Diamond Painting Steentjes

Extra losse Diamond painting steentjes rond en vierkant zijn soms erg handig.

Diamond painting steentjes vormen samen met het canvas de belangrijkste items voor het diamond painten. Diamond painting steentjes zijn hele kleine diamant steentjes die je op kleur moet plakken op het canvas waar de afbeelding op staat. Diamond painting wordt ook wel borduren maar dan met steentjes genoemd. Wanneer je een diamond painting pakket koopt zitten alle items welke nodig zijn voor het maken van het kunstwerk inbegrepen. Meestal zitten er genoeg steentjes in het pakket. Bij sommige merken diamond painting pakketten leveren ze tot 30% meer steentjes mee. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat je steentjes te kort komt. De bedoeling bij diamond painting is dat je de juiste kleur steentjes bij de juiste kleurcode of symbool plakt op het canvas. De diamond steentjes zijn er in ronde en in vierkante vorm. De diamond painting steentjes hebben allemaal een eigen kleurnummer of code en dit komt weer overeen met een kleurkaart. Diamond painting steentjes zijn verkrijgbaar in ontelbare kleuren. Doordat de diamond painting glinsteren heb je als eindresultaat een werkelijk schitterend kunstwerk. 

Diamond Painting steentjes te kort

Kom je diamond painting steentjes te kort dan kan je deze los bij kopen. Over het algemeen komt het maar weinig voor dat er uiteindelijk niet genoeg steentjes in zitten maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je er toch wat tekort komt, er een aantal bent kwijtgeraakt of misschien is de hond of de poes is er mee vandoor gegaan ;) Wanneer je om wat voor reden ook diamond painting steentjes te kort komt kan je in de meeste gevallen deze wel bijbestellen. 

Diamond Painting Steentjes bestellen

Diamond painting steentjes bestellen kan zowel in een aantal fysieke winkels als online. Diamond painting steentjes bestellen gaat heel eenvoudig aan de hand van kleurcodes en kleurkaarten. De diamond painting steentjes zijn vaak per zakje of meerdere zakjes te bestellen. Wanneer je online diamond painting steentjes gaat bestellen is het aan te raden om 

Diamond Painting losse Steentjes aliexpress

Er is een zeer grote keuze diamond painting losse steentjes aliexpress. Je kan er kiezen uit vierkante of ronde steentjes met heel veel verschillende kleurcodes. Heb je dus losse steentjes nodig voor jouw diamond painting dan kan je zeker even een kijkje nemen bij aliexpress. Wanneer je haast hebt en je de losse steentjes snel in huis wilt hebben is bestellen bij aliexpress niet de beste keuze aangezien het soms erg lang kan duren alvorens je de bestelling ontvangt. Heb je er geen haast mee en vind je het niet erg om lang te wacht op de bestelde diamond painting painting bij aliexpress of op je losse steentjes dan kan je prima bestellen bij aliexpress. 

Diamond Painting Steentjes rond

Diamond painting steentjes rond worden vaak gebruikt bij kleinere diamond paintings omdat op het canvas de afbeelding de lege ruimtes mooi opvult tussen de steentjes. Als je voor het eerst een diamond painting gaat maken is een diamond painting steentjes rond een echte aanrader. Bij de ronde steentjes zitten altijd wat kleine ruimtes tussen de steentjes omdat ze niet naadloos aansluiten op elkaar. Diamond painting steentjes rond hebben wel als voordeel dat ze gemakkelijker zijn op te plakken en ze in iedere richting op het canvas geplakt kunnen worden. Met een diamond painting met ronde steentjes ben je over het algemeen ook eerder klaar dan met vierkante steentjes. Wil je lekker zonder al teveel nadenken diamond painten kies dan voor diamond painting steentjes rond. 

Diamond Painting Steentjes vierkant

Diamond painting steentjes vierkant hebben een perfecte pasvorm en alle steentjes sluiten bijna naadloos aan op elkaar. Bij vierkante steentjes blijven geen ruimtes tussen de steentjes wat zorgt voor een mooi geheel zonder onbedekte gedeeltes op het canvas. Diamond painting steentjes vierkant vereist wel iets meer precisie dan de ronde steentjes. Het eindresultaat van een diamond painting steentjes vierkant vinden mensen vaak wel mooier omdat tussen de steentjes bijna geen ruimtes meer zitten. Kies voor diamond painting steentjes vierkant als je het niet erg vind om secuur te werken. Het is handig als je al een klein beetje ervaring hebt met diamond painting of andere knutselwerkjes waar precisie vereist is. 

Diamond Painting Steentjes los

Wanneer je om wat voor reden dan ook diamond painting steentjes los wilt bestellen is dit geen enkel probleem. De ronde of vierkante diamond painting steentjes zijn los te koop aan de hand van kleurnummers en kleurkaarten. Diamond painting steentjes los worden ook gekocht wanneer je een eigen ontwerp diamond painting wilt maken. Je kan dan helemaal zelf bepalen welke kleuren je wilt gebruiken in de afbeelding op het canvas en het is dan super ideaal dat er diamond painting steetnejs los te verkrijgen zijn. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie