Diamond Painting Xenos

Korting bij Diamond Painting Xenos?

Bij Xenos vind je hele leuke Diamond Painting setjes in het assortiment. Op dit moment zijn er online 4 verschillende diamond paintings te koop bij Xenos. Bij Xenos vind je al best veel hobby artikelen dus is het bijna logisch dat ze ook diamond painting artikelen verkopen. Online heb je bij xenos momenteel de keuze uit een diamond painting van een pauw, tijger, papegaai en een uil. De prijs van een diamond painting setje varieert van 3,99 tot 8,49 euro. De diamond painting pakketjes van Xenos zijn ideaal om te kijken of de hobby bij jou past of om gewoon lekker bezig te zijn. Ze zijn makkelijk te gebruiken, online te bestellen en zijn niet duur. Met een diamond painting van xenos kan je lekker je hoofd leeg maken en uren lang knutselen aan je hobby. Zo maak je een prachtig mooi schilderij voor in huis of ook leuk om als cadeau te geven aan iemand anders. Geregeld vind je andere diamond painting setjes bij xenos en het is dus verstandig om regelmatig de website te checken of in de winkel bij jou in de buurt te kijken of er weer nieuwe diamond paintings te koop zijn. Bestel je het liefst online bij Xenos dan betaal je bij een order boven de 35 euro geen verzendkosten. Ervaringen met de diamond paintings van xenos zijn zeer positief ze zijn prima te doen en lekker simpel. Als je een paar uurtjes per dag wilt plakken voor een aantal weken dan zijn deze pakketjes een echte aanrader. 

Wat is er te koop?

 • Paintings: Ja
 • Eigen Foto Paintings: Nee
 • Accessoires: Nee
 • Opbergen: Ja
 • Inlijsten artikelen: Ja

Soorten Diamond Paintings:

 • Standaard Paintings: Ja
 • Foto Paintings: Nee
 • Speciale Paintings: Nee
 • Diamond Painting Kits: Nee
 • Diamond Painting Kind: Ja

Waar en wanneer te Koop

 • Online: Ja
 • In de Winkel: Ja
 • Hele jaar door: Nee
 • Vaste Collectie: Nee

Diamond painting bakjes xenos

Je vind bij Xenos uiteraard bakjes maar deze zijn niet specifiek bedoeld voor diamond painting. Ze verkopen bij xenos verschillende soorten opbergbakjes die je natuurlijk wel kunt gebruiken voor het opbergen van je hobbyartikelen waaronder ook de spulletjes voor diamond painting. Je kan bij Xenos losse opberg bakjes kopen maar er is bijvoorbeeld ook een set opbergboxen in het assortiment. Deze set bestaat uit drie opbergboxen van 25 liter. Ideaal is dat de bakjes transparant zijn en dat je zo goed kunt zien wat er in zit. Super handig voor het netjes opruimen van je knutselspullen waaronder diamond painting materialen. 

diamond painting bakjes xenos

Diamond painting xenos eenhoorn

Xenos heeft een super gave dimaond painting eenhoorn in het assortiment. Met dit complete knutselpakket maak je je eigen unicorn strass schilderij. Diamond painting brengt je even helemaal tot rust en is een super leuke hobby voor zowel jong als oud. Je maakt er de meest prachtige schilderijen mee waaronder ook deze leuke eenhoorn. Het is een compleet pakket met steentjes, plastic bakje, siliconen gum, pen voor de strass teentjes, canvas met patroon en lijmlaag en een instructievel. Je kunt met deze complete diamond painting xenos eenhoorn dus direct aan de slag. De diamond painting xenos eenhoorn is prima geschikt als beginnend diamond painter of gewoon om lekker tussendoor met je hobby bezig te zijn. 

diamond painting xenos eenhoorn

Xenos pauw diamond painting

Wanneer je op zoek bent naar een mooie pauw voor diamond painting dan kan je deze vinden bij Xenos. Het is zelfs een XL versie en heeft een afmeting van 30x45cm en is dus voor heel veel diamond painting plezier. Met dit complete pakketje diamond painting pauw van Xenos maak je een prachtig mooi schilderij met gekleurde steentjes. Het setje kost 8,49 en bevat alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan om deze gave pauw te gaan maken. 

xenos pauw diamond painting

Diamond painting kopen bij xenos

Bij xenos kan je een leuke diamond painting kopen en ook met online bestellen verloopt alles soepeltjes en snel. De prijs van het diamond painting setje is ook nog eens aantrekkelijk en is dus perfect om te kijken als beginnende diamond painter of de hobby wel wat voor jou is. Ook de gevorderde diamond painting kan prima een setje bij de xenos kopen. Momenteel vind je dus bij xenos een aantal diamond painting setjes in het assortiment en kan je er eventueel terecht voor opbergboxen. Heb je je diamond painting af dan kan je bij xenos ook prima terecht voor een mooie lijst om je diamond painting in te lijsten om aan de muur te hangen of om leuk neer te zetten. Het is aan te raden om de site van xenos in de gaten te houden want wie weet komt er binnenkort nog wel meer in het assortiment voor diamond painting. 

Korting op je diamond painting?