Myth Of Asia Diamond Painting

Korting bij Myth Of Asia Diamond Painting?

Bij Myth of Asia bieden ze diamond paintings aan van de hoogste kwaliteit. Het is geboren uit passie en het nastreven van creativiteit. De gedetailleerde illustraties zijn afgedrukt op premium doeken en zijn met hoogwaardige heldere diamant steentjes afgemaakt en zien er beter uit in het echt dan op de foto! Myth of Asia diamond painting verkoopt kits die alles bevatten om direct aan de slag te kunnen gaan met jouw nieuwe kunstwerk. Alles wordt zorgvuldig ingepakt zodat je na ontvangst van je pakket direct aan het meesterwerk kunt gaan beginnen. Ze verkopen een ruim assortiment diamond paintings, van dieren en natuur tot kunst en fantasie. De diamond painting pakketten bij Myth of Asia zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, van beginnende tot gevorderde diamond painter. Het doel van Myth of Asia diamond painting is om de markt te blijven verbeteren. Bij Myth of Asia hebben ze een samenwerking met Elvira Clement. Ze heeft sinds haar jeugd al een passie voor fotografie, tekenen en dieren. Ze is in 2011 begonnen met het maken van dierenportretten van katten, honden konijnen en wilde dieren waaronder leeuwen, tijgers, panda's en papegaaien. Elvira Clement heeft haar eigen tekenstijl ontwikkeld die samen met het heldere kleurgebruik haar handelsmerk is geworden. Ze laat je de schoonheid en het karakter van het dier zien. 

Wat is er te koop?

 • Paintings: Ja
 • Eigen Foto Paintings: Ja
 • Accessoires: Ja
 • Opbergen: Ja
 • Inlijsten artikelen: Ja

Soorten Diamond Paintings:

 • Standaard Paintings: Ja
 • Foto Paintings: Ja
 • Speciale Paintings: Ja
 • Diamond Painting Kits: Ja
 • Diamond Painting Kind: Ja

Waar en wanneer te Koop

 • Online: Ja
 • In de Winkel: Nee
 • Hele jaar door: Ja
 • Vaste Collectie: Ja

Gegevens: Myth Of Asia Diamond Painting

Myth of Asia diamond painting eigen foto

Bij Myth of Asia diamond painting hebben ze ook een eigen foto in het assortiment. Wil je jouw eigen foto op een diamond painting dan kan hiervoor bij Myth of Asia terecht. Ze zetten je eigen foto om in een prachtige diamond painting foto. Je maakt de diamond painting nog specialer met een eigen foto van bijvoorbeeld een dierbare, huisdier of die ene leuke vakantiefoto. Bij een diamond painting eigen foto is het wel belangrijk om op een aantal dingen te letten zoals onder andere de kwaliteit en de grootte van de foto. Op de website geven ze precies aan waar je op moet letten bij het uploaden van je eigen foto. 

Diamond painting Myth of Asia review

De diamond painting Myth of Asia reviews vind je op hun eigen site maar ook op hun facebook pagina kan je ervaringen van klanten lezen. De ervaringen van klanten zijn wisselend. De positieve reacties gaan vooral over de goede service en kwaliteit van de producten. In sommige gevallen was de levertijd erg lang en hiervoor staan dan ook wat negatieve reacties tussen. Ook zijn er een aantal negatieve reacties te vinden over de diamond painting eigen foto. Het is altijd handig en fijn om ervaringen te bekijken alvorens je een diamond painting aanschaft. 

diamond painting myth of asia

Myth of Asia diamond painting accessoires

Bij Myth of Asia diamond painting vind je een ruim assortiment accessoires. Het is essentieel bij diamond painting om over handige accessoires te beschikken en deze vind je bij Myth of Asia. De hobby diamond painting wordt nog makkelijker en leuker met accessoires. De accessoires die echt onmisbaar zijn bij het diamond painten zijn toegevoegd aan het Myth of Asia assortiment. Zo vond je er bijvoorbeeld onder andere een sorteerdoos, pennen, roller, lijsten en wax. Je vind er dus een ruime keuze accessoires om je hobby nog leuker te maken. Ze hebben ook een handige toolkit die leuk is voor jezelf of om cadeau aan iemand te geven. 

myth of asia diamond painting accessoires

Korting op je diamond painting?