Diamond Painting Vernis

Bescherm je diamond painting met Diamond Painting Vernis

Diamond painting vernis is een speciale sealer voor het aanbrengen van een beschermlaag over de diamond painting. Het is te vergelijken met het vernissen van een schilderij. De diamond painting vernis droogt transparant op. Door de diamond painting vernis te gebruiken is het schilderij makkelijker schoon te maken en af te stoffen. Je kan er ook voor kiezen om je diamond painting buiten op te hangen en hiervoor is een speciale vernis te koop.  Met deze diamond painting vernis maak je jouw schilderij klaar om buiten te hangen. Wat ook veel wordt gebruikt is Mod podge, dit is een techniek die erg veelzijdig is. Mod podge is een vernis en lijm in 1. Je kan het gebruiken om te lijmen maar tevens ook om een oppervlakte af te lakken en een beschermlaag aan te brengen. Er zijn verschillende soorten mod podge te verkrijgen. Ook de klassieke mod podge is er in verschillende varianten: de mod podge glans en de mod podge mat. Je ziet het verschil tussen deze twee pas als het is opgedroogd. Je kan kiezen uit een matte of een glanzende afwerking. Wil je liever iets wat er tussenin zit dan heb je ook nog de keuze uit Mod podge satin, deze valt tussen de glans- en mat variant en heeft een satijnglans. Voordeel van satin is dat krassen minder snel zichtbaar zijn. Er zijn heel veel verschillende soorten diamond painting vernis te koop en het is erg persoonlijk wat je zelf het mooiste vind om te gebruiken. Wil je liever een matte afwerking of ben je juist meer van de glans het is allemaal mogelijk. 

Diamond Painting vernissen

Een diamond painting vernissen is het aanbrengen van een beschermlaag zodat de steentjes goed beschermd zijn, je hem makkelijk kan schoonmaken en afstoffen. Je brengt een speciale vernis aan over de diamond painting. Dit kan je doen door het gebruik van een sealer, blanke lak en ook lijmspray kan je hiervoor gebruiken. Wil je jouw diamond painting buiten ophangen dan kan je het beste kiezen voor een diamond painting buiten vernis. Je wilt uiteraard niet dat door weersinvloeden en viezigheid buiten je diamond painting waar zoveel uren werk in zit snel lelijk wordt en daarom is het zeker aan te raden om je diamond painting te vernissen. Een diamond painting vernissen kan met een matte, glanzende of een satijn afwerking. Een diamond painting vernissen is aan te raden zodat je er zeker van bent dat de steentjes mooi op zijn plek blijven zitten en het schilderij goed beschermd is. 

Diamond Painting vernis action

Diamond painting vernis action is te koop onder de naam crea podge. Deze is eigenlijk hetzelfde als de mod podge het heeft alleen een andere naam en zit verpakt in een flesje in plaats van een potje. Voordeel hiervan is dat het uit het flesje druppelt en je hierdoor meer gedoseerd te werk kan gaan. Tevens is de diamond painting vernis action erg goedkoop. Enig nadeel is wel dat het niet een heel groot flesje is dus wanneer je een grotere diamond painting wil vernissen heb je hiervoor wel meerdere flesjes nodig. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie