan inlijsten om eventueel in je eigen huis aan een muur kan hangen. Maar het is eventueel ook super leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een familielid of een vriend of vriendin. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie