Diamond Painting Kind

 Diamond painting is ook leuk voor kinderen voor elke leeftijd is wel één te vinden.

Natuurlijk is diamond painting ook zeer geschikt voor kinderen door de verschillende thema's waar je uit kan kiezen is er altijd wel een painting te vinden die het kind leuk vind om te maken. Ook zijn er diamond paintings speciaal voor kinderen onder de 6 jaar deze hebben grotere steentjes en zijn dan ook makkelijker te maken.
Wat ook leuk is voor kinderen is het maken van een painting van een foto van zichzelf en deze aan oma geven voor de verjaardag. Als een kind gaat beginnen met diamond painting is het verstandig eerst te kiezen voor ronde steentjes, deze zijn makkelijker te maken dan vierkante steentjes. De Diamond paintings die speciaal gemaakt zijn voor kinderen zijn altijd met ronde steentjes. Alle diamond paintings op deze pagina diamond painting kind zijn geschikt voor kinderen kijk bij de painting zelf om te kijken vanaf welke leeftijd deze geschikt is.

Diamond Painting Kind 8 jaar

Of diamond painting geschikt is voor een kind van 8 jaar? Meestal kan een kind van 8 jaar al tellen tot duizend, sommen maken, rekenen met geld en kijken hoe laat het is. Daarom is speelgoed tot 8 jaar vaak gemaakt om van te leren. Puzzels van 300 stukjes, verschillende bordspellen en breinbrekers is meestal al geen probleem meer. Ook kunnen ze zich steeds langer concentreren en daarom is diamond painting dus uitermate geschikt voor een kind van 8 jaar. De meeste kinderen worden er ook nog eens rustig van en dat is soms best wel lekker. Diamond painting kind is voorzien van een gebruiksaanwijzing die de kinderen al zelf kunnen lezen en begrijpen. Lekker buitenspelen zoals Touwtje springen, hoelahoepen, voetballen is natuurlijk het beste voor kinderen vanaf 8 jaar! Maar als het slecht weer buiten is of donker dan is het toch heerlijk om binnen aan je zelf uitgekozen diamond painting te werken. Want na een hele dag op school moeten kinderen van 8 jaar zich thuis ook eindeloos kunnen vermaken en daar is een diamond painting super leuk voor!

Diamond Painting Kinderkamer

Je kan tegenwoordig hele leuke diamond paintings maken die zeer leuk zijn voor op een kinderkamer. Denk hierbij aan een diamond painting kind met een leuke tekst voor een pas geboren baby. Maar je kan natuurlijk ook een diamond painting voor op een kinderkamer maken met een held of een favoriet kinderfiguur van het kind. De ideeën zijn eindeloos een roze, blauwe, tekst of foto diamond painting ze zijn allemaal leuk voor op de kinderkamer. Let wel goed op waar je de painting ophangt of neerzet met kleine kinderen, de steentjes kunnen soms los komen.  Als je zelf niet bezig bent met het inrichten van een kinderkamer of  babykamer, maar wel iemand kent dan kun je nog steeds bezig houden met een diamond painting kinderkamer. Want een diamond painting is ook een super origineel cadeau, voor iemand die net papa of mama is geworden. Lijst je painting dan wel al zelf even in, wel zo handig als je het als cadeau geeft (-;

Diamond Painting Kind action

Bij action zijn er soms ook diamond painting kind te koop deze zijn dan meestal geschikt voor kinderen van boven de 6 jaar. Op elke doos staat netjes beschreven voor welke leeftijd de painting geschikt is. De collectie van action is alleen niet echt groot voor kinderen en is over het algemeen ook slecht leverbaar. Wat wel leuk is dat de collectie niet steeds het zelfde is, deze wisselt meerdere keren per jaar. Een diamond painting bij action is dus wel te koop alleen je moet er snel bij zijn. Ga dus regelmatig kijken en sla direct toe wat voor het weet zijn ze weer op. Ook is niet bij elke action de diamond painting kind collectie het zelfde heb je dus meerdere filialen in de buurt kijk ook eens bij de andere winkel.

Diamond Painting Kind 6 Jaar

Ook kinderen van 6 jaar kunnen een diamond painting maken maar wel één die geschikt is voor deze leeftijd. Kijk op de doos of in de omschrijving van de painting vanaf welke leeftijd deze geschikt is. Kies wel een uitdagende diamond painting voor een 6 jarige, zo stimuleer de ontwikkeling van de motoriek.
Een 6 jarige speelt veel maar is ook steeds meer met schoolse leeractiviteiten bezig. Op school leert het kind schrijven, lezen en rekenen. Speelgoed zoals een diamond painting vanaf 6 jaar sluit hierop aan. Ga eerst samen met een 6 jarige diamond painten en laat hem of haar steeds zelfstandiger worden. Speelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar, zoals diamond painting bevatten originele knutselactiviteiten die het vermogen om samen te werken stimuleren.

Diamond Painting Kind intertoys

Een diamond painting kind kan je op steeds meer plekken kopen, ook Intertoys heeft tegenwoordig een aardige collectie in het bezit. Het grootste nadeel van een diamond painting kind Intertoys is dat deze aan de prijzige kant zijn daar in tegen zijn ze wel van goede kwaliteit. Wat ook wel erg belangrijk is als je kind er zelfstandig mee aan de slag gaat. Ook hier kan je op de dozen of in de omschrijving zien vanaf welke leeftijd ze geschikt zijn. De collectie diamond painting kind intertoys is vrijwel het gehele jaar het zelfde soms valt er eens een painting af en soms komt er één bij. De prijzen liggen tussen de 15 euro en 50 euro zo is er voor iedereen wel een painting te vinden om als cadeau te geven.

Diamond Painting Kind leeftijden

Eigenlijk is diamond painting voor bijna alle leeftijden er zijn al diamond paintings te koop voor kinderen vanaf 4 jaar en 5 jaar. En de wat gevorderde diamond paintings zijn al te maken voor kinderen 7 jaar, 9 jaar en 11 jaar. Diamond painting maken voor kinderen van alle leeftijden is niet alleen leuk maar ook nog eens rustgevend plus dat ze er van leren. Laat je kind zelf de painting mee uit kiezen help in het begin je kind een beetje op weg maak er zo een gezamenlijk knutsel uurtje van en geniet van elkaar!

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie