Diamond Painting Stickers

Maak je eigen diamond painting stickers van bekende figuren.

Diamond painting stickers zijn er in heel veel verschillende afbeeldingen. De diamond painting stickers zijn ideaal om de hobby eens uit te proberen maar ze zijn ook super geschikt en erg leuk voor bijvoorbeeld op een kinderfeestje. Diamond painting stickers zijn ideaal voor kinderen aangezien de concentratie van kinderen erg kort is en zo kunnen ze gemakkelijk een figuurtje af krijgen. De diamond painting stickers zitten vaak verpakt als pakket waar meerdere stickers in zitten plus alle benodigdheden voor het maken van de stickers. Het is een compleet pakket waarmee je direct aan de slag kunt. Wanneer je de diamond painting stickers af hebt zijn ze ook erg leuk om bijvoorbeeld je telefoonhoesje, tas, laptop of andere accessoires mee te versieren. Diamond painting stickers werkt hetzelfde als een grote diamond painting. Het is de bedoeling dat je de juiste kleur steentje plaatst op het voorbedrukte (sticker) canvas. Diamond painting is een super leuke hobby voor zowel jong als oud en werkt ontspannend en rustgevend. Diamond painting stickers zijn voor heel veel doeleinden te gebruiken en dat maakt ze ook zo super leuk!

Diamond Painting nummer Stickers

Diamond painting nummer stickers zijn ideaal en onmisbaar voor het nummeren van alle kleuren diamant steentjes. Elke kleur steentjes heeft een eigen nummer en met deze stickers kan je het perfect ordenen. Er zijn lege diamond painting stickers te koop waar jezelf het nummer of symbool kan opschrijven. Ook zijn er diamond paintings stickers met alle DMC nummerkleuren van de Diamond Painting steentjes verkrijgbaar. Deze diamond painting nummer stickers zijn te gebruiken om op de bakjes of zakjes te plakken waarin de steentjes zitten. 

Diamond Painting Stickers amazon

Wanneer je op zoek bent naar diamond painting stickers Amazon vind je daar een zeer ruim assortiment met allerlei verschillende afbeeldingen. Zo verkopen ze bij Amazon bijvoorbeeld diamond painting stickers van poppetjes en dieren zoals vissen, uilen, pandaberen, kikkers en giraffen. De diamond painting stickers Amazon zijn ook zeer geschikt om door kinderen gemaakt te worden en is een leuke bezigheid voor op een kinderfeestje. Het is wel aan te raden om goed te kijken wat de levertijd is van de diamond painting stickers Amazon dit kan namelijk nogal eens verschillen. 

Diamond Painting Stickers action

Bij de Action hebben ze een aantal verschillende soorten diamond painting stickers verkocht. De diamond painting stickers action zitten verpakt in een doosje waar alles in zit om de stickers te maken. Er waren 6 verschillende doosjes waaronder cupcakes, vlinders, palmbomen en bloemen. Bij de action kan het zomaar zijn dat deze momenteel niet meer in het assortiment zitten en dat er of misschien andere voor in de plaats zijn teruggekomen. Het kan ook zomaar zijn dat ze het op dit moment helemaal niet verkopen het is daarom aan te raden om even bij jouw action in de buurt te kijken of ze diamond painting stickers verkopen. De diamond painting stickers action zijn goedkoop en daardoor ideaal om te kijken of de hobby iets voor je is of is ook leuk als activiteit op bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie