Diamond Painting Vissen

Maak je eigen diamond painting aquarium

Vissen zijn levende gewervelde dieren die in het water leven en met kieuwen ademhalen. De meeste vissen zijn koudbloedig maar er zijn een aantal grotere vissen die wat warmbloedige trekjes vertonen. Over de hele wereld komen vissen voor. Er zijn ruim 32.000 soorten bekend die weer zijn onderverdeeld in meer dan 500 families. Met regelmaat worden er nieuwe soorten ontdekt. Vissen zijn over het algemeen langwerpig, hebben een zijwaarts afgeplat lichaam en de huid is met schubben bedekt. Alle vissen hebben vinnen en aan de combinatie en vorm van de vinnen kan je vaak aflezen tot welke groep de vis behoort. Vinnen bij vissen dienen om te zwemmen, zowel om te sturen als snelheid te maken. Vissen worden vaak graag gezien omdat het een rustgevend beeld geeft en daarom mag een diamond painting vissen zeker niet ontbreken in het assortiment. 

diamond painting sterrenbeeld vissen

Een diamond painting sterrenbeeld vissen (in het Latijns Pisces) is in de dierenriem het laatste teken. Het is 1 van de 3 water tekens. Iemand met het sterrenbeeld vis is vaak ondoorgrondelijk. Voor de buitenwereld komt iemand met het sterrenbeeld vissen vaak niet echt communicatief en nogal kleurloos over. Is jouw sterrenbeeld vissen dan is het natuurlijk super gaaf om daar een diamond painting van te maken. Wat ook leuk is om een diamond painting sterrenbeeld vissen te maken en cadeau te geven aan iemand die dat sterrenbeeld heeft. 

aliexpress diamond painting vissen

Ben je op zoek naar Aliexpress diamond painting vissen dan kan je daar kiezen uit een ruime collectie. Je kan er kiezen uit heel veel verschillende diamond paintings van vissen. Ze verkopen er zowel de kleinere afbeelding als grotere versies. Ook heb je mogelijkheid om bij Aliexpress te kiezen uit een diamond painting vissen met ronde of met vierkante steentjes. Zoek je een Aliexpress diamond painting sterrenbeeld vissen dan vind je daar ook meerdere van. Nadeel van een Aliexpress diamond painting vissen is dat de levering wel eens heel lang kan duren. Wil je dus graag snel aan de slag met een diamond painting vissen dan kan je beter niet bestellen bij Aliexpress. 

diamond painting vissen afmetingen

Wanneer je op zoek gaat zal je zien dat er heel veel verschillende diamond painting vissen afmetingen zijn. Het is natuurlijk afhankelijk van je eigen persoonlijke voorkeur welke afmeting je kiest. Ga je voor het eerst een diamond painting maken dan is eentje met een kleinere afmeting misschien een goede optie. Spring je liever meteen in het diepe en wil je graag urenlang achter elkaar met diamond painting bezig zijn dan is een grote afmeting diamond painting vissen een perfecte keuze. 

diamond painting vissen steentjes

Diamond painting vissen steentjes zijn er in zowel ronde als vierkante vormen. Ronde steentjes zie je vaker bij een kleinere afbeelding diamond painting vissen omdat het de lege ruimtes op het canvas dan mooi opvult. Ook wanneer je voor eerst een diamond painting gaat maken of als je zonder al teveel nadenken aan deze hobby wilt werken is het het beste om te kiezen voor een diamond painting vissen ronde steentjes. Een groot voordeel van ronde steentjes is dat ze in iedere richting zijn op te plakken op het canvas doek. Kies je voor een diamond painting vissen vierkante steentjes dan zal dit iets meer precisie vereisen. Vierkante steentjes sluiten naadloos op elkaar aan waardoor er bijna geen ruimtes meer zichtbaar zijn op het canvas. Het is wel handig om wat ervaring met diamond painting of andere precisie knutselwerkjes te hebben als je kiest voor een diamond painting vissen vierkante steentjes. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie