Diamond Painting Lichtplaat

Een diamond painting lichtplaat de makkelijkste manier om alles goed te zien.

Tijdens het diamond painten is een diamond painting lichtplaat onmisbaar. Een diamond painting lichtplaat is een zeer handig hulpmiddel. Overal waar jij dat wilt heb je met een diamond painting lichtplaat licht en zo kan je secuur werken aan je diamond painting. Zo ben je er zeker van dat je de steentjes op de juiste nummers plakt. Een diamond painting lichtplaat heeft een heldere led lamp, is in combinatie met een usb kabel te gebruiken en is dimbaar. Feitelijk gezien is een diamond painting lichtplaat een plaat waarop je jouw diamond painting vastklemt. Dit doe je met de meegeleverde klemmetjes zodat je het canvas niet beschadigd. Een diamond painting lichtplaat is voorzien van een hoogwaardige led-lamp welke je van kristalhelder licht voorziet. Door middel van een schakelaar kan je deze eenvoudig aan en uit schakelen. Het gebruik van een diamond painting lichtplaat werkt rustgevend voor de ogen. 

Diamond Painting lichtplaat action

Een diamond painting lichtplaat action is een ultradunne A4 lightpad en is licht van gewicht. De diamond painting lichtplaat action is een favoriete accessoire tijdens het diamond painten dankzij het heldere led licht en het dunne design. Ook is de prijs van de diamond painting lichtplaat action prima want deze kost maar euro 12,95. De diamond painting lichtplaat van de action is voorzien van een lineaal rand, heeft een A4 formaat, aan/uitknop met touch, spanning 5 V, vermogen 3.5 W en heeft een LED-verlichting met 3 lichtniveaus. 

Diamond Painting Lichtplaat a3

De diamond painting lichtplaat A3 is een iets grotere versie en daardoor is deze prima geschikt voor de grotere diamond paintings. Een lichtplaat is dimbaar in verschillende standen waardoor kleuren, cijfers en lijnen duidelijker zichtbaar zijn. Door de grotere afmeting van een diamond painting lichtplaat A3 kan je deze ook gebruiken met grotere formaten diamond paintings. Een grotere diamond painting lichtplaat werkt een stuk overzichtelijker. 

Diamond Painting Lichtplaat a4

Een diamond painting lichtplaat A4 heeft een compact formaat, is licht van gewicht en is ultra dun. De diamond painting lichtplaat A4 is zeer handig om onder je diamond painting te leggen waardoor je veel beter zicht hebt op de kleurtekens op het canvas. De lichtplaat is dimbaar en voorzien van led technologie en daardoor zeer zuinig in gebruik. De diamond painting lichtplaat A4 is super handig voor gebruik op een bureau of op schoot. 

Diamond Painting led Lichtplaat

Een diamond painting led lichtplaat is super handig tijdens diamond painten. Met een diamond painting led lichtplaat heb je altijd een heldere lichtbron tot je beschikking doordat het doek via de onderzijde wordt beschenen. Wanneer je gebruik maakt van een diamond painting led lichtplaat dan is het niet nodig om extra verlichting in de ruimte aan te doen. Een led lichtplaat is gemakkelijk om thuis te gebruik maar past ook heel eenvoudig in een rugzak of tas. Omdat de diamond painting led lichtplaat voorzien is van led technologie is deze ook zeer zuinig in gebruik. 

Diamond Painting Lichtplaat bol.com

Koop je de diamond painting spullen bij bol.com dan heb je daar een zeer ruime keuze. Je vind er verschillende formaten en modellen met allerlei functies. Een diamond painting lichtplaat bol.com is er in het formaat A4, A3 en ook de XL versie is er te vinden. Ze verkopen bij bol.com diamond painting lichtplaten in allerlei prijsklassen. Bij de duurdere versies diamond painting lichtplaat bol.com zitten vaak meerdere accessoires bij inbegrepen. Het is een persoonlijke keuze welke diamond painting lichtplaat bol.com voor jou het meest geschikt is. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie