Diamond Painting Panda

Het troeteldier van China de panda een super gaaf voor diamond painting

De panda heeft een opvallende lichaamstekening en het gezicht heeft een bolle vorm en dit in combinatie met de grote donkere ogen en hierdoor wordt de panda gezien als aaibaar en aandoenlijk. De panda is een beschermd diersoort. Andere benamingen voor de panda zijn reuzenpanda, pandabeer en bamboebeer. Onder andere wordt de panda gebruikt als logo door het Wereld Natuur Fonds. De panda eet zittend op het achterwerk en dit doet enigszins menselijk aan. De neiging tot spelen is aanleiding voor de populariteit onder het publiek. Het eten van de panda bestaat vooral uit een aantal verschillende soorten bamboe. Het hoge knuffelgehalte maakt het super leuk om een diamond painting panda te maken. Er is een ruim assortiment diamond painting panda te verkrijgen. Diamond painting is een hobby die voor zowel jong als oud super leuk is om te doen. Borduren met steentjes wordt het ook wel genoemd. Waneer de diamond painting panda af is kan je hem een mooie plek in huis geven maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om hem cadeau aan iemand te geven. 

diamond painting panda beer

Een diamond painting panda beer is er in veel verschillende afbeeldingen en formaten. Zoek je een diamond painting panda beer in een klein formaat of heb je juist liever een grote versie het is allemaal te vinden in het ruime assortiment. Zo is er een diamond painting panda beer alleen, een diamond painting panda beer familie en is er een diamond painting panda beer die lekker aan het chillen is in een hangmat. Een diamond painting panda beer is te koop met zowel ronde steentjes als met vierkante steentjes. 

diamond painting red panda

Er zijn een aantal diamond painting red panda verkrijgbaar. Er is wel iets minder keus dan wanneer je op zoek bent naar de gewone diamond painting panda. De diamond painting red panda is er in een aantal verschillende afbeeldingen en formaten. Je kan tevens kiezen of je de diamond painting red panda wilt met ronde of vierkante steentjes. Het is natuurlijk super leuk om voor jezelf een diamond painting red panda te maken maar het is ook een erg mooi cadeau om te geven aan een familielid, vriend of vriendin. 

Diamond Painting Panda Intertoys

Ben je op zoek naar een diamond painting panda Intertoys dan is deze momenteel online niet verkrijgbaar. Online kan je wel de winkelvoorraad van de diamond painting panda Intertoys bekijken. Verstandig is om de winkel van Intertoys bij jou in de buurt even te bellen om er zeker van te zijn dat ze de diamond painting panda op voorraad hebben liggen. De diamond painting Panda Intertoys kost niet duur en is perfect als je een beginnende diamond painter bent zodat je eerst kunt bekijken of je de hobby leuk vind zonder direct al teveel geld er aan uit te hoeven geven. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie