Diamond Painting Hema

Korting bij Diamond Painting Hema?

Heb jij je ook wel eens afgevraagd of je diamond painting artikelen kan kopen bij de Hema? Wat heeft de Hema allemaal voor diamond painting spullen in de collectie. Hema is een zeer populair warenhuis en dat is zeker terecht ze verkopen er namelijk van alles dus waarom ook geen diamond painting spullen zou je zeggen. Ze verkopen er namelijk al best veel knutselspullen dus het idee is helemaal niet zo gek. Jammer genoeg hebben ze bij de hema niet zo heel erg veel voor diamond painting. Wat je er wel vind zijn bijvoorbeeld opbergbakjes voor de steentjes en lijstjes om je diamond painting mooi in te lijsten om aan de muur te hangen of leuk neer te zetten. Je kunt zo eindeloos plezier beleven van je diamond painting kunstwerk. 

Wat is er te koop?

 • Paintings: Nee
 • Eigen Foto Paintings: Nee
 • Accessoires: Nee
 • Opbergen: Ja
 • Inlijsten artikelen: Ja

Soorten Diamond Paintings:

 • Standaard Paintings: Ja
 • Foto Paintings: Nee
 • Speciale Paintings: Nee
 • Diamond Painting Kits: Nee
 • Diamond Painting Kind: Nee

Waar en wanneer te Koop

 • Online: Ja
 • In de Winkel: Ja
 • Hele jaar door: Nee
 • Vaste Collectie: Nee

Diamond painting eigen foto hema

Een dimaond painting eigen foto is helaas nog niet mogelijk bij de hema. Waarschijnlijk komt er binnenkort wel een eigen collectie diamond painting bij de hema zodat je daar nog veel meer leuke artikelen kan kopen waaronder je diamond painting eigen foto. Als je op dit moment een diamond painting met eigen foto wilt kopen dan kan je deze niet vinden in het assortiment van de hema maar je vind ze wel bij andere winkels. 

Diamond painting bakjes hema

Bij de hema kan je diamond painting bakjes kopen voor het netjes opbergen en ordenen van al je hobby artikelen. Er is niets zo vervelend dan wanneer al je hobby spullen door elkaar liggen. Wanneer je werkplek waar je aan het knutselen bent geordend is is het veel leuker om je hobby uit te oefenen. Tevens zijn de diamond painting bakjes van de hema ook ideaal wanneer je je knutselwerk graag ergens mee naar toe wilt nemen om daar lekker verder te gaan met je hobby. De diamond painting bakjes hema zijn te verkrijgen in verschillende formaten en zijn gemaakt van een stevig kunststof materiaal en zijn ook nog eens niet duur. 

Diamond painting bakjes hema

Diamond painting bij hema kopen

Alle spulletjes voor het maken van diamond painting bij hema kopen is op dit moment helaas nog niet mogelijk. Wel kan je er natuurlijk wat accessoires vinden die je voor jouw diamond painting kan gebruiken zoals bijvoorbeeld opbergbakjes voor de steentjes. Wat je er ook prima kan kopen zijn verschillende formaten en soorten lijstjes voor het mooi inlijsten van jouw diamond painting. Als je jouw diamond painting af hebt dan wil je deze natuurlijk wel showen aan de muur of staand op een leuke plek in je huis dan maak je hem nog meer af door hem in een leuke lijst te doen. Ook als je jouw gemaakte diamond painting cadeau wilt doen aan iemand staat het natuurlijk veel leuker met een lijstje erom heen. Voor het vinden van een passende lijst voor om jouw diamond painting kan je dus wel bij de hema terecht. 

diamond painting kopen hema

Diamond painting wax hema

Helaas kan je geen diamond painting wax vinden bij de hema. Als je op zoek bent naar wax voor je diamond painting dan zal je deze ergens anders moeten zoeken dan bij de hema. Op dit moment vind je al wel veel knutsel producten bij de hema maar jammer genoeg nog geen wax voor de diamond painting. Je kan het beste wel het assortiment in de gaten houden want wie weet wordt het in de toekomst nog wel aan de knutsel producten toegevoegd. 

Diamond painting pen hema

Ook de diamond painting pen vind je jammer genoeg (nog) niet bij hema. Zoals je hierboven hebt gelezen vind je voor de fantastisch leuke hobby diamond painting bijna nog niks in het assortiment van de hema. 

Korting op je diamond painting?