Diamond Painting Katten

Maak je eigen diamond painting van katten of poezen

Een van de oudste huisdieren van de mens is de kat of huiskat. Poes is ook een gangbaar woord maar is een meer specifiek geval namelijk een vrouwelijke kat. Een kater is een mannelijke kat en een jong katje wordt kitten genoemd. Zo'n lief klein pluizenbolletje wie is er niet dol op? Katten hebben aan beide voorpoten vijf tenen en aan de achterpoten hebben ze vier tenen. De nagels kunnen katten intrekken. Dit is mechanisme wat onderscheidend is van de kattenfamilie. Een kat houdt zijn nagels scherp door de nagels te scherpen aan een boom (buiten) en een krabplank of krabpaal (binnen in huis). Een kat heeft een lange staart die hij gebruikt bij sociale communicatie en om in evenwicht te blijven. Katten hebben vaak een goed gezichtsvermogen en kunnen in het donker goed zien. In de schemer kunnen ze goed waarnemen maar bij een volkomen duisternis zien ze dan weer niks. Katten hebben ongeveer 500 smaakpapillen, mensen hebben er ruim 9000. Een kat laat zich over het algemeen leiden door geuren. Ze kunnen zout, bitter en zuur onderscheiden van elkaar, maar ze hebben geen voorkeur voor zoete dingen. Katten zijn schemeractieve dieren, daarom sparen katten hun energie tijdens de dag. Katten zijn mega populair als huisdier en daarom mogen diamond painting katten ook zeker niet ontbreken in het assortiment. Een diamond painting katten is er in zowel een klein formaat als een groter formaat. Het is maar net waar je het uiteindelijk wilt ophangen en of je liever een grote of een kleine diamond painting katten wilt maken. Diamond painting is een hobby die zeer ontspannend en rustgevend is en is geschikt voor alle leeftijden. Iedereen kan het leren. Het maken van een diamond painting katten is erg leuk om te maken voor jezelf maar je kan hem natuurlijk ook cadeau geven aan een familielid, vriend of vriendin. Er is een zeer groot assortiment diamond painting katten en er zit er vast wel eentje tussen die aan jouw wensen voldoet. 

diamond painting poezen

Er is een zeer ruime keuze diamond painting poezen verkrijgbaar. Zo zijn er diamond painting poezen alleen maar er zijn ook diamond painting poezen waar ook honden of andere dieren bij op staan. Diamond painting poezen zijn super leuk om te maken voor jezelf maar je kan het is ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand. Diamond painting poezen zijn er in zowel zwart wit als heel veel kleur. Diamond painting poezen staan super gezellig in elk interieur. Met een diamond painting poezen maak je zelf je eigen mooie schilderij. 

diamond painting katachtigen

Diamond painting katachtigen zijn er ook in heel veel verschillende soorten. Zo zijn er een diamond painting kat, luipaard, tijger maar ook een prachtig mooie diamond painting leeuw is te koop. Katachtigen zijn sterk gespecialiseerde landroofdieren en hebben meestal een imposant uiterlijk. Je hoeft er niet meer perse voor naar de dierentuin want met een diamond painting katachtigen haal je het safari gevoel gewoon in huis. Diamond painting katachtigen zijn ook erg leuk voor op bijvoorbeeld een stoere kinderkamer. 

diamond painting katten steentjes en afmetingen

Er zijn verschillende diamond painting katten steentjes en afmetingen. Je hebt de keuze uit grote en kleine afmetingen en er zijn diamond painting katten met ronde en vierkante steentjes. Welke afmetingen de diamond painting katten moet hebben is natuurlijk afhankelijk van je eigen persoonlijke voorkeur en waar dat je hem eventueel wilt ophangen als je hem af hebt. Een diamond painting katten ronde steentjes wordt over het algemeen vaker gekozen bij kleinere afbeeldingen en ook als je voor het eerst een diamond painting gaat maken kan je beter voor ronde steentjes kiezen. Het grote voordeel van ronde steentjes is dat ze makkelijker zijn op te plakken en je kan ze in iedere richting op het canvas plakken. Een diamond painting katten vierkante steentjes vereist iets meer precisie en daarom is het handig als je al wat ervaring hebt met diamond painting of met andere knutselwerkjes waar precisie vereist is. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie