Diamond Painting Aliexpress

Korting bij Diamond Painting Aliexpress?

AliExpress is de goedkoopste plek voor je diamond painting, met prijzen die soms tientallen procenten lager liggen dan bij de online winkels in Nederland is deze winkel erg populair. Daarom is het niet vreemd dat veel diamond painters ook op Aliexpress een leuke diamond paintings zoeken om te maken. De prijzen zijn soms zo laag dat je al een diamond painting kan kopen rond de 7,50 euro. Wat voor diamond painting je ook zoekt voor beginners, gevorderden of kinderen AliExpress heeft het allemaal in het assortiment. Kijk bij het kopen van je diamond painting op Aliexpress wel goed of het om een full painting of partial(gedeeltelijke) painting gaat. Een full painting is er één die helemaal van steentjes is gemaakt. Partial betekend gedeeltelijk dus dat je alleen een klein gedeelte van de afbeelding kan beplakken met steentjes/diamantjes, de rest blijft de geprinte afbeelding. 

Wat is er te koop?

 • Paintings: Ja
 • Eigen Foto Paintings: Ja
 • Accessoires: Ja
 • Opbergen: Ja
 • Inlijsten artikelen: Ja

Soorten Diamond Paintings:

 • Standaard Paintings: Ja
 • Foto Paintings: Ja
 • Speciale Paintings: Ja
 • Diamond Painting Kits: Ja
 • Diamond Painting Kind: Ja

Waar en wanneer te Koop

 • Online: Ja
 • In de Winkel: Nee
 • Hele jaar door: Ja
 • Vaste Collectie: Nee

Gegevens: Diamond painting aliexpress

Diamond painting aliexpress nederland

Kan je bij AliExpress Nederland een diamond painting kopen? Aliexpress is de online winkel van Alibaba waarmee Chinese weder verkopers hun producten en diensten kunnen verkopen en aanbieden aan internationale klanten over de gehele wereld. AliExpress werd in 2010 gelanceerd en was toen enkel beschikbaar in het Engels, de internationale websites zoals (Spaans, Portugees, Duits en Nederlands) zijn pas de jaren daarna toegevoegd. Van een echte AliExpress Nederland waar je diamond painting kan kopen kan je dan dus ook niet spreken. Het is puur een vertaling van de Engelstalige Aliexpress naar de Nederlandse taal en de producten komen dan meestal nog steeds uit China of een warehouse in Belgie of een ander land.
Net als met de andere verkoop platforms zoals bol.com en Amazon koop je ook in het geval van AliExpress dus ook niet je diamond painting bij alibaba zelf. Het is een "marktplaats", waarbij je koopt bij de Chinese diamond painting weder verkopers. Over het algemeen wordt de veiligheid van kopen bij Aliexpress als goed in geschat. Maar kan je bij AliExpress Nederland veilig je diamond painting kopen?

Diamond painting aliexpress ervaringen

Om van te voren zeker te weten dat je zaken doet met een betrouwbare diamond painting verkoper, is het zeer verstandig om de AliExpress ervaringen van de betreffende verkoper te lezen. Elke diamond painting shop heeft een eigen webshop pagina, waar je onder het tabje ”feedback” de ervaringen van andere kopers kunt lezen. Maar ook op productniveau kun je de AliExpress ervaringen van andere kopers van de diamond painting lezen. Dit vind je op productpagina’s onder de tab ”feedback”. Hier kun je ervaringen lezen van andere kopers van dat product. Soms zelfs met foto’s van de diamond painting die ze hebben ontvangen. Als je zorgvuldig je diamond painting uitkiest, dan weet je dus bijna altijd zeker dat bestellen bij AliExpress veilig en betrouwbaar is.

Aliexpress diamond painting reviews

Om te checken hoe het staat met de Aliexpress diamond painting reviews van een individuele verkoper, is er gelukkig wel een goed review systeem. Zo kunnen kopers van de diamond painting tot vijf sterren geven aan een verkoper om aan te geven dat ze blij zijn met hun gekochte diamond painting. Je krijgt te zien hoeveel procent van de kopers een bepaald aantal sterren heeft gegeven voor de diamond painting. Het percentage zegt soms ook niet altijd alles kijk ook naar hoeveel mensen er in totaal een review hebben gegeven op de diamond painting. Als iemand van 100 procent van de kopers 5 sterren heeft gekregen, betekent het natuurlijk niks als er maar één persoon een review heeft achtergelaten voor zijn gekochte diamond painting.

Waarop letten als je een diamond painting bestel bij aliexpress

Als je een diamond painting koopt bij aliexpress moet je op een aantal dingen letten je kan immers de diamond painting niet makkelijk retour sturen.

 1. Prijs van je diamond painting van AliExpress
  Hier komt nog 21% btw bij plus de inklaring kosten bij de douane.
 2. Het Formaat van je bestelde diamond painting bij AliExpress
  Maak even een voorbeeld met papier zodat dit niet tegen kan vallen.
 3. Een lijst om diamond painting van AliExpress in te lijsten.
  Kijk direct of je voor je gekozen formaat een lijst kan kopen toch jammer als deze niet bestaat.
 4. Ronde of vierkante diamantjes?
  Dit staat soms ergens verborgen beschreven kijk hier goed naar.
 5. De Levertijd van je diamond painting bij Aliexpress
  En reken hier nog maar een paar weken bij voor de zekerheid.

Wat kan er mis gaan als ik een diamond painting bestel bij aliexpress

Ook bij Aliexpress gaat er wel eens wat mis bij een bestelling van je diamond painting hier onder de meest voorkomende problemen

 1. Steentjes te weinig mee geleverd
  Kijk dit goed na bij binnenkomst de meeste verkopers sturen je dit zonder gezeur gewoon na.
 2. Kapot of defect canvasdoek
  Rol het canvas compleet uit en kijk hem goed na op scheuren, grote vouwen en gekke oneffenheden.
 3. Kapotte mee geleverde diamond painting tool
  Soms is het puntje van de pen kapot voor de rest komt er meestal geen defect voor.
 4. De Wax is vergeten in het diamond painting pakket te stoppen
  Onmisbaar kijk dus goed of het erbij zit
 5. Diamond painting zoek geraakt in het verzendproces.
  Hier kan jezelf weinig aan doen gewoon afwachten en anders geld terug vragen bij aliexpress

Wat krijg ik geleverd als ik een diamond painting bestel bij aliexpress

Als je een diamond painting besteld bij AliExpress, krijg je meestal een compleet diamond painting pakket geleverd. Hier zitten dan alle items in die je nodig hebt om de diamond painting te maken. Deze set bestaat meestal uit een schudbak, een diamond painting pen, wax, een pincet en je canvas met plaklaag plus natuurlijk je diamantjes/steentjes. Je kan dus direct aan de slag gaan met je diamond painting als je pakket binnen is van Aliexpress.

Welke Diamond paintings kan je bestellen bij aliexpress?

Je kan vele soorten en thema's diamond painting bestellen bij Aliexpress hieronder geven we een kleine inkijk in de verschillende soorten die je allemaal kan bestellen bij Aliexpress. De collectie veranderd geregeld bij Aliexpress ook als je het niet kan vinden kan je een verkoper een mailtje sturen met de vraag of ze het voor je kunnen maken dit is meestal dan ook geen problemen. 

Diamond painting aliexpress dieren

Of jij nu gek bent op wilde dieren of boerderijdieren, bij Aliexpress zijn er dieren voor iedere dierenliefhebber. Kies voor een diamond painting dieren die het beste past bij jouw interieur past. Zo verkoopt Aliexpress diamond paintings van honden, paarden, uilen, olifanten, leeuwen en vele andere dieren. Voor de echte dieren liefhebbers onder ons zijn er ook gekke, vrolijke en gekleurde diamond paintings van dieren te koop bij Aliexpress.

Diamond painting aliexpress dieren

Diamond painting aliexpress dieren

Aliexpress diamond painting landschappen

Ook voor Landschappen kan je terecht bij Aliexpress of je nu op zoek bent naar een zee, bomen, natuur, steden of een berg landschap alles is te bestellen of te koop op Aliexpress. Haal je favoriete landschap in huis en bestel nu je diamond painting landschap op Aliexpress.

Aliexpress diamond painting landschappen

Aliexpress diamond painting landschappen

Aliexpress diamond painting bloemen

Ben jij iemand die van bloemen houdt? Probeer dan de diamond painting bloemen van Aliexpress eens! Het fleurt je woonkamer of slaapkamer meteen op. Je vind hier tulpen, rozen, een complete bos bloemen en bloemen in een vaas in alle kleuren en formaten.

Aliexpress diamond painting bloemen

Aliexpress diamond painting bloemen

Aliexpress diamond painting vogels

Ook voor de vogel spotter is er een groot aantal diamond paintings vogels te koop bij Aliexpress. Zo kan je hier diamond paintings vinden van de volgende vogels: papegaai, mus, kraai, parkiet, toekan of van een complete volière vol met vogels. Je kan natuurlijk ook een eigen foto van een vogel laten maken.

Aliexpress diamond painting vogels

Aliexpress diamond painting vogels

Aliexpress diamond painting kerst

Een echte kerst liefhebber? Dan kom je bij Aliexpress zeker aan je trekken de grote collectie diamond painting kerst artikelen is niet op twee handen te tellen. De Aliexpress diamond painting kerst is de grootste van het internet je vindt hier kerstballen, kerstbommen, kerststallen. kerstmannen en vele andere kerst artikelen.

Aliexpress diamond painting kerst

Aliexpress diamond painting kerst

Aliexpress diamond painting vlinders

Kan je niet wachten op de lente? Dan is een diamond painting met vlinders bij Aliexpress misschien een optie je kan kiezen uit alle soorten vlinders zoals vlinder op bloemen of een vlinder op een struik. Op de meeste diamond paintings staan de dagpauwoog, oranjetip en boomblauwtje dit zijn de meest voorkomende vlinder bij aliexpress.

Aliexpress diamond painting vlinders

Aliexpress diamond painting vlinders

Aliexpress diamond painting dikke dames

Ook de bekende schilderijen van de dikke dames kan je bij aliexpress bestellen. De Dikke Dame is een personage uit de Harry Potterboekenreeks van J.K. Rowling. Ze is een figuur op de diamond painting dikke dames dat gelokaliseerd is voor de ingang van de toren van Griffoendor. Een echte hardlopper bij Aliexpress!

aliexpress diamond painting dikke dames

aliexpress diamond painting dikke dames

Aliexpress diamond painting eigen foto

Kan je helemaal niet kiezen of heb je gewoon een super leuke, mooie of emotionele foto in je collectie waar je een diamond painting van wilt dan kan je deze ook laten maken door het kiezen van een aliexpress diamond painting eigen foto. Hier kan je door het uploaden van je eigen foto een diamond painting kiezen met die foto er op. Je kan dan kiezen uit verschillende formaten en tussen ronde en vierkante steentjes. Het enige nadeel hiervan is wel dat de levertijd nog langer is dan bij een diamond painting die uit voorraad word geleverd. Bekijk goed de reviews van een aliexpress diamond painting eigen foto hier zit nog wel eens een groot verschil in van kwaliteit.

aliexpress diamond painting eigen foto

Aliexpress diamond painting accessoires

Heeft u accessoires Diamond Painting nodig? Dan vindt u bij Aliexpress een uitgebreid assortiment accessoires. Als Diamond Painting een echte hobby voor u is geworden wilt u natuurlijk graag de beste accessoires om het allemaal wat makkelijker te maken. Neem bijvoorbeeld een Diamond Painting rollers ideaal voor het goed vastzetten van de diamantjes, maar Aliexpress heeft ook een opbergbox, wax of een diamond painting pen met licht. Ook om alles goed te zien heeft Aliexpress accessoires in huis neem nu u een light pad of een standaard met oplader alles is hier te koop. Wat u ook zoekt, bij Aliexpress vindt u ook voor Diamond Painting accessoires om uw hobby nog leuker te maken. 

Korting op je diamond painting?