Diamond Painting Lichtbak

Een diamond painting lichtbak zo kan je alles goed zien.

Een diamond painting lichtbak is bij diamond painting een onmisbare accessoire. Een diamond painting lichtbak is een plaat waar je jouw diamond painting op vast kan klemmen. Dit doe je met de klemmetjes die worden meegeleverd waardoor je canvas doek niet zal beschadigen. Met een diamond painting lichtbak heb je overal licht om secuur te werk te gaan. Zo ben je er zeker van dat alle steentjes op de juiste plek worden gelegd. De diamond painting lichtbak is vaak voorzien van een usb-aansluiting zodat je hem overal waar je wilt kan gebruiken. Wanneer je met veel kleuren werkt die erg op elkaar lijken maar toch ook juist weer verschillend zijn dan in het zeker aan te raden om gebruik te maken van een diamond painting lichtbak. 

Lichtbak Diamond Painting a4

Een lichtbak diamond painting A4 heeft het formaat van een A4 vel daarom ook deze benaming. Dit is een super handig formaat waar je jouw diamond painting op kan leggen en je zo altijd het perfecte licht hebt wanneer je met je hobby bezig bent. Omdat de lichtbak diamond painting A4 zo dun en licht van gewicht is kan je hem ook heel makkelijk ergens mee naar toe nemen. Ga je op vakantie en wil je graag je hobby meenemen dan kan de lichtbak diamond painting A4 ook zeer makkelijk mee. 

Lichtbak Diamond Painting kopen

Wil je een lichtbak diamond painting kopen dan kan je hiervoor terecht bij een aantal fysieke winkels maar online vind je er nog veel meer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en per lichtbak is het verschillend welke functies er allemaal op zitten. Ook zijn er verschillende formaten te koop en het is dus verstandig om voordat je een lichtbak diamond painting gaat kopen even goed te kijken welk formaat voor jou het fijnst is. 

Action Lichtbak Diamond Painting

Action lichtbak diamond painting is een super handige accessoire. De lichtbak of ook wel led light pad genoemd heeft een ultradun design en is voorzien van helder led licht. De action lichtbak diamond painting is voorzien van een lineaalrand, heeft een A4 formaat, een aan en uit knop met touch en heeft drie lichtniveaus. Dit alles voor een prijs van euro 12,95. De diamond painting action lichtbak maakt het diamond painten nog leuker en makkelijker. 

Lichtbak Diamond Painting A3

Een lichtbak diamond painting A3 is de grotere broer van de A4 versie en wordt meestal gebruikt bij wat grotere diamond paintings. Een lichtbak diamond painting A3 is dankzij de gebruikte led techniek dun en licht van gewicht. Het is daardoor ook super ideaal om mee te nemen. De licht intensiteit kan je zelf bepalen met de standen die op de lichtbak zitten. Wanneer je graag wat meer licht hebt zet je de lichtbak diamond painting A3 wat feller en wil je juist minder licht dan zet je hem heel eenvoudig wat minder fel. 

led Lichtbak Diamond Painting

Een led lichtbak diamond painting is een plaat die is uitgerust met een hoogwaardige led lamp die je van kristalhelder licht voorziet. Met een schakelaar kan je deze eenvoudig aan en uit schakelen. Je kan de lichtbak tevens dimmen en dit is super handig als je even wat minder of juist wat meer licht wilt hebben tijdens het maken van je diamond painting. Je ben zo dus altijd voorzien van het perfecte licht zowel thuis als onderweg. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie