Diamond Painting Wereld

Korting bij Diamond Painting Wereld?

Bij Diamond Painting Wereld kan je adembenemende meesterwerken kopen om lekker vanuit jouw eigen huis te maken. Het team van diamond painting wereld heet je welkom bij de fanatieke groep painters met inmiddels al meer dan 100.000 enthousiaste klanten. Het begon allemaal in 2016 toen ze de allereerste diamond painting maakte. Ze waren direct super enthousiast en konden daarna niet meer stoppen. Diamond painting wereld omschrijft het als een soort van meditatie. Je komt er volledig van tot rust en vonden dat iedereen dit moest weten. 

Zelf zijn ze druk op zoek gegaan om verschillende diamond paintings varianten uit te proberen. Na het uit proberen van heel veel diamond paintings kwamen ze tot de conclusie dat de kwaliteit van de diamond paintings nooit perfect was. De zoektocht begon naar de hoogste kwaliteit daimond paintings. In Europa bleek dit nog niet te vinden en dit bracht ze op een idee en zo  is Diamond Painting Wereld ontstaan. Na heel veel uitproberen en testen ontwikkelen ze nu zelf de hoogst mogelijke kwaliteit diamond paintings. Ze begonnen vanuit een klein winkeltje aan huis en zijn nu uitgegroeid in Nederland en België tot de grootste leverancier Diamond Painting. En hier zijn ze van Diamond Painting Wereld terecht enorm trots op! Na het succes in Nederland en België zijn ze inmiddels ook een webshop gestart in Frankrijk, Duitsland en wereldwijd. Zo kunnen er nog meer klanten worden blij gemaakt met de hoge kwaliteit paintings en de unieke designs van diamond painting wereld. Over de verzendkosten hoef je je ook geen zorgen te maken want ze verzenden altijd gratis naar Nederland en België. 

Wat is er te koop?

 • Paintings: Ja
 • Eigen Foto Paintings: Ja
 • Accessoires: Ja
 • Opbergen: Ja
 • Inlijsten artikelen: Ja

Soorten Diamond Paintings:

 • Standaard Paintings: Ja
 • Foto Paintings: Ja
 • Speciale Paintings: Ja
 • Diamond Painting Kits: Ja
 • Diamond Painting Kind: Ja

Waar en wanneer te Koop

 • Online: Ja
 • In de Winkel: Nee
 • Hele jaar door: Ja
 • Vaste Collectie: Nee

Gegevens: Diamond painting wereld

Diamond painting wereld review

Als je zoekt op diamond painting wereld review zal je zien dat je hiervoor terecht kan op een onafhankelijke review site waar al veel klanten een recensie over diamond painting wereld hebben achtergelaten. Je vind er een mix van positieve maar ook negatieve ervaringen. Als positief wordt veelal aangegeven dat de site duidelijk is en je goed kan zien wat je besteld. Ook de gratis verzending wordt als zeer positief ervaren. Als negatief punt wordt aangegeven door een aantal klanten dat de levertijd soms erg lang is. 

Diamond painting wereld contact

Wanneer je met diamond painting wereld contact wilt opnemen dan kan dit op een aantal manieren. Bijvoorbeeld wanneer je vragen hebt over de producten die ze verkopen dan kan je ze altijd bereiken via de e-mail. Je kan ook eerst even de veelgestelde pagina bekijken want wie weet staat jou vraag en het antwoord daar al bij. Ze beschikken op de website ook over een contactformulier waar je jouw vragen kan stellen en kan versturen. Ze nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op voor het beantwoorden van jouw vraag. 

Diamond painting wereld telefoonnummer

Er is van diamond painting wereld helaas geen telefoonnummer bekend. Heb je vragen over het diamond painting assortiment dan kan je hierover jammer genoeg geen telefonisch contact met ze opnemen maar zal je je vraag moeten stellen via het contactformulier op de website of je kan ze zelf een e-mail sturen. 

Diamond painting wereld ervaringen

Wanneer je gaat zoeken naar diamond painting ervaringen zie je onderaan de site een link staan naar een onafhankelijk site waar ervaringen van klanten worden weergegeven. De ervaringen zijn wisselend en je ziet aardig wat positieve reacties maar er zijn toch ook wel een aantal negatieve recensies te vinden en wat er vooral wordt aangegeven is dat de levertijd soms wat lang is al geven ze daar als antwoord op terug dat dit wel staat aangegeven op de site. 

Diamond painting wereld accessoires 

Je vind een groot assortiment accessoires bij diamond painting wereld. Als je gaat diamond painten is het essentieel om over handige accessoires te beschikken. Accessoires voor diamond painting maken de hobby makkelijker en nog leuker. Welke accessoires echt onmisbaar zijn bij diamond painting zijn toegevoegd aan het assortiment van diamond painting wereld. Je kan er onder andere terecht voor wax, verschillende soorten dimaong painting pennen, lijsten, opbergboxen, een standaard voor diamond painting, opberg koffer, schudbakjes en nog veel meer. Er is zeker een ruime keuze accessoires bij diamond painting wereld. Ze hebben zelfs een diamond painting wereld accessoires pakket in het assortiment. Leuk voor jezelf of om als cadeau te geven. Dit pakket bevat alles voor nog veel meer plezier bij het diamond painten!

diamond painting wereld accessoires

Diamond painting wereld kortingscode

Regelmatig vind je bij diamond painting wereld een kortingscode. Bij diamond painting wereld begrijpen ze dat het heel verslavend kan werken doen ze hun best om geregeld leuke aanbiedingen te regelen. Ze hebben hiervoor zelfs een pagina met aanbiedingen. Je vind er alle geldige kortingscodes en win acties van het moment. Ze hebben dit gedaan om alles wat makkelijker en overzichtelijker te maken voor jou. Dus wanneer je een echte diamond painting fan bent is het zeker aan te raden de pagina in de gaten te houden. Je krijgt in ieder geval altijd een welkomstkorting van 15% op je gehele bestelling als je je e-mail adres invult. En als extra ontvang je ook nog eens standaard bij iedere bestelling boven de €50,00 een opbergdoosje voor je steentjes helemaal gratis. 

Diamond painting wereld wereldkaart

Als je graag een mooi kunstwerk van een wereldkaart wilt maken dan kan je hiervoor bij diamond painting wereld terecht. Ze verkopen hier een prachtig mooie diamond painting wereldkaart en je kan ook nog eens kiezen uit verschillende formaten. Ga je voor een klein formaat of maak je liever meteen een grote wereldkaart het kan allemaal bij diamond painting wereld. Ook heb je zelfs de keuze uit ronde of vierkante steentjes. Bij het product staat vermeld dat de diamond painting wereldkaar gratis wordt verzonden in Nederland en België en ze geven een levenslange garantie. Ook worden er met bij de diamond painting wereldkaar gratis accessoires meegeleverd. De inhoud van het pakket bestaat uit wax, diamantjes, pen grip, pincet, painting pen, en een schudbakje. Je kan dus meteen aan de slag met de wereldkaart van diamond painting wereld. 

diamond painting wereld wereldkaart

Korting op je diamond painting?