Diamond Painting Paard

Elk paard heeft andere behoeftes en eigenaardigheden. En zijn daarom super leuk voor diamond painting

De band tussen een mens en een paard is zeer bijzonder. Paardenliefhebbers weten dat paarden de meest sociale en trouwe dieren zijn. Samen met je paard een lange rit maken is natuurlijk heerlijk en daarnaast zien ze er ook nog eens schitterend uit. Ze hebben een mooi karakteristiek hoofd met mooie grote ogen en wees eerlijk wie smelt daar nou niet van? Het paard behoort tot de onevenhoevigen en zijn plantenetes (herbivoren). Ze gebruiken de voortanden om gras en dergelijke mee af te rukken waarna ze het met de kiezen vermalen. In totaal hebben paarden zesendertig of veertig tanden. Tussen de snijtanden en voorkiezen heeft een hengst vier extra tanden genaamd de haaktanden. De vacht van een paard kan zowel bont als effen gekleurd zijn. Paarden hebben mooie lange manen dat is het lange haar op de bovenzijde van de hals. Iedereen kent natuurlijk de schimmel wel, dit is een donkerhuidig paard met een dominant gen en dat zorgt ervoor dat de haarkleur steeds lichter wordt in de loop der tijd. Paarden worden als muze gebruikt door vele kunstenaars en dat is niet voor niets want van deze mooie imposante dieren kun je een schitterend kunstwerk maken. Een diamond painting schilderij maken van een paard is dan ook razend populair. Diamond painting is een hobby waar je lekker van tot rust komt en als eindresultaat heb je een prachtig mooi kunstwerk. Op deze manier kun je jouw lievelingsdier combineren met je favoriete hobby. Een schilderij aan de muur van een prachtig paard dat maakt je interieur toch helemaal af! Je kunt de diamond painting paard natuurlijk maken voor jezelf maar het is ook super leuk om het cadeau te geven aan iemand. Wanneer je een eigen paard hebt is het natuurlijk nog leuker om een dimaond painting paard te maken met eigen foto en ook dit is mogelijk. Ben jij een enthousiaste ruiter of een echt paardenmeisje dan is het maken van een diamond painting paard echt iets voor jou! 

diamond painting Paard ronde steentjes

Diamond painting paard ronde steentjes wordt meestal gekozen als je al wat meer ervaring hebt. Beginners vinden ronde steentjes over het algemeen makkelijker omdat ze makkelijker zijn aan te brengen. Ronde steentjes lijken beter aan de diamond painting pen te kleven zodat je ze makkelijker op het canvas kan plakken. Ook zie je ronde steentjes vaker terug bij diamond painting pakketten die een kleinere afmeting hebben zodat op het canvas de afbeelding de lege ruimtes tussen de steentjes mooi opvult. Bij ronde steentjes zitten altijd wat kleine ruimtes tussen omdat ze niet naadloos aansluiten op elkaar. Nog een groot voordeel is dat je de ronde steentjes in elke richting op het canvas kan plakken.Je bent over het algemeen ook eerder klaar met een diamond painting met ronde steentjes dan met vierkante steentjes. Wanneer je gewoon lekker zonder teveel na te denken bezig wil zijn met je hobby dan is de diamond painting paard ronde steentjes een prima keuze. Ook wanneer je voor het eerst een diamond painting gaat maken kan je het beste gaan voor de ronde steentjes. 

diamond painting paard Vierkante steentjes

Vaak wordt er gekozen voor een diamond painting paard vierkante steentjes wanneer je al wat meer ervaring hebt. Een diamond painting maken met vierkante steentjes vereist meer precisie dan ronde steentjes. De vierkante diamant steentjes hebben een perfecte pasvorm en alle steentjes sluiten dan ook bijna naadloos aan op elkaar. Tussen de steentjes blijven er bijna geen ruimtes en hierdoor krijg je een mooi geheel zonder onbedekte gedeeltes op het canvas. Het eindresultaat van een diamond painting vierkante steentjes is vaak wat mooier omdat er bijna geen ruimtes meer tussen de steentjes zitten. Vind je het niet erg om secuur te werk te gaan kies dan voor een diamond painting paard vierkante steentjes. 

diamond painting Action paard

Diamond painting action paard is een leuk pakket voor een klein prijsje en bevat alles om een mooi kunstwerk te kunnen maken. De diamond painting paard van de action is helemaal compleet en je kan er dus na aankoop direct mee aan de slag. Nadeel is wel dat je er vaak maar een soort vind en dat het meestal ook maar tijdelijk in het assortiment aanwezig is. Je kan natuurlijk altijd even checken bij een action winkel bij jou in de buurt of ze de diamond painting action paard nog verkopen. Wil je echt een ruime keuze hebben uit verschillende diamond paintings van paarden dan kan je dit niet bij de action vinden. 

diamond painting paard Afmetingen

Een diamond painting paard is verkrijgbaar in heel veel verschillende afmetingen. Ben je op zoek naar een kleine versie of ga je liever meteen voor het grote werk? Je vind het allemaal in de ruime collectie diamond painting paarden. Voor de beginnende diamond painter of als je gewoon af en toe even lekker bezig wilt zijn met je hobby is een diamond painting paard met een kleinere afmeting een prima optie. Ben je een echte fanatieke, verslaafde diamond painter en doe je dit het liefst urenlang achter elkaar dan ga je natuurlijk voor een lekkere grote diamond painting voor veel hobby plezier! 

diamond painting Aliexpress paard 

Diamond painting aliexpress paard is helemaal compleet en verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleursamenstellingen en met ronde of vierkante steentjes. Ben je op zoek naar een kleine diamond painting paard of heb je juist liever een groter model, zoek je zwart wit of toch kleur je vind het allemaal bij aliexpress. Nadeel is vaak wel dat je soms erg lang moet wachten op je bestelde diamond painting aliexpress paard. Als je dus graag snel aan de slag wilt met je nieuwe diamond painting dan kan je het beste niet bij aliexpress bestellen. Maar maakt de levertijd voor jou verder niet uit en kan je met gemak nog eventjes wachten dan kan je er natuurlijk wel prima bestellen. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie