Diamond Painting Wibra

Korting bij Diamond Painting Wibra?

Ook als je niet al te veel geld hebt te besteden kan je een diamond painting kopen en dus maken. Een diamond painting bij de Wibra kost nog geen eens twee euro en dat is nog goedkoper als je een diamond painting besteld bij aliexpress of bij de action koopt. Dus ook met een heel klein budget kan je even lekker bezig zijn en je gedachten op nul wilt zetten met het maken van een diamond painting Wibra. Wat ook nog eens handig is dat de meeste diamond paintings niet al te groot zijn bij de wibra zo zie je snel resultaat en kan je kijken of je de hobby wel leuk vindt ideaal voor de beginners dus!. De collectie is soms best groot te noemen zo hebben ze setjes in verschillende formaten, het voordeel hier van is dat je direct kan beginnen alles is meegeleverd. In deze verpakking zit een canvas met jouw afbeelding, een pen, je steentjes, wat wax en een schudbakje. Deze diamond paintings wibra, kosten dus niet duur alles zit erbij en zijn ook nog eens bij jouw in de buurt te koop. Je vind de diamond painting wibra in de meeste steden soms wel meerdere keren hebben ze het dus niet bij de ene winkel kijk dan voor de zekerheid bij de andere wibra winkel

Wat is er te koop?

 • Paintings: Ja
 • Eigen Foto Paintings: Nee
 • Accessoires: Ja
 • Opbergen: Ja
 • Inlijsten artikelen: Ja

Soorten Diamond Paintings:

 • Standaard Paintings: Ja
 • Foto Paintings: Nee
 • Speciale Paintings: Ja
 • Diamond Painting Kits: Ja
 • Diamond Painting Kind: Ja

Waar en wanneer te Koop

 • Online: Nee
 • In de Winkel: Ja
 • Hele jaar door: Nee
 • Vaste Collectie: Nee

Gegevens: Diamond painting Wibra

Diamond painting kaarten wibra

Naast de "normale" diamond painting heeft de wibra ook soms diamond painting kaarten in het assortiment dit zijn ansichtkaarten, verjaardagskaarten, wenskaarten en kerstkaarten met een leuke afbeelding die je moet beplakken met diamond painting steentjes. Zo kan je een hele persoonlijke kaart sturen naar een dierbare vriend of familie lid. Deze diamond painting kaarten wibra zijn ook geschikt voor kinderen je beplakt maar een klein stukje van de kaart met ronde steentjes. Als de diamond painting kaarten tijdelijk in het assortiment zitten worden deze meestal per 5 verkocht inclusief leuke bijpassende enveloppe. Meestal komen de kaarten in de folder te staan als ze weer verkocht worden houd deze dan ook goed in de gaten.

Diamond painting Wibra 2021

Ook in 2021 verkoop wibra weer diamond painting ze zitten helaas niet vast in het assortiment waarom weet ik helaas niet maar ze verkopen erg goed dus vreemd is het wel. Als ze in de bekende wibra folder of app worden aangeven ga dan maar voor de deur liggen want voor je het weet zijn ze weer uitverkocht. Met de prijs van 1,99 is de diamond painting in 2021 ook dit jaar bij de wibra het goedkoopste. Voor deze prijs krijg je ook een diamond painting in 2021 van 30x30 met alle benodigde accessoires en steentjes om direct van start te gaan!

diamond painting Wibra 2021

Diamond painting Wibra 2020

In het jaar 2020 is er heel wat diamond painting te koop geweest bij de wibra van de standaard diamond painting tot diamond painting kaarten en verschillende accessoires. Ondanks dat de diamond painting van de wibra erg gewild is, vooral door de belachelijk lage prijs van nog net geen twee euro zaten ze ook in 2020 niet vast in het assortiment. Je kon een diamond painting bij de wibra in 2020 meestal in de herfst en winter kopen logisch ook dit is ook de periode dat de mensen deze hobby het meeste uitvoeren.

diamond painting wibra 2020

Welke Diamond painting kan je bij de Wibra kopen?

Je kan verschillende soorten en thema's diamond painting bij de wibra kopen in de tekst hieronder geven we een overzicht in de verschillende diamond paintings die nu en in het verleden bij de wibra te koop zijn geweest. De collectie is namelijk niet vast en veranderd bijna wekelijks bij de wibra dus als je een leuke diamond painting wibra hebt gezien kan ik je helaas niet garanderen dat deze op dit moment nog te koop is bij de wibra.

diamond painting Wibra kopen

Wibra diamond painting dieren

Het populairste bij de afbeelding op een diamond painting zijn naast een diamond painting eigen foto natuurijk een diamond painting met dieren er op en hier heeft de wibra natuurlijk goed naar gekeken. Zo zijn de volgende dieren te vinden op de diamond painting van de wibra: franse buldog, een pauw, aap, wolf , paard, leeuw, tijger, varken , schaap , konijn, poes, kat, kameel, vlinder, kikker, olifant, zwanen, hond, hert en een eekhoorn. Een hele diamond painting collectie van dieren dus hier vind je vast wel een dier bij die graag wilt maken.

Wibra diamond painting dieren

Wibra diamond painting bloemen en meer..

Naast de vele dieren heeft de wibra ook diamond painting van vele andere afbeeldingen denk hierbij aan diamond painting bloemen, mandala, bekende gebouwen en beelden, boeddha en gewoon leuke en mooie afbeeldingen. Deze diamond painting zijn soms al te verkrijgen vanaf een €1,49 de afmeting van deze paintings zijn dan 18x14 cm niet heel groot maar wel erg leuk om te maken. Als je iets meer betaald €1,99 heb je al direct een diamond painting van 30x30 en ben je wel een paar avonden ontspannend bezig. De kwaliteit is voor deze prijs niet eens slecht en zeker ook leuk om op te hangen als de diamond painting met bloemen of een andere afbeelding klaar is.

Wibra diamond painting bloemen

Diamond painting accessoires bij de Wibra

Niet alleen voor een diamond painting kan je terecht bij de wibra ook voor handige accessoires kan je soms langs gaan bij de wibra. Ook deze diamond painting accessoires zitten niet vast in de collectie. Maar waar moet je dan aan denken wat je hier soms kan kopen wat je kan gebruiken bij je hobby diamond painting? De meest voorkomende accessoires die wel eens voorbij komen bij de wibra zijn een diamond painting wax, lijsten, lijm en zakjes. Dit is niet een hele grote collectie maar wel voor de laagste prijs die je kan vinden loop dus eens een wibra binnen of kijk in de folder of het op dit moment in de collectie voor de diamond painting zit.

Diamond painting accessoires bij de Wibra

Diamond painting bakjes en een opbergdoos bij Wibra

In het assortiment van de wibra kom je geregeld bakjes en een opbergdoos tegen die je heel goed voor je diamond painting spullen kan gebruiken. Deze opbergdoos en bakjes zijn niet speciaal gemaakt voor de hobby diamond painting maar zijn hier wel geschikt voor. Het zijn geen doosjes met losse bakjes en dergelijke maar meer bakjes en een opbergdoos met één groot vak. Deze bakjes zijn ook weer erg goedkoop geprijsd en blijken ze toch niet handig voor je diamond painting kan je ze altijd wel ergens anders voor gebruiken.

Diamond painting Wibra tools

Voor je diamond painting gebruik je ook veel handige tools om de hobby nog leuker en ontspannender te maken. Deze tools zijn over het algemeen niet te koop bij de wibra. Misschien dat ze dit in de toekomst nog uitbreiden maar bijvoorbeeld een pen, roller, lichtplaat, lamp en diamond painting tafel zijn hier nog niet te koop. Maar bij de wibra is dus genoeg te vinden om te starten met diamond painting doe hier je voordeel mee door de lage prijzen is dit een uitstekende winkel om te kijken of je de hobby wel leuk vindt.

Korting op je diamond painting?