Diamond Painting Leeuw

Leeuwen zijn de grootste Afrikaanse katachtigen. En zijn super gaaf voor diamond painting.

De leeuw komt uit de familie der katachtigen en is een roofdier. Enkel de tijger is alleen nog maar groter van de katachtigen. Het dier heeft een imposant uiterlijk door de grootte van de manen van het mannetje en de leeuw staat in grote delen van de wereld bekend als de koning der dieren. Het is een dier uit de big five en staat symbool voor trots en kracht. Dit zie je ook terug in een diamond painting leeuw. Ga op jacht naar jouw favoriete diamond painting leeuw en haal de safari in huis. De leeuw heeft een brede kop, een korte snuit en relatief kleine ronde oren. Zijn vacht is kortharig en is zandgeel of asgrijs van kleur maar variëren ook van okerbruin tot zelfs bijna wit en hebben aan het puntje van de staart een donker kwastje. Er liggen vage vlekken verspreid over de vacht die vooral goed te zien zijn bij jonge dieren. Mannetjes hebben meestal dichte bruine, zwarte of gele manen met op de schouders, hals en kop een variërende lengte. De diamond painting leeuw is verkrijgbaar in het zwart wit maar vind je ook in allerlei verschillende prachtige kleursamenstellingen. Het aanbod van diamond painting leeuwen is zeer ruim en je kan ze in allerlei afmetingen kopen en zijn er voor zowel beginners als gevorderde diamond painters. Diamond painting is een hobby geschikt voor zowel jong als oud en zorgt ervoor dat je even helemaal tot rust komt. Je maakt met een diamond painting pakket de mooiste creaties. Met behulp van een voorbedrukt patroon op canvas en diamantvormige steentjes maak je een prachtig schilderij. Door de vele kleuren en details wordt het eindresultaat van de diamond painting leeuw sprankelend. 

diamond painting leeuw ronde steentjes

Een diamond painting leeuw ronde steentjes is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleursamenstellingen. Wanneer je een wat kleinere diamond painting leeuw hebt uitgekozen dan zie je vaak dat er gebruik wordt gemaakt van ronde steentjes. Bij ronde steentjes zit altijd een kleine ruimte omdat ze niet naadloos op elkaar aan kunnen sluiten. De lege ruimtes worden tussen de steentjes mooi opgevuld. Diamond painting leeuw ronde steentjes hebben als voordel dat het plakken van de steentjes een stuk je makkelijker gaat en dat je in principe wat sneller klaar bent dan wanneer je vierkante steentjes gebruikt. Ben je een beginnende diamond painter dan kan je het beste kiezen voor een diamond painting leeuw met ronde steentjes.

diamond painting leeuw Vierkante steentjes

Er is een ruim assortiment Diamond painting leeuw vierkante steentjes verkrijgbaar. Diamanten steentjes met vierkante vorm sluiten bijna naadloos aan op elkaar en hebben een perfecte vorm. Er blijven met vierkante steentjes bijna geen ruimtes tussen de steentjes en hierdoor krijg je een mooi geheel en heb je ook geen last van onbedekte gedeeltes op het canvas. Het vereist wel iets meer precisie om een diamond painting leeuw met vierkante steentjes te maken. Het uiteindelijke resultaat met vierkante steentjes wordt door veel mensen wel mooier gevonden omdat er tussen de steentjes bijna geen ruimtes meer zitten. Als je het leuk vind om secuur te werk te gaan dan kan je prima kiezen voor een diamond painting leeuw vierkante steentjes. Het is wel handig als je al wat ervaring hebt met het maken van diamond paintings of met andere knutselwerkjes die precisie vereisen. 

diamond painting leeuw Afmetingen

Wanneer je op zoek gaat naar een diamond painting leeuw dan kan je kiezen uit verschillende afmetingen. Het is natuurlijk aan jou wat je persoonlijke voorkeur is en of je liever voor een kleiner formaat diamond gaat of dat je liever gelijk een uitdaging wilt en een grote versie uit kiest. De afmetingen van de dimaond painting leeuw staan bij het product vermeld. Een dimaond painting met een kleine afmeting is natuurlijk leuk voor als je zo af en toe gewoon eventjes bezig wilt zijn met je hobby maar als je een echte fanatieke diamond painter bent en lekker uren achter elkaar bezig wilt zijn met deze fantastische ontspannende hobby dan kies je natuurlijk voor een diamond painting met een grote afmeting. 

diamond painting leeuw bol.com

Een diamond painting leeuw bol.com is een prima keuze daar vind je namelijk een zeer groot assortiment en heb je een ruime keuze. Je vind bij Bol.com heel veel verschillende diamond paintings van leeuwen. Van klein tot groot en van zwart wit tot heel kleurrijk en ronde of vierkante steentjes het is er allemaal te koop. Bol.com de winkel van ons allemaal en ze hebben het ook nog eens allemaal! Bij Bol.com koop je een compleet pakket diamond painting leeuw en in dit pakket zit alles om een prachtig mooi kunstwerk te gaan maken. In de meeste gevallen wordt de diamond painting leeuw van bol.com ook nog eens super snel bij je thuis bezorgd zodat je lekker snel aan de slag kunt gaan. En wat natuurlijk ook super handig is is dat je ook direct een mooie diamond painting lijst kan mee bestellen bij bol.com waar je jouw diamond painting leeuw kunstwerk mooi in kan doen als je deze helemaal af hebt. Ook wanneer je het aan iemand cadeau wilt geven staat een lijstje om je zelf gemaakte kunstwerk natuurlijk een stuk leuker. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie