Diamond Painting Action

Korting bij Diamond Painting Action?

Het maken van een diamond painting zorgt er voor dat je helemaal tot rust komt en is tegenwoordig ook bij Action te koop. Een setje diamond painting kost ook nog eens heel weinig bij de Action en dat is natuurlijk lekker meegenomen. Wanneer je lekker even bezig wilt zijn en je gedachten op nul wilt zetten dan is deze hobby een echte aanrader. Je vind bij de Action kleine pakketjes met diamond painting en dat is ideaal om er achter te komen of deze hobby wel bij jou past. Ze hebben verschillende soorten diamond painting setjes in het assortiment. Alles wat je nodig hebt om te beginnen wordt meegeleverd. De inhoud van de verpakking is een sorteerdoos, een kleine canvas, een diamantpen, diamantsteentjes, diamantgom, pincet en een schudbakje. Ze zijn makkelijk te gebruiken, kosten niet duur en zijn bij jou Action in de buurt te koop. Je vind bij de action kleine diamond painting pakketten maar er zijn ook grotere modellen te verkrijgen en ook vind je er super leuke diamond painting kaarten. 

Wat is er te koop?

 • Paintings: Ja
 • Eigen Foto Paintings: Nee
 • Accessoires: Ja
 • Opbergen: Ja
 • Inlijsten artikelen: Ja

Soorten Diamond Paintings:

 • Standaard Paintings: Ja
 • Foto Paintings: Nee
 • Speciale Paintings: Ja
 • Diamond Painting Kits: Ja
 • Diamond Painting Kind: Ja

Waar en wanneer te Koop

 • Online: Nee
 • In de Winkel: Ja
 • Hele jaar door: Nee
 • Vaste Collectie: Nee

Diamond painting bakjes action

Bij de Action verkopen ze super handige diamond painting bakjes voor het opbergen van je zakjes gekleurde steentjes. Dit maakt het werken met al die steentjes veel makkelijker en is je hobby nog leuker om te doen. Bij het maken van je diamond painting raak je zo nooit geen steentjes meer kwijt en liggen ze netjes geordend op kleur. De diamond painting bakjes van de action zijn gemaakt van een stevig materiaal kunststof. Met behulp van de diamond painting bakjes van de action kan je ook eventueel jouw diamond painting makkelijk meenemen naar een andere locatie om daar verder je hobby uit te voeren. 

Diamond painting opbergdoos action

De diamond painting opbergdoos action is verkrijgbaar in verschillende formaten en is voorzien van super handige vakjes. In het doosje kan je gemakkelijk de verschillende kleuren diamond painting steentjes opbergen zodat je ze allemaal geordend bij je hebt. Een opbergdoosje wordt ook wel sorteerdoosje genoemd en hiermee vind je sneller de kleur van de steentjes welke je nodig hebt. De doos waar je de steentjes in kan opbergen is ook nog eens super goedkoop. Met dit handige opbergdoosje kan je al je diamond painting steentjes opruimen, sorteren en bewaren. Een diamond painting kan nog wel eens grote hoeveelheid kleuren bevatten en zonder opbergdoos kan je het overzicht dan nog wel eens verliezen. Er zijn verschillende soorten opbergdozen te koop bij de action en kosten ook nog eens heel weinig. Ook ideaal als je je diamond painting ergens anders mee naar toe wilt nemen. 

Diamond painting opbergdoos action

Diamond painting action 2021

Bij de Action kan je ook in 2021 weer terecht voor je diamond painting en accessoires de collectie word weer geheel aangevuld en uitgebreid voor 2021.
Zo kan je weer handige diamond painting bakjes, diamond painting sets en kits verwachten met de leukste afbeeldingen. Dit alles natuurlijk tegen de echte action prijzen. De diamond painting action 2021 is de uitgebreidste collectie van de afgelopen jaren met diamond paintings van dieren, mandala, bloemen, Disney, kerst en landschappen. Deze zijn in 2021 verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende afbeeldingen. Dus ook in 2021 kan je bij de action weer slagen voor de leukste hobby diamond painting.

Diamond painting bij action kopen

Bij de Action kan je tegenwoordig verschillende setjes diamond painting kopen. Er zijn ook grote diamond painting te koop bij de Action en daar heb je dus veel diamond painting plezier van. Je vind er verschillende designs waaronder paarden, bloemen, vlinders, landschap, poezen en strand met zonsondergang. Voor diegene die al eerder een diamond painting heeft gemaakt is de inhoud van de setjes niet heel verassend namelijk een pen, sorteerbak, wax (hiermee plak je de steentjes makkelijker op de pen), een korte instructie, vel met lijmlaag en patroon en natuurlijk de steentjes zelf. 

Diamond painting action vlinder

Vlinder diamond painting zijn geliefd en deze vind je dan ook bij de Action. Ze hebben een setje diamond painting vlinder in het assortiment. Vlinders hebben bijzondere vleugels en zijn prachtig van kleur een perfecte combinatie om te verwerken in een diamond painting en ze brengen ook nog eens kleur aan je interieur. Omdat ze mooie, gekleurde vleugels hebben worden ze ook wel eens vliegende bloemen genoemd. Je creĆ«ert zelf het mooiste schilderij met de diamond painting action vlinder. 

diamond painting action vlinder

Diamond painting pen action

De diamond painting pen action is ideaal voor het makkelijker en sneller oppakken van de diamond steentjes. Een diamond painting pen is bij het maken van diamond painting een onmisbaar item. Met de diamond painting pen van de action kun je wax toevoegen en vervolgens de steentjes oppakken. Met de pen van de action houd je ook gemakkelijker de steentjes uit elkaar in het schudbakje. 

Diamond painting pen action

Diamond painting accessoires action

Je vind bij de action veel verschillende diamond painting accessoires. Met de diamond painting accessoires van de action kan jij aan de slag om je mooiste diamond painting te maken. Wanneer diamond painting een echte hobby voor je is geworden dan wil je hiervoor ook wel alle gereedschap hebben voor als je aan je volgende handwerk klus wilt gaan beginnen. Een ruim assortiment diamond painting accessoires vind je bij de action bij jou in de buurt. 

Diamond painting accessoires action

Diamond painting lichtplaat action 

In het assortiment van de action vind je nu ook een super handige diamond painting lichtplaat. De lichtplaat wordt ook wel led-light pad of lichtbak met led genoemd. In de doos vind je een gebruiksaanwijzing, een stekkertje en natuurlijk de lichtplaat zelf. De diamond painting lichtplaat van de action is lekker dun en daardoor ook gemakkelijk in gebruik en ook ideaal om op te bergen. De lichtplaat heeft drie verschillende standen van licht tot fel je kan zelf kiezen wat voor jou het prettigst werkt. Doordat de diamond painting lichtplaat van de action zo ontzettend dun is berg je hem makkelijk op en pak je hem net zo snel ook weer uit de kast om lekker aan de slag te gaan. Zo kan je ook in je avonduren aan je diamond painting creaties werken. Extra licht tijdens het werk aan je creaties is belangrijk om je ogen niet te verpesten. De diamond painting leg je over de lichtplaat van de action heen en je zicht verbeterd aanzienlijk. Voor alle diamond painting liefhebbers is de lichtplaat van de action een echte aanrader en is ook nog eens lekker goedkoop!

Diamond painting lichtplaat action

Diamond painting wax action

Met de diamond painting wax van action kan je je pennetje mee opvullen zodat de steentjes aan de pen blijven plakken en je ze zo makkelijker kan oppakken. De diamond painting wax action gebruik je om de steentjes te laten kleven aan de pen. Met de punt van de pen pak je een stuk je wax en vervolgens plakken de steentjes aan je pen als je ze uit het schudbakje moet halen. Het is altijd aan te raden om wat extra diamond painting wax aan te schaffen want zoals de meeste van jullie wel weten is dit toch echt een van de benodigdheden voor het maken van een diamond painting. 

Diamond painting wax action

Diamond painting stickers action

Bij de action zijn ook diamond painting stickers te vinden in het assortiment. Er zijn verschillende kleuren doosjes verkrijgbaar in de winkel van de action. Het pakketje is helemaal compleet en je vind in het doosje ook een gebruiksaanwijzing. Tevens bevat het doosje een wax blokje, een pen om de steentjes mee te plakken en een groen bakje. Ook zitten er 3 stickers in om de diamantjes op te plakken. Elk zakje is voorzien van een nummer en de zakjes die er bij zitten corresponderen met de nummers op de stickers. De diamond painting stickers van de action kan je voor heel veel leuke creatieve doeleinden gebruiken. 

Diamond painting roller action

De diamond painting roller van de action is een ideaal gereedschap om je diamond painting creatie mee af te werken. Na al je harde werk is de diamond painting roller van de action een echte finishing touch. Met de roller zorg je ervoor dat de steentjes goed en stevig blijven zitten op de plaklaag. Door met de diamond painting roller van de action over je kunstwerk heen te gaan druk je de steentjes stevig vast en hoef je je geen zorgen te maken dat als je je prachtige kunstwerk wilt ophangen dat de steentjes los zullen laten. 

Diamond painting roller action

Diamond painting action paard

Diamond painting action paard is een complete set waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Voor weinig geld koop je een zeer leuke diamond painting van een paard. Paarden zijn machtig mooie dieren en super populair bij meiden en wat is er dan leuker om een mooie diamond painting te maken van een paard en deze vind je nu ook nog eens bij de action bij jou in de buurt. Bijkomend voordeel is dat ze makkelijk te gebruiken zijn ook nog eens niet duur zijn. De band tussen mens en paard is zeer bijzonder. Paarden zijn prachtige dieren om te zien en worden daardoor door veel kunstenaars als muze gebruikt. Ben je een echte paardenliefhebber dan is de diamond painting action paard echt iets voor jou!

Diamond painting accessoires action

Korting op je diamond painting?