Diamond Painting Tijger

De tijger is een prachtig dier dat je meteen herkent aan zijn iconische gestreepte vacht en is daarom super gaaf voor diamond painting

De tijger behoort tot de familie katachtigen en is een zoogdier. Tijgers zijn de zwaarste en grootste katachtigen die op de planeet rondlopen. Hij wordt gezien als de koning van de jungle vanwege scherpte tanden, gespierde lichaam en levensgevaarlijke klauwen. Natuurlijk staat de tijger bekend om zijn mooie vacht. De oranje vacht met de zwarte strepen is niet te missen. Een tijger kan een gewicht behalen tot maar liefst 420 kilo. In de natuur worden tijgers ongeveer tussen de 8 tot 10 jaar oud. De grote kop, buik en borst zijn wit en ook de grote snorharen zijn wit. Het streeppatroon van de tijger is net zo uniek als bij de mens de vingerafdruk. Meestal wonen tijgers in het bos of in het grasland. Tijgers zijn goede zwemmers en kunnen worden aangetroffen badend in vijvers, rivieren en meren. De lengte van een tijger kan nogal verschillen maar ze worden ongeveer tussen de 2 tot 3,7 meter lang en jagen doen ze solitair. Van alle grote katachtigen heeft de tijgers de langste hoektanden en zijn maar liefst tussen de 7,5 en 10 centimeter lang. De tijger komt verspreid over Azië voor en is een bedreigd diersoort. Een schatting van het totaal aantal tijgers in het wild is 3900. Veel rustige natuurgebieden zijn verloren gegaan terwijl tijgers juist een groot leefgebied nodig hebben. Het leefgebied van de tijger is Zuid-Oost-Rusland en Noord-Oost China, rond de rivier de Amoer. Ze produceren een veelheid aan geluiden, gegrom, diep gebrul maar ook een soort schraapgeluid (lijkt een beetje op spinnen) dit doen ze om elkaar te begroeten. Om rivalen af te schikken gebruiken ze een brul gevolgd door een grom. Haal de koning van de jungle in huis door een diamond painting tijger te maken. Het is natuurlijk super leuk om een mooie diamond painting tijger voor jezelf te maken maar het is ook leuk om het cadeau te geven aan een familielid of een vriend of vriendin. Het maken van een diamond painting tijger is razend populair en je vind een zeer ruime keuze van een tijger of tijgers in zwart wit tot prachtige kleursamenstellingen en van kleine formaten tot zeer grote afmetingen. Er is altijd wel een diamond painting tijger te vinden die aan jouw wensen voldoet. Diamond painting is een hobby die rustgevend is en waarmee je ook nog eens een prachtig schilderij maakt die je uiteindelijk aan je eigen muur in huis kan ophangen of als een mooi en uniek cadeau kan weggeven. Diamond painting is geschikt voor zowel jong en oud en wordt ook wel borduren met steentjes genoemd. 

diamond painting tijger ronde steentjes

Een diamond painting tijger ronde steentjes wordt vaak gekozen bij een kleiner formaat omdat de afbeelding op het canvas mooi de lege ruimtes tussen de steentjes opvullen. Er zitten altijd wat kleine ruimtes tussen de ronde steentjes en dit komt omdat ze niet naadloos aansluiten op elkaar. Voordeel van een diamond painting tijger ronde steentjes is dat je de steentjes iedere richting kan opplakken en ze plakken ook makkelijker op dan vierkante steentjes. Je bent hierdoor meestal met ronde steentjes ook sneller klaar dan met vierkante steentjes. Het is een absolute aanrader wanneer je nog nooit een diamond painting hebt gemaakt om voor de eerste keer voor ronde steentjes te kiezen. Ook wanneer je gewoon lekker zonder teveel na te denken een diamond painting wilt maken kan je het beste gaan voor de diamond painting tijger of die diamond painting eigen foto ronde steentjes. 

diamond painting tijger Vierkante steentjes

Een diamond painting tijger vierkante steentjes is een goede keuze wanneer je secuur werken geen probleem vind. Aan een diamond painting werken met vierkante steentjes vereist meer precisie dan met ronde steentjes maar het eindresultaat is wel mooier omdat er tussen de steentjes bijna geen ruimtes meer zitten. Vierkante diamant steentjes hebben een perfecte pasvorm waardoor de steentjes bijna naadloos op elkaar aansluiten. Heb je al een klein beetje ervaring met diamond painting of andere knutselwerkjes die precisie vereisen dan is de diamond painting tijger vierkante steentjes een prima keuze voor jou. Ook als je secuur werken geen enkel probleem vind dan kan je prima gaan voor vierkante steentjes. 

diamond painting action tijger

Diamond painting action tijger is een compleet pakket waarmee je direct aan de slag kunt voor een klein prijsje. Het pakket bevat alles om er direct lekker mee aan de slag te kunnen gaan. Het nadeel is wel dat het vaak maar tijdelijk in het assortiment te vinden is bij action en ook is er meestal van een soort maar een te vinden en kan je niet kiezen uit verschillende modellen. Je kan natuurlijk altijd wel even nagaan of ze de diamond painting tijger nog hebben bij een action winkel bij jou in de buurt. Ook is de prijs van de diamond painting action tijger zeer aantrekkelijk en kan je daardoor prima kijken of de hobby iets voor je is zonder er teveel geld aan uit te hoeven geven. Heb je liever een ruime keuze van verschillende diamond paintings van een tijger dan kan je hier niet voor bij de action terecht. 

diamond painting tijger afmetingen

Er is een ruime keuze diamond painting tijger afmetingen verkrijgbaar. Je vind ze van een heel klein formaat tot aan een zeer groot formaat waar je urenlang plezier van hebt. Als je bijvoorbeeld een beginnende diamond painter bent dan vind je het misschien fijn om eerst te beginnen met een diamond painting tijger van een klein formaat. Je kan zo eerst eens zien of je de hobby wel leuk vind. Ben je al een gevorderde diamond painter en ben je er inmiddels verslaaf aan geraakt dan kan kies je waarschijnlijk het liefst voor een diamond painting tijger met een grote afmeting zodat je uren achter elkaar met je hobby bezig kan zijn. Je vind heel veel verschillende diamond painting tijger afmetingen en het is goed om van tevoren te bedenken welk formaat je het liefst wilt aanschaffen. Zeker wanneer je het diamond painting online besteld is het fijn dat het niet tegenvalt als je de diamond painting thuis ontvangt. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie