Diamond Painting Flamingo

In Nederland kun je flamingo's ook in het wild zien super gaaf voor een diamond painting

De flamingo is een vogel met een extreem lange nek, een stompe gehoekte snavel met een zwarte punt, de poten zijn extreem lang en hij heeft korte tenen met zwemvliezen. De lichaamslengte van een flamingo bedraagt 150 cm en het gewicht is tot 4 kg. De flamingo heeft een verenkleed dat overwegend wit met wat roze is. De flamingo is de mooiste roze vogel en leent zich perfect om een mooie diamond painting van te maken. De diamond painting flamingo is te verkrijgen in veel verschillende afbeeldingen en formaten. Ook kan je bij de diamond painting flamingo kiezen of je ronde of vierkante steentjes wilt hebben. Diamond painting is een rustgevende en ontspannende hobby waar je ook nog eens de mooiste kunstwerken mee maakt. Diamond painten kan iedereen leren en is een super leuke hobby voor zowel jong als oud. Je kan natuurlijk een diamond painting flamingo maken om hem vervolgens een mooie plek te geven in je eigen huis maar het is ook super leuk om hem cadeau te geven aan een speciaal iemand. Een diamond painting flamingo is zowel te koop in fysieke winkels maar online is er nog veel meer keus. 

diamond painting flamingo art

Wanneer je een diamond painting flamingo art zoekt dan ben je daar ook aan het juiste adres. Dit merk verkoopt ook een diamond painting flamingo. Kenmerkend voor dit merk is de 5D diamond painting. Een diamond painting flamingo art is er in verschillende formaten en afbeeldingen. Met een diamond painting flamingo art heb je een prachtige decoratie voor in huis. 

diamond painting flamingo action

De diamond painting flamingo action is een compleet setje verpakt in een doosje. Het bevat alles om meteen mee aan de slag te gaan. De diamond painting flamingo action kost niet duur en is daarom zeer geschikt voor een beginnende diamond painter. Zo kan je voor niet al teveel geld de hobby eerst eens uitproberen. De steentjes van de diamond painting flamingo action zijn rond en daarom ook prima geschikt voor als je voor de eerste keer een diamond painting gaat maken. Het setje van de action is een erg leuk knutselsetje om mee te beginnen en ook voor kinderen is dit zeker een aanrader. 

Diamond Painting flamingo aliexpress

Ben je op zoek naar een diamond painting flamingo Aliexpress dan heb je keuze uit talloze afbeeldingen en formaten. Je vind bij Aliexpress een zeer ruime keuze diamond painting flamingo. Zo verkopen ze er diamond paintigs met één flamingo maar ook met een groep flamingo's. Wil je een klein formaat diamond painting flamingo of zoek je juist een groter formaat het is allemaal te vinden bij Aliexpress. Je kan zelf kiezen of je de diamond painting flamingo met ronde of met vierkante steentjes wilt. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie