Diamond Painting Lijsten

Is je diamond painting klaar dan wil je hem natuurlijk direct aan de muur hangen.

Er zijn heel veel verschillende diamond painting lijsten verkrijgbaar. Na urenlang bezig te zijn geweest met je diamond painting wil je als deze af is hem natuurlijk maar al te graag inlijsten zodat je het mooie kunstwerk kan neerzetten of ophangen aan de muur. Er is keuze uit meerdere soorten lijsten waaronder kunststof lijsten, houten lijsten en aluminium lijsten je vind het allemaal in het ruime assortiment diamond painting lijsten. Ze zijn te bestellen in verschillende afmetingen. Er is altijd wel een leuke bijpassende lijst voor de diamond painting te vinden. Ook zijn er verschillende kleuren diamond painting lijsten te koop. Ook de stijlen van de lijst kan je zelf kiezen van lijsten met ornamenten tot klassieke stijlen het is allemaal te bestellen. Een frame om jouw mooie diamond painting maakt het echt helemaal af. De grootste uitdaging bij de zoektocht naar diamond painting lijsten is vaak de juiste afmeting vinden. 

Diamond Painting lijst met glas

Het mooie aan een diamond painting lijst met glas is dat het glas van de lijst de diamond painting nog meer laat glinsteren. Tevens blijft achter het glas van een fotolijst het diamond painting canvas netjes. Het is vaak wel wat lastig om de juiste maat te vinden maar online is er een zeer ruime keuze aan verschillende afmetingen lijsten met glas. Wanneer je kiest voor een diamond painting lijst met glas voor buiten dan moet je er wel op letten dat het een waterdichte kliklijst is. Ook is het niet aan te raden om de diamond painting lijst met glas buiten in de volle zon te hangen hierdoor kan je mooie painting gaan verkleuren. 

Diamond Painting lijst 5 luik

Een diamond painting lijst 5 luik is super gaaf om je painting in te doen om hem daarna een mooi plekje in huis te geven. Een set bestaande uit vijf houten lijsten is perfect geschikt voor de 5 luik diamond paintings. Dit zijn stevige houten lijsten en zijn zeer gemakkelijk in elkaar te zetten. Je vouwt de hoeken van de lijsten in elkaar, je kan ook eventueel voor extra stevigheid een klein druppeltje houtlijm gebruiken. Zorg ervoor dat alle hoeken netjes aansluiten. De diamond painting leg je vervolgens op een vlakke ondergrond met de voorkant naar beneden. Je legt de lijst op de achterkant van de painting precies in het midden (je kan dit eventueel even nameten). Aan één zijde vouw je het canvas om en je niet het aan het frame vast. Je herhaalt hetzelfde voor de tegenover gestelde zijde en terwijl je dit doet trek je het canvas goed strak. Voor de twee overgebleven zijdes herhaal je dit en je diamond painting lijst 5 luik is klaar. 

Diamond Painting lijst maken

Een diamond painting lijst maken is een creatieve manier om je kunstwerk in te lijsten en een mooie plek te geven. Het kan soms lastig zijn om de juiste maat lijst te vinden voor jouw diamond painting en dan is zelf een lijst  maken een perfecte oplossing. Ken je iemand die bijvoorbeeld goed is met houtbewerking of misschien kan je dit zelf ook prima dan kan je mooi zelf een diamond painting lijst maken. Wanneer je ook zelf een diamond painting lijst gaat maken en het uiteindelijke resultaat verbluffend is dan heb je dit alles toch maar mooi helemaal zelf gemaakt en kan je het kunstwerk aan een muur in je huis hangen. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie