Diamond Painting Giraffe

Een diamond painting van het dier met de langste nek de giraffe.

Giraffen vallen onder het geslacht van eenhoevige zoogdieren. Ze zijn natuurlijk bekend vanwege hun lange nek en op de vacht hebben ze een vlekkenpatroon. Een giraffe die volwassen is heeft een kop-romp lengte van 3,5 tot 4,8 meter en de lengte van de staart is 76 tot 110 centimeter. Een opvallend kenmerk van de giraffe is zijn vacht. Naarmate een giraffe ouder wordt kleuren de vlekken donkerder. Net als de nek  heeft een giraffe ook lange poten. Er zitten brede, afgeronde hoeven aan het einde van de poten. Een giraffe moet zijn voorpoten spreiden wanneer hij met zijn kop bij de grond wil komen om bijvoorbeeld te drinken. Kenmerkend aan een giraffe is natuurlijk zijn extreme lange nek die tot wel 2 m in lengte wordt. In het assortiment mag een diamond painting giraffe dan natuurlijk ook niet ontbreken. Deze prachtige, imposante dieren lenen zich perfect voor op een mooi kunstwerk. Diamond painting is een super leuke en ontspannende hobby voor zowel jong als oud. Iedereen kan het leren. De combinatie van de kracht van dit prachtige dier en de vrolijke kleuren maken de diamond painting heel speciaal. Er zijn diamond paintings met alleen een giraffe of meerdere giraffe maar ze zijn er ook in combinatie met andere dieren. 

diamond painting giraf

Een diamond painting giraf is verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Er is een diamond painting giraf in klein of juist een groot formaat en ze zijn er met ronde steentjes of met vierkante steentjes. Je vind een diamond painting giraf in zowel kleur als zwart wit. Een diamond painting giraf is uiteraard erg leuk om voor je zelf te maken en als deze klaar is leuk op te hangen aan een muur in huis. Maar een diamond painting giraf is ook erg leuk om te maken en daarna cadeau te geven aan een familielid, vriend of vriendin. 

diamond painting giraffe bol.com

Wanneer je op zoek bent naar een diamond painting giraffe Bol.com dan heb je daar een ruime keuze. Je hebt er keuze uit kleine formaten maar ook grote formaten vind je bij bol.com. Ze verkopen er met één giraffe of heb je liever met meerdere giraffen het is allemaal te vinden in het ruime assortiment. Voordeel bij Bol.com is dat veel diamond painting giraffe snel geleverd kunnen worden en je daardoor snel aan de slag kunt met deze super leuke hobby. Bij bol.com vind je onder andere ook een super vrolijke diamond painting giraffe met heel veel kleur, maar ze hebben ook een hele grappige met een giraffe met zonnebril. Door de vele mogelijkheden zit er vast wel een diamond painting giraffe bol.com tussen die aan jouw wensen voldoet. 

Diamond Painting Giraffe steentjes

Een diamond painting giraffe steentjes zijn er in verschillende vormen. Je kan kiezen uit een diamond painting giraffe met ronde steentjes of met vierkante steentjes. Bij de kleinere versies worden vaker ronde steentjes gebruikt omdat de lege ruimtes op het canvas dan mooi worden opgevuld. Er zitten altijd wel wat kleine ruimtes tussen de steentjes omdat ze niet naadloos aansluiten op elkaar. Ronde steentjes zijn wel makkelijker op te plakken en je kan ze in iedere richting op het canvas plakken. Een diamond painting giraffe vierkante steentjes vereist iets meer precisie maar het eindresultaat met vierkante steentjes wordt vaak wel mooier gevonden. Tussen vierkante steentjes zit bijna geen ruimte meer omdat ze bijna naadloos op elkaar aansluiten. Het is wel handig om al een beetje ervaring te hebben als je kiest voor vierkante steentjes. Vind je het niet erg om secuur te werk te gaan dan kan je prima kiezen voor een diamond painting giraffe vierkante steentjes maar wil je graag gewoon lekker zonder al teveel nadenken werken aan je diamond painting dan is ronde steentjes de beste keuze. 

Diamond Painting giraffe afmeting

Welke diamond painting giraffe afmeting je moet kiezen hangt af van je eigen persoonlijke voorkeur. Het hangt natuurlijk af van waar uiteindelijk de diamond painting komt te hangen of staan. Ga je voor het eerst een diamond painting maken dan kan je misschien beter kiezen voor een kleinere afmeting alvorens je meteen aan een mega project gaat beginnen. Ben je al wat meer ervaren dan kan je gerust gaan voor een diamond painting giraffe afmeting die groter is. Als je diamond painting zo leuk vind dat je graag urenlang achter elkaar aan de hobby wilt werken dan is een grote afmeting een perfecte keuze. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie