Diamond Painting Olifant

Olifanten hebben altijd veel interesse gewekt bij mensen ook bij het diamond painting zijn ze uitermate populair.

Combineer jouw hobby met de passie voor het dierenrijk en kies voor een prachtig mooie diamond painting van een olifant. De olifant is een dier met een verhaal. Het zijn prachtige mooie grote dieren, zijn de enige nog levende slurfdieren, zijn eeuwenoud en ze zijn ook nog eens super intelligent. Olifanten zijn bijzonder sociaal, zijn vredelievend en hebben geen territorium. Ben je fan van het dierenrijk? dan is een olifant diamond painting of diamond painting eigen foto een fantastische keuze. Wie wil er nou niet zo'n indrukwekkend mooi dier aan de muur in zijn huis. Je hoeft er niet meer voor naar Afrika af te reizen maar door het maken van een diamond painting van een olifant haal je dit prachtige dier gewoon in huis! De olifant is op dit moment het grootste landdier ter wereld. Olifanten staan natuurlijk bekend om hun grote oren maar ze kunnen in  zijn geheel echt super groot worden. Daarom zijn ze ook zo indrukwekkend om te zien. Een olifant kan groeien tot een gewicht van 7000 kg en kan wel liefst 4 meter hoog worden. Ze eten per dag wel tot zo'n 200 kg. Ter vergelijking zouden mensen daar wel een aantal maanden van kunnen leven. Olifanten zijn hele sociale en intelligente wezens en daarom komt het goed tot zijn recht in een diamond painting. Een huis vol leuke dieren is toch ook gewoon super gezellig! Olifanten komen voor in zuidoost-Azië en Afrika. Wil je een kunstwerk maken wat echt indrukwekkend is dan is een diamond painting olifant echt iets voor jou! Naast het grote assortiment diamond painting olifant zwart wit vind je ook heel diamond paintings olifant met een kleurrijk design. De combinatie van de vrolijke kleuren samen met de kracht van het dier maken de diamond painting heel speciaal. 

diamond painting olifant ronde steentjes

Diamond painting olifant ronde steentjes worden vaak gebruikt bij de kleinere versies. De lege ruimtes op het canvas worden met ronde steentjes mooi opgevuld. Ronde steentjes sluiten niet naadloos op elkaar aan en hierdoor zitten er altijd wat kleine ruimtes. Het grote voordeel wat je bij de diamond painting olifant ronde steentjes hebt is dat je ze gemakkelijk kunt opplakken en dat je kan in iedere richting op het canvas kan plakken. Over het algemeen ben je met een diamond painting met ronde steentjes ook eerder klaar dan met een diamond painting met vierkante steentjes. Wil je lekker zonder teveel na te denken aan je hobby werken dan kan je het beste kiezen voor een diamond painting olifant ronde steentjes. Ook wanneer je voor het eerst een diamond painting gaat maken dan is ronde steentjes een echte aanrader. 

diamond painting olifant Vierkante steentjes

Wanneer je kiest voor een diamond painting olifant met vierkante steentjes zal je zien dat deze een perfecte pasvorm hebben en dat ze naadloos aansluiten op elkaar. Hier blijven geen ruimtes tussen de steentjes zonder onbedekte gedeeltes op het canvas wat zorgt voor een mooi geheel. Vierkante steentjes vereist wel meer precisie dan ronde steentjes maar het eindresultaat van de vierkante steentjes wordt door veel mensen wel mooier genoemd omdat er tussen de steentjes bijna geen ruimte meer zitten. Vind je het niet erg om secuur te werk te gaan dan kan je het beste kiezen voor de diamond painting olifant vierkante steentjes. Het is wel handig dat je al een beetje ervaring hebt met het maken van diamond paintings of andere knutselwerkjes die precisie vereisen. 

diamond painting olifant Afmetingen

Er zijn heel veel verschillende diamond painting olifant afmetingen verkrijgbaar. Kies je het liefst voor een wat kleinere diamond painting olifant of wil je juist gelijk een hele grote uitdaging en ga je voor een grote versie en misschien zelfs wel de XL variant? Het is allemaal mogelijk ze zijn in heel veel verschillende afmetingen te koop. Er zit altijd wel een diamond painting olifant tussen die voldoet aan jouw wensen. De diamond painting olifant met een kleine afmeting is ook ideaal als je gewoon eens zo af en toe met je hobby bezig wilt zijn. Ook wanneer je een beginner bent is het aan te raden om te starten met een klein formaat diamond painting. Spring je liever meteen in het diepe dan kies je gewoon meteen voor een grote versie het is natuurlijk helemaal aan jou welke je kiest. Wanneer je al wat meer ervaren bent kan je natuurlijk makkelijk gaan voor een diamond paintings met grotere afmetingen. Met een grote afmeting diamond painting olifant heb je natuurlijk ook heel veel uren diamond painten plezier!

diamond painting olifant aliexpress

Als je op zoek bent naar een diamond painting olifant dan ben je bij Aliexpress aan het juiste adres. Je vind hier ontelbare verschillende soorten diamond painting van een olifant. Of je er nu eentje zoekt voor beginner, gevorderden, bepaalde afmetingen of kleursamenstelling je vind het zoals gewoonlijk allemaal bij aliexpress. Op aliexpress vind je een diamond painting olifant voor een zeer aantrekkelijk prijs. Wanneer het voor kinderen is is dit natuurlijk een leuke optie. Zoek je een diamond painting olifant in zwart wit of ben je juist liever van de kleuren je vind het allemaal op aliexpress. Het is wel handig om even van tevoren dingen te weten te komen als je een diamond painting olifant bij aliexpress wilt kopen. Belangrijk is om goed op het formaat te letten je wilt natuurlijk niet gedemotiveerd raken bij het zien van heel veel steentjes als je hier niet goed op voorbereid was. Het andere uiterste is natuurlijk dat je niet wilt dat de diamond painting het formaat van een pasfoto heeft want dan is er ook niks aan. Ga je als beginner een diamond painting maken dan kan je het beste de eerste keer kiezen voor een wat kleiner formaat en zo kan je ook goed zien of het wel wat voor je is. Je kan er later altijd nog voor kiezen om aan een groter formaat diamond painting schilderij te gaan beginnen. Dan heb je bij aliexpress nog de keuze uit een diamond painting olifant in ronde of vierkante steentjes. Het is van je eigen wensen afhankelijk welke vorm steentje je kiest maar over het algemeen wordt er door beginners gekozen voor ronde steentjes. Er is dus een ruime keuze en je vind vast wel een diamond painting olifant bij aliexpress die aansluit bij jouw wensen. En niet geheel onbelangrijk maar mis je een aantal steentjes of ben je er per ongeluk wat kwijtgeraakt geen paniek ze zijn allemaal voorzien van een kleurcode en ook die kan je gewoon bijbestellen op aliexpress. Een nadeel is vaak wel dat de levering soms erg lang kan duren dus als je een diamond painting wil kopen en er snel mee aan de slag wilt dan is aliexpress misschien niet de beste keuze.  

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie