Diamond Painting Opbergen

Kies uit vele soorten opberg producten zoals, opbergbakjes doosjes en koffers.

Je diamond painting opbergen? Je wilt natuurlijk geen steentje tijdens het maken van je painting kwijt raken waardoor je hem niet af kan maken. Ook wil je de plek waar je de diamond painting aan het maken bent ordelijk en opgeruimd houden. Daarnaast wil je misschien je diamond painting wel meenemen om hem bijvoorbeeld op vakantie af te maken. Er verschillende manieren waarop je de diamond painting zelf, tools en accessoires goed kunt opbergen, tijdens of na het afmaken van je painting. 

Diamond Painting  steentjes opbergen

Voor het opbergen van je diamond painting steentjes zijn veruit de meeste producten te vinden zoals doosjes, bakjes, zakjes en complete opbergsystemen. Allemaal gemaakt om het zo gemakkelijk mogelijk te maken de steentjes in je diamond painting schudbakje te gieten en weer terug. Daarnaast zijn ze ook gemaakt om je diamond painting steentjes zo op te bergen dat je ze weer makkelijk terug kan vinden. Op de meeste opberg artikelen kan je een stikker of met een stift de code van de steentjes op schrijven. Al de diamond painting steentjes opbergen artikelen zijn gemaakt van doorzichtig kunststof om nog sneller en gerichter de juiste steentjes weer terug te vinden.

Hoe diamond painting opbergen?

Als je lekker bezig bent met je hobby dan maak je zo een aantal diamond paintings per jaar maar waar laat je die als je muur al vol is en je vrienden ook geen plek meer hebben? 

  1. Oprollen: Alle diamond paintings worden ook opgerold geleverd en kan je ook als deze klaar is en er dus steentjes op zitten gewoon rustig oprollen.
  2. Onder je matras: Waar sommige onder ons dit al doen om de net binnen gekomen diamond painting plat te krijgen kan je hier natuurlijk ook je painting bewaren die klaar zijn, leg wel een stuk bakpapier tussen de verschillende paintings.
  3. Tekenmap: Heb je niet hele grote diamond paintings bewaar ze dan in een tekenmap deze heb je wel tot 85 cm breed
  4. Aan een kledinghanger: je kent ze wel van die kledinghangers met een een klemmetje klem je painting hier tussen en hang hem op in de kast.
  5. Inlijsten: Wat ook een optie is al je diamond paintings in te lijsten en deze ingelijst op te bergen zo kan je elke maand wisselen tussen je kunstwerken.

Je Diamond Painting tools opbergen

Ook bij het maken een diamond painting heb je gereedschap nodig ook wel tools genoemd maar waar laat je deze dan weer? Ook hier zijn weer een aantal verschillende artikelen voor te koop denk hierbij aan opbergdozen, sorteerdozen en koffers. Deze producten zijn meestal niet alleen bedoelt om je tools in op te bergen maar ook je steentjes en soms zelf de diamond painting zelf. Door je tools op te bergen houd je de werkplek schoon en netjes en kan je alles gemakkelijk terug vinden. Maar ook als je de tools mee wilt nemen om ergens anders dan thuis aan je diamond painting te werken zijn deze diamond painting opbergen producten erg handig.

Je Diamond Painting accessoires opbergen

Daarnaast heb je ook diamond painting accessoires die je ergens moet opbergen zoals vernis, wax, lijm, zakjes en canvas. Ook deze accessoires kan je opbergen in de opbergdozen, sorteerdozen en koffers of natuurlijk gewoon in een kast. Dit zijn namelijk artikelen die je niet dagelijks nodig hebt bij het maken van je diamond painting. Zet deze dan ook niet neer op je diamond painting tafel want hoe schoner en opgeruimden je tafel is hoe makkelijker je aan je diamond painting kan werken en hoe mooier hij word!

Korting op je diamond painting?