Diamond Painting Zebras

Maak je eigen diamond painting  van de zebra met de zwart-witte streeppatronen

De zebra is afkomstig uit het midden en zuiden van Afrika en is een paardachtige en staan vooral bekend om hun zwart-witte strepenpatroon. Iedere zebra heeft een eigen unieke strepenpatroon. Over het waarom van het strepenpatroon bestaat een discussie. Sommige denken dat het strepenpatroon als camouflage dienen. Andere mensen denken dat het streepjespatroon voor de leeuw verwarrend werkt. De leeuw is de grootste vijand van de zebra. De leeuw is kleurenblind en hierdoor zouden de dansende strepen bij de zebra's kunnen verwarren. Er zijn ook andere wetenschappers die zeggen dat het strepenpatroon van de zebra een afweermechanisme is tegen bijtende vliegen. Bij alle soorten zebra's lopen de strepen verticaal behalve bij de poten daar lopen ze horizontaal. Een zebra kan ongelofelijk goed zien en er wordt ook geloofd dat ze kleuren kunnen zien. Ook kunnen zebra's goed horen, de oren zijn relatief ook groter en ronder dan die van een paard. Het zebrapad is vernoemd naar deze dieren. Een diamond painting zebra is dan ook zeer zeker te vinden in het assortiment. Deze leuke gestreepte dieren lenen zich perfect om als diamond painting te maken. Een diamond painting zebra is erg leuk om voor jezelf te maken en het uiteindelijk wanneer je het af hebt een mooie plek in huis te geven. Ook is de diamond painting zebra zeer geschikt als cadeau voor een familielid, vriend of vriendin. De hobby diamond painting werkt zeer ontspannend en rustgevend en is geschikt voor alle leeftijden. Iedereen kan diamond painting leren. Er zijn heel veel verschillende diamond painting zebra's verkrijgbaar van kleine tot zeer grote exemplaren. 

diamond painting zebra ronde steentjes

Een diamond painting zebra ronde steentjes heeft als voordeel dat de steentjes wat makkelijker zijn om neer te leggen en je kan de steentjes ook in iedere richting opplakken. Ook wanneer je een beginnende diamond painter bent kan je het beste kiezen voor een diamond painting zebra ronde steentjes. Er zijn verschillende afbeeldingen diamond painting ronde steentjes verkrijgbaar. Er is een ruim assortiment diamond painting zebra ronde steentjes verkrijgbaar zowel in de fysieke winkels als online. 

Diamond Painting Zebra vierkante Steentjes

Diamond painting zebra vierkante steentjes vereist iets meer precisie en het is daarom handig als je al wat ervaring hebt met diamond painten of met andere knutselwerkjes waar precisie vereist is. Een diamond painting zebra met vierkante steentjes geeft over het algemeen wel een mooier eindresultaat omdat de steentjes bijna naadloos aansluiten op elkaar. Met een diamond painting zebra vierkante steentjes maak je zelf je eigen mooie kunstwerk. 

Diamond Painting Zebra afmetingen

Er zijn verschillende diamond painting zebra afmetingen verkrijgbaar. Zo zijn er kleinere afmetingen diamond paintings zebra te koop maar ook XL afmetingen zitten in het assortiment. Ben je pas begonnen met diamond painting dan kan je misschien het beste kiezen voor een diamond painting zebra kleine afmeting maar wil je liever urenlang achter elkaar diamond painten dan is een diamond painting zebra met grote afmeting de beste keuze voor jou. Ook is het afhankelijk van de plaats waar je uiteindelijk de diamond painting zebra wil ophangen. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie