Diamond Painting bakjes

Ruim je Diamond painting steentjes gemakkelijk op met deze bakjes

Om je hobby diamond painting makkelijker te maken zijn er een aantal handige bakjes ontwikkeld voor verschillende doeleinden. Zo zijn er speciale bakjes om je diamantjes met de juiste kant naar boven te krijgen. Naast deze diamond painting bakjes zijn er ook een aantal verschillende bakjes op de markt om je steentjes in op te bergen. De bakjes zijn van hoge kwaliteit en erg geschikt voor het bewaren of presenteren van je diamond painting producten. Hierbij kunt u denken aan schudbakjes en opbergbakjes, maar ook afsluitbare sorteerbakjes zijn er in verschillende varianten. De diamond painting bakjes zijn verschillend van formaat en in dus verschillende kleuren en soorten verkrijgbaar.

Diamond Painting schudbakjes

De diamond painting schudbakjes zijn er voor gemaakt je steentjes snel goed neer te leggen. Door aan het bakje te schudden vallen de steentjes (diamantjes) tussen de richeltjes en liggen ze op de juiste manier (bolle kant boven) om opgepakt te worden met je diamond painting pen.
De diamond painting schudbakjes hebben een speciaal tuitje om je steentjes die over zijn weer makkelijk in je diamond painting zakjes te schenken.
De schudbakjes heb je in verschillende maten zo is er ook een Xl versie (het formaat van deze xl versie is 16cm x 8cm) die twee keer zo groot is als een gemiddeld schudbakje ook deze is voorzien van een handige schenktuit. De meeste painters vinden een tuitje handig zodat je ze makkelijk terug kan schenken in een gripzakje of bakje. De ander painter vindt een schudbakje zonder schenktuit handiger zodat de steentjes er niet uitvallen tijdens het schudden. Door de handige diamond painting schudbakjes leg je dus gemakkelijk de steentjes op zijn plek. Mede door de opstaande rand van de schudbakjes blijven de steentjes goed in de schudbakjes liggen zelfs als je ermee schud om de juiste kant (bolle kant) boven te krijgen van de steentjes om opgepakt te worden.

Diamond Painting opbergbakjes

Om te voorkomen dat u tijdens de diamond painting steentjes kwijt raakt zijn er de diamond painting opbergbakjes.  Met deze opbergbakjes raakt u nooit meer diamond steentjes kwijt. De meeste opbergbakjes zitten in een sorteerdoos waar je ze makkelijk uit kan nemen. De opbergbakjes hebben een handige flip flop opening/sluiting en zijn per stuk te openen. Als je straks zonder ergernis wil diamond painten is het erg belangrijk om goede Diamond Painting Opbergbakjes te hebben. Het grote voordeel hier van is dat je de steentjes hier in per kleur kan ordenen en kan voorzien van van labels en zo alles klaar staat om te beginnen. Door de diamond painting bakjes behoudt je dus een goed overzicht en voorkomt dat u steentjes kwijtraakt. Het labelen van de opbergbakjes kan je het beste doen met behulp van de speciale Edding non-permanentmarker stift de inkt is met een vochtige doekje makkelijk te verwijderen van de diamond painting opbergbakjes voor je volgende painting. Je hebt dus opbergbakjes met een flip flop sluiting maar er zijn ook diamond painting opbergbakjes met een schroefdeksel. Het grote voordeel hiervan is dat de potjes makkelijk open te maken zijn, zonder schokkende bewegingen en zo voorkom je dat er weer diamantjes uitspringen.

Diamond Painting bakjes action

Je kan diamond painting bakjes bij verschillende winkels kopen zo ook bij de action het assortiment is niet al te groot maar er is zeker genoeg te vinden. Van bakjes voor je steentjes als voor je accessoires alles is hier verkrijgbaar. Het grootste voordeel om je bakjes en diamond painting bij de action te kopen is natuurlijk de prijs deze is meestal een stuk lager als bij andere winkels. Let wel goed op de kwaliteit van de diamond painting bakjes bij de action deze verschillen soms enorm. Wat ook jammer is dat er niet echt een vast assortiment is in diamond painting bakjes zo heb je de ene week wat gehaald wat bevalt is het de volgende week niet meer verkrijgbaar. Houd hier dus rekening mee je kan natuurlijk wel bij andere action winkels kijken soms zijn de diamond painting bakjes daar dan nog wel verkrijgbaar.

Diamond Painting bakjes hema

Het assortiment diamond painting bakjes bij de Hema is niet echt heel groot er zijn ook eigenlijk niet echt bakjes te vinden die speciaal voor diamond painting gemaakt zijn. Wel zijn er natuurlijk algemene bakjes te vinden die je kan gebruiken voor je diamond painting. De kwaliteit en prijs van deze bakjes zijn erg goed plus dat je ze zowel online als in de winkel kan kopen. Naast de diamond painting bakjes bij de Hema is er helaas weinig te vinden van diamond painting spulletjes. Dit had ik zelf ook niet verwacht Hema was vroeger toch een winkel waar je hobby spullen kon kopen.

Diamond Painting bakjes blokker

Dan de Blokker hier is een stuk meer te koop voor diamond painting ook diamond painting bakjes zijn te vinden in het assortiment van de blokker. Het is helaas ook geen vast assortiment dus op het moment dat jij dit leest kan het zo zijn dat er al geen diamond painting bakjes meer verkrijgbaar zijn. De bakjes zijn bij de blokker verkrijgbaar in verschillende kleuren je kan het beste kiezen voor de doorzichtige zo kan je sneller je kleur vinden. De diamond painting bakjes bij de blokker kan je in de winkel kopen maar ook online bestellen. Je kan er dan voor kiezen ze af te halen in de winkel of op jouw gekozen adres te laten afleveren.  

Diamond Painting sorteerbakjes

Naast schudbakjes en opbergbakjes heb je ook diamond painting sorteerbakjes deze zijn speciaal om je steentjes en accessoires te sorteren en te ordenen. Zo blijft je diamond painting werkplek geordend en netjes wat je hobby een stuk prettiger maakt. Met deze sorteerbakjes sorteer je de steentjes op kleur en kan je ze gemakkelijk terug vinden door de code die je op het bakje kan schrijven of plakken. De diamond painting sorteerbakjes zijn gemaakt van een doorzichtig plastic wat het nog makkelijker maakt je producten snel terug te vinden. Met een speciale standaard voor de diamond painting sorteerbakjes maak je alles nog overzichtelijker.

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie