Diamond Painting Herten

Maak je eigen diamond painting  met de imposante edelherten

Herten of hertachtigen behoren tot de familie van evenhoevige, herkauwende zoogdieren waar het mannetjeshert als kenmerk een gewei heeft. De naam van een mannelijk hert is hert of bok en hinde is de naam voor een vrouwelijk hert. Er wordt gewoonlijk bij reeën gesproken over een bok en geit en bij elanden en rendieren over een koe en stier. Gemiddeld zijn er in 16 geslachten zo'n 40 soorten onderverdeeld in vier families. In de mythologie, religie en literatuur spelen herten een belangrijke rol. Het gaat terug tot de eerste grotschilderingen waarin herten een onderwerp van culturele uitingen zijn. In de heraldiek is het hert ook een belangrijk thema. Voornamelijk komen herten voor in wouden en bossen, maar sommige soorten leven ook op grasvlakten, toendra's en in moerassen. In Europa zijn de vertegenwoordigers: damhert, eland, edelhert, rendier en ree. Het damhert, de ree en het edelhert komen voor in de Benelux. In de grote collectie diamond paintings mag een diamond painting herten dan ook zeer zeker niet ontbreken. Zelf je eigen kunstwerk maken met een diamond painting hert is dan ook super leuk. Er zijn dan ook heel veel verschillende soorten diamond painting herten verkrijgbaar. Zo is er een diamond painting hertenkop, een diamond painting hert kerstmis en diamond painting kleurrijke hert te koop en er zijn er nog heel veel meer. 

diamond painting herten met verschillende steentjes en afmetingen

Er is een zeer ruim assortiment diamond painting herten met verschillende steentjes en afmetingen te vinden. Je kan kiezen uit een diamond painting herten met ronde steentjes of een diamond painting herten met vierkante steentjes. Wanneer je nog niet zo veel ervaring hebt met diamond painting of met andere knutselwerkjes waar precisie vereist is kan je het beste kiezen voor ronde steentjes. Ronde steentjes zijn namelijk makkelijker op te plakken en je kan ze in iedere richting op het canvasdoek opplakken. Heb je al wat ervaring met diamond painting dan kan je prima kiezen voor een diamond painting herten vierkante steentjes. Doordat de vierkante steentjes bijna naadloos aansluiten op elkaar waardoor de meeste mensen het eindresultaat mooier vinden. Er zijn ook heel veel verschillende afmetingen diamond painting herten te koop. Zoek je een klein kunstwerk of ga je liever voor een grote afbeelding het is allemaal te koop. 

diamond painting hert bol.com

Als je op zoek bent naar een diamond painting hert dan kan je hiervoor prima terecht bij Bol.com. Ze hebben er een ruime keuze diamond painting hert met zowel ronde als vierkante steentjes. Een diamond painting hert bij bol.com is er in een kleine afmeting of ga je liever voor een grote afbeelding, het is allemaal mogelijk. In de meeste gevallen wordt de diamond painting hert Bol.com ook zeer snel thuisbezorgd zodat je lekker snel aan je hobby kan gaan beginnen. Of je nu een diamond painting hert voor de beginnende of gevorderde diamond painter zoekt bij Bol.com vind je het allemaal. Een diamond painting hert is bij Bol.com super eenvoudig online te bestellen. Met een diamond painting hert Bol.com maak je zelf je eigen schitterende schilderij, maar je kan het ook super leuk cadeau geven aan een familielid, vriend of vriendin. 

aliexpress diamond painting herten

Bij Aliexrpess verkopen ze ook diamond painting herten. Je kan er kiezen uit verschillende formaten en kleursamenstellingen. Het is handig om van tevoren te bepalen welke afmeting de diamond painting herten moet hebben. Het zou jammer zijn als de bestelde diamond painting herten tegenvalt en het bijvoorbeeld een formaat pasfoto heeft, maar je wil ook niet dat het veel groter is als wat je in gedachten had. Ook is de afmeting natuurlijk afhankelijk van waar je uiteindelijk het kunstwerk wil gaan ophangen of neerzetten. De prijs van een diamond painting herten is bij Aliexpress niet heel duur. Minpunt is wel dat een aliexpress diamond painting herten lang kan duren alvorens de bestelling wordt geleverd. Wil je jouw bestelde diamond painting herten dus snel in huis hebben dan is het niet aan te raden om bij Aliexpress te bestellen. Maakt het je niet uit hoe lang het duurt voordat je de diamond painting herten binnen krijgt dan kan je wel prima kiezen om het bij Aliexpress te kopen. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie