Diamond Painting Zakjes

Berg je steentjes voor je Diamond painting op in deze zakjes 

Diamond painting zakjes zijn super handig om je steentjes in te bewaren. Diamond painting zakjes zijn grip zakjes en verkrijgbaar in heel veel verschillende formaten. Heb je dus een groter aantal steentjes te bewaren dan kan je kiezen voor grip zakjes en wanneer je wat minder steentjes hebt dan is een kleiner formaat al voldoende.
Wanner je een diamond painting pakket koopt zitten de diamant steentjes verpakt in zakjes maar deze zijn niet hersluitbaar. Je moet de zakjes kapot knippen om bij de steentjes te kunnen en daarna moet je de steentjes natuurlijk ergens in bewaren. De diamond painting losse zakjes zijn ideaal omdat ze hersluitbaar zijn en gemakkelijk de steentjes vanuit het zakje in het schudbakje schenkt. De steentjes stop je ook weer eenvoudig vanuit het schudbakje terug in het zakje. Op de diamond painting zakjes zet je de kleurnummers waardoor het overzichtelijk is. Wanneer je liever geen losse zakjes hebt dan is er ook een ring waar veel zakjes aanzitten verkrijgbaar. Ook is alleen de ring los te koop hieraan kan je dan je eigen zakjes met steentjes aan doen. Zo heb je je eigen voorraad met zakjes steentjes makkelijk bij de hand. Let er wel even op dat de gripzakjes die je aan de ring wilt hangen voorzien is van een gaatje. 

Diamond Painting opbergzakjes

Diamond painting opbergzakjes vind je in verschillende soorten en maten. Belangrijk is om te kiezen voor wat stevigere opbergzakjes dit werkt een stuk fijner met het er in en eruit halen van de benodigde diamant steentjes. Door de diamant steentjes op te bergen in de diamond painting opbergzakjes blijven de steentjes netjes en geordend op kleur netjes bij elkaar. 

Diamond Painting Losse Zakjes

Diamond painting losse zakjes zijn in heel veel verschillende fysieke winkels te koop en online is er ook een zeer ruime keuze. Diamond painting losse zakjes zijn in grote en kleine formaten en met of zonder schrijfvak. Wanneer ze zonder schrijfvak zijn kan je er eenvoudig een stickertje met de kleurcode opplakken. Diamond painting losse zakjes zijn een makkelijke en goedkope manier om de steentjes netjes op te bergen

Hersluitbare zakjes Diamond Painting

Hersluitbare zakjes diamond painting zijn zeer handig voor het opbergen van de diamant steentjes. Zo heb je overzichtelijk alle steentjes op kleur gesorteerd. Doordat de zakjes hersluitbaar zijn zijn ze ideaal om te gebruiken tijdens het diamond painten. Je haalt een aantal van de benodigde kleur uit het zakje en doe deze in het schudbakje en als je even klaar bent met die kleur stop je de steentjes weer netjes terug in het zakje en hersluit je deze zo blijft alles netjes en overzichtelijk. 

Kleine Zakjes voor Diamond Painting

Kleine zakjes voor diamond painting zijn heel handig voor als je niet veel steentjes te bewaren hebt. De kleine zakjes voor diamond painting nemen weinig ruimte in beslag. Kleine zakjes voor diamond painting passen eenvoudig in een sorteerbak zodat je alles netjes bij de hand hebt. Kleine zakjes zijn wel weer wat lastiger in gebruik wanner je gewend bent om direct de steentjes terug te stoppen vanuit het schudbakje. De opening van kleine zakjes is uiteraard ook klein en daardoor schenkt het een stukje lastiger dan met een grotere opening. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie