Diamond Painting Kerstmis

Kerstmis is een super leuke en gezellige tijd in het jaar. Lekker binnen genieten van de kerstmuziek en lekker creatief bezig zijn met een diamond painting kerstmis. Een diamond painting kerstmis is er in heel veel verschillende soorten, maten en afbeeldingen. Je kunt dan denken aan diamond painting kerstmis van een versierde kerstboom, een mooi winterwonder landschap, kerstelfjes en natuurlijk de kerstman. Er is keuze uit het maken van een uniek schilderij kerst, kerstkaarten of een diamond painting kerstmis sleutelhanger. Met een diamond painting kerstmis kan je een fantastisch knusse sfeer creëren in iedere ruimte in huis. Diamond painting kerstmis kopen? Van de kerstboom tot de kerstman. Van versierde kersthuizen tot sneeuwmannen. Speciaal voor de feestdagen is er een diamond painting kerstmis. Super leuk om zelf te maken of om als (kerst) cadeau te geven. 

Onze Eerste Keuze

Kerstman

Diamond Painting Kerstman

Een diamond painting kerstman is super leuk om te maken. Je creëert een fantastische sfeer in iedere ruimte door het maken van een diamond painting kerstman. Er is een ruime keuze van verschillende soorten afbeeldingen, formaten en voor beginners of gevorderden. 

De tweede Keuze

Kerstkaarten

kerstkaarten pakket

Kerstkaarten maak je super leuk zelf met diamond painting. Diamond painting kerstkaarten maken is zeer eenvoudig en kan je gezellig met meerdere mensen samen maken. Ook handig zijn de diamond painting pakketjes waar direct alles in zit zodat je meteen aan de slag kan om je eigengemaakte kerstkaarten te maken.

Diamond Painting Kerst Thema's

Diamond painting kerstman

Een diamond painting kerstman is onder andere verkrijgbaar als schilderij, kerstkaart en sleutelhanger. Een diamond painting kerstman bestaat uit hokjes met nummers. Hierdoor weet je precies welke kleur steentjes je waar moet plakken. Met de diamond painting kerstman maak je de mooiste tijd van het jaar nog mooier. Speciaal voor de feestdagen zijn er diamond paintings kerstman als kerstkaart of schilderij te koop. 

diamond painting vrolijke kerstman

Diamond painting kerststal

Een diamond painting kerststal is super leuk om te maken. Het diamond painting schilderij met een kerststal is een mooi kersttafereel en is verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook is er een keuze uit ronde of vierkante steentjes. Wanneer je kiest voor een compleet pakket met een diamond painting kerststal heb je direct alles bij de hand om aan dit leuke project te beginnen. 

diamond painting kerststal

Diamond painting disney kerst

Ben jij ook zo'n fan van Mickey Mouse, Frozen, Winnie the Pooh of Bambi? Dan is een diamond painting Disney echt iets voor jou. Een diamond painting disney kerst is onder andere verkrijgbaar als kerstkaart of schilderij en is er voor zowel beginners als gevorderden. Kan je jouw favoriete Disney figuur niet vinden dan kan je er ook nog voor kiezen om een diamond painting eigen foto te bestellen. 

Diamond painting kerstboom

Er zijn heel veel diamond paintings met het thema kerst te koop waaronder natuurlijk ook een afbeelding met kerstboom. Met een diamond painting kerstboom creëer je in iedere ruimte een super leuke knusse sfeer. Met een diamond painting kerstboom ben je lekker creatief bezig en maak je ook je eigengemaakte schilderij. Ook leuk is de diamond painting kerstboom als kerstkaart om te versturen naar familie en vrienden. 

diamond painting familie bij kerstboom

Diamond Painting Sneeuwman

Een diamond painting sneeuwman is super leuk om te maken en past perfect als decoratie tijdens de koude wintermaanden en feestdagen. Wanneer je een diamond painting sneeuwman als compleet pakket koopt kan je meteen aan de slag om een mooi schilderij te maken waarmee je iedere ruimte in huis kan decoreren. De diamond painting sneeuwman is te verkrijgen als schilderij en kerstkaart en is er met zowel ronde als vierkante steentjes. 

diamond painting kerst sneeuwman

Soorten van Diamond Painting Kerstmis

Diamond painting kerstkaartjes

Diamond painting kerstkaartjes zijn super leuk om te maken. Wat is er nu leuker dan je eigengemaakte diamond painting kerstkaartjes te versturen aan familie en vrienden. Je kan dit natuurlijk leuk zelf maken maar nog leuker en gezelliger is het om met meerdere mensen lekker creatief bezig te zijn en diamond painting kerstkaartjes te maken. Diamond painting kerstkaartjes zijn in vele verschillende afbeeldingen te verkrijgbaar en zijn er met ronde of vierkante steentjes. 

diamond painting kerstkaartjes

Diamond painting kerst met verlichting

Een diamond painting kerst met verlichting is super leuk om te maken voor jezelf maar is ook een fantastisch cadeau om weg te geven. Met de diamond painting kerst met verlichting breng je nog meer sfeer in huis voor tijdens de donkere koude wintermaanden. 

diamond painting kerst met verlichting

Diamond painting kerstkrans

Ben je een echte diamond painting liefhebber dan kan het zelf maken van een kerstkrans natuurlijk niet ontbreken. Een eigengemaakte diamond painting kerstkrans is een echte eyecatcher in jouw huis tijdens de kerstdagen. Een diamond painting kerstkrans is ook verkrijgbaar met verlichting voor een sfeervoller resultaat. Je kan een diamond painting kerstkrans kopen als compleet pakket zodat je zelf niet hoef uit te zoeken wat je allemaal nodig hebt maar dat je direct alles bij de hand hebt om meteen aan de slag te gaan. Een diamond painting kerstkrans kan aan de wand worden opgehangen ter decoratie en is verkrijgbaar met en zonder verlichting. Super handig is een diamond painting kerstkrans compleet pakket waar alles in zit en je dus lekker meteen aan de slag kunt om te knutselen. In het pakket zit een wandhanger met patroon, steentjes, wax, schudbakje en pen. 

diamond painting kerstkrans

Diamond painting nieuwjaarskaarten

Wil je iemand op een originele manier nieuwjaar wensen dan kan dit met de super leuke diamond painting nieuwjaarskaarten. De diamond painting nieuwjaarskaarten zijn verkrijgbaar met heel veel verschillende afbeeldingen en met ronde of vierkante steentjes. Zowel voor de beginner als de gevorderde diamond painter is er een ruime keuze. 

Diamond Painting Kerst Kopen

Diamond painting kerst bij de action

Ben je op zoek naar een diamond painting kerst bij de action dan kan je hier zeker slagen. Ze hebben vaak verschillende soorten te koop waaronder onder andere een schilderij en kerstkaarten om te maken. Er zijn grote en kleine diamond painting kerst bij de Action verkrijgbaar. In de meeste gevallen zijn het complete pakketten waar meteen alles in zit zodat je direct kan beginnen met het maken van die leuke diamond painting kerst. 

Diamond painting kerst bij de action

Diamond painting kerst bij bol.com

Je vind een ruime keuze diamond painting kerst bij bol.com. Ze verkopen er heel veel verschillende soorten, maten, afbeeldingen en je hebt er de keuze uit diamond painting kerst voor beginners of gevorderden. Ook kan je kiezen uit vierkante of ronde steentjes. Bestel je een diamond painting kerst bij bol.com dan wordt deze in de meeste gevallen ook zeer snel geleverd. 

Korting op je diamond painting?