Diamond Painting Pauw

Er is een blauwe pauw en de groene pauw beide super gaaf voor diamond painting

De pauw valt op binnen de grote familie van de fazantachtigen door het gekleurde verenkleed en de grote sierveren van het mannetje. Het mannetje is een kleurige verschijning terwijl het vrouwtje van de blauwe pauw onopvallend gekleurd is. Het onderscheid is kleiner bij de groene pauw. Waarschijnlijk is de pauw de oudst bekendste siervogel. Ze hebben een lange sleep, bestaande uit sterk verlengde staartdekveren die een pauwenoog vertonen aan het uiteinde. De sleep bevat ongeveer 150 gekleurde veren. Door hun prachtige gekleurde verendek leent de pauw zich uitstekend voor een uitdagende en mooie diamond painting. Vooral de mannetjes pauw met de schitterende blauwe kleur en de pronkveren die zeer indrukwekkend zijn en natuurlijk de pauwenogen zijn een perfect plaatje om een mooi kunstwerk van te maken waar je heel wat uren zoet mee kan zijn. Er zijn dan ook heel wat verschillende diamond painting pauw in het assortiment. Er is een ruime keuze en je vind ze in heel veel verschillende formaten en kleursamenstellingen. Diamond painting is razend populair je bent lekker creatief bezig en ondertussen werkt het ook super ontspannend. Het is een rustgevende hobby waarmee je zelf een schitterend schilderij maakt door op het bijpassende symbool van het voorbedrukte canvas gekleurde steentjes te plakken. Het wordt ook borduren met steentjes genoemd. Het is een super leuke hobby voor zowel jong als oud. Wanneer je klaar bent met de diamond painting pauw of diamond painting eigen foto kan je hem inlijsten en heb je ook nog eens een prachtig mooi kunstwerk die je in je eigen huis kan ophangen maar je kan hem natuurlijk ook leuk cadeau geven aan iemand. 

diamond painting pauw ronde steentjes

Een diamond painting pauw ronde steentjes wordt meestal gebruikt bij de kleinere afbeeldingen omdat op het canvas de afbeelding mooi de lege ruimtes tussen de steentjes opvult. Ronde steentjes sluiten niet naadloos op elkaar aan waardoor er altijd kleine ruimtes tussen de steentjes zitten. Een voordeel van ronde steentjes is wel dat ze makkelijk zijn op te plakken en je kan ze in iedere richting plakken op het canvas. Over het algemeen ben je met een diamond painting pauw ronde steentjes sneller klaar dan met vierkante steentjes. Wil je lekker zonder al te veel na te denken je diamond painting dan kan je het beste kiezen voor ronde steentjes. Ook wanneer je voor het eerst een diamond painting ga maken dan kan je het beste kiezen voor de diamond painting pauw ronde steentjes. 

diamond painting pauw Vierkante steentjes

Een diamond painting pauw vierkante steentjes vereist wat meer precisie dan ronde steentjes. Diamond steentjes met een vierkante vorm sluiten naadloos op elkaar aan en hebben perfecte pasvorm. Tussen de steentjes blijven geen ruimtes zodat er geen onbedekte gedeeltes op het canvas meer aanwezig zijn en dit zorgt voor een mooi geheel. Omdat er bijna geen ruimtes meer zitten tussen de steentjes is het eindresultaat van een diamond painting pauw vierkante steentjes mooier dan met ronde steentjes. Vind je het niet erg om secuur te werk te gaan dan kan je prima kiezen voor een diamond painting pauw vierkante steentjes. Het is ook handig als je met diamond painting al een klein beetje ervaring hebt.

diamond painting pauw bol.com

Bij bol.com vind je een zeer groot assortiment van een diamond painting pauw. Je vind ze in veel verschillende formaten en kleursamenstellingen. Je vind de diamond painting pauw bol.com met ronde maar ook met vierkante steentjes. Het is van je eigen wensen afhankelijk of je kiest voor ronde of vierkante steentjes. Over het algemeen wordt er door de beginnende diamond painter gekozen voor ronde steentjes en als je al wat meer gevorderd bent kan je ook kiezen voor vierkante steentjes. Je koopt er een compleet pakket waardoor je direct aan de slag kunt met je diamond painting. Of je nu een diamond painting pauw zoekt voor gevorderden of juist voor de beginner, bepaalde afmetingen of kleursamenstelling je vind ze allemaal bij bol.com. De diamond painting kopen is super eenvoudig door online te bestellen en meestal worden ze ook nog eens super snel bij je thuisbezorgd zodat je lekker snel met je hobby kan beginnen. Je maakt met een diamond painting pauw bol.com een prachtig schilderij voor jezelf maar is bijvoorbeeld ook super leuk om cadeau te geven aan een familielid of een vriend of vriendin. Bij bol.com vind je ook een ruim assortiment lijsten om je diamond painting pauw eventueel in te lijsten. 

diamond painting pauw afmetingen

Er zijn ontelbare verschillende diamond painting pauw afmetingen te verkrijgen. Het is belangrijk om goed van tevoren te bepalen welke diamond painting je wilt gaan maken. Je wilt natuurlijk niet dat de diamond painting het formaat van een pasfoto heeft want dan is er natuurlijk ook niets aan. Je kan het beste dus even goed de maat bekijken zodat je een indruk hebt wat je besteld. Want je wilt natuurlijk ook weer niet gedemotiveerd raken wanneer je de bestelde diamond painting binnen krijgt en deze zoveel steentjes bevatten dat je er al geen zin meer in hebt om er aan te gaan beginnen. Ben je een beginnende diamond painter dan kies je misschien liever een diamond painting pauw met een kleinere afmeting. Heb je al wat meer ervaring dan ga je waarschijnlijk liever voor eentje van een groter formaat. Ook wanneer je zo af en toe eens met je hobby bezig wilt zijn een kleinere afmeting een prima keuze maar ben je echt verslaafd aan het dimaond painten en wil je lekker urenlang achter elkaar bezig zijn met deze fantastische hobby dan is een groot formaat diamond painting een goede keuze voor jou. Er zijn zoveel verschillende afmetingen diamond painting pauw te koop dat er vast eentje bijzit die aan je wensen voldoet. Bij het product vind je de afmetingen van de diamond painting pauw. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie