Diamond Painting Lijm

Diamond painting lijm voor als je plaklaag is beschadigd

Als om wat voor reden dan ook de plaklaag op het canvas is beschadig dan is er altijd een oplossing namelijk diamond painting lijm. Het kan soms wel eens voorkomen dat de lijmlaag meekomt wanneer je de beschermfolie eraf haalt. Dit kan je voorkomen door de diamond painting eerst even plat te leggen en hem glad te strijken met bijvoorbeeld een (deeg)roller of een boek. Wat kan je doen wanneer de plaklaag niet goed genoeg meer plakt van de diamond painting? Je kan dan gebruik maken van diamond painting lijm om er weer voor te zorgen dat de steentjes weer goed blijven plakken op het canvas. Er zijn meerdere producten om de lijmlaag te repareren en als er een groot deel van de plaklaag beschadigd is dan kan je het beste kiezen om zelf een nieuwe lijmlaag aan te brengen. Hiervoor kan je dan gebruik maken van zogeheten Aslan folie. De folie kan je over het canvas doek heen plakken en zo ontstaat er weer een nieuwe lijmlaag. Je kan nu weer verder met je diamond painting. De diamond painting lijmlaag kan je het beste beschermen met de beschermfolie. Je kan het beste nooit de hele beschermfolie van het diamond painting canvasdoek afhalen. Zorg ervoor dat er geen stof of vuil op de plaklaag terecht komt. Heb je maar een heel klein stukje op het canvas wat niet meer plakt dan is er ook nog de diamond painting reparatie lijm pen. Met deze pen kan je heel eenvoudig het deel wat niet meer goed plakt voorzien van een nieuwe lijmlaag. 

Diamond Painting lijm roller

Een diamond painting lijm roller is zeer handig wanneer de plaklaag op het canvas niet meer goed plakt. Je kan hiervoor dan een doorzichtige lijmroller kopen zodat je een klein stukje van de diamond weer kan repareren. Een diamond painting lijm roller werkt zeer eenvoudig je rolt ermee over het canvas doek zodat je ook op die plek weer netjes de diamant steentjes kan opplakken. Wanneer je een stukje van de lijmlaag op het canvasdoek moet herstellen dan is de diamond painting lijm roller hiervoor prima geschikt. 

Diamond Painting lijm action

De diamond painting lijm action is een spray en is geschikt voor verschillende materialen. Het is een transparante lijmspray en biedt een snelle en gemakkelijke oplossing voor je diamond painting. De diamond painting lijmspray action is te koop voor 1,99 en zit in een spuitbus met 300ml inhoud. Heb je een klein gedeelte op het canvas doek waarvan de plaklaag niet meer goed plakt dan kan je hiervoor prima gebruik maken van de diamond painting lijm action. 

Welke lijm voor Diamond Painting?

Welke lijm voor diamond painting kan je gebruiken? Er zijn verschillende soorten lijm te koop welke prima geschikt zijn voor diamond painting. Het ligt er wel een beetje aan hoe groot het gedeelte is wat beschadigd is aan de plaklaag. Als het om een relatief klein stukje gaat kan je prima kiezen voor diamond painting lijm in een tube, een diamond painting lijm roller of een reparatie pen. Hiermee kan je prima kleinere stukjes van het canvasdoek weer voorzien van lijm zodat de diamant steentjes weer goed plakken. Is er een groter gedeelte van de plaklaag van het canvasdoek beschadigd dan kan je het beste gebruik maken van Aslan folie. Aslan folie plak je over het canvas doek heen zodat er weer een nieuwe lijmlaag ontstaat op het diamond painting canvasdoek. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie