Diamond Painting Kopen

Kies uit vele soorten en Thema's kan je niet kiezen koop er dan één van je eigen foto

Diamond painting is een hobby die steeds populairder wordt. Het is een hobby die ontspannend en rustgevend is en vanuit je huis kan je adembenemende kunstwerken maken. Bij het diamond painting kopen heb je de keuze uit het ruime assortiment of je kan van een eigen foto een diamond painting laten maken. Wanneer je hebt besloten om een diamond painting te gaan kopen dan kan dit tegenwoordig in zowel fysieke winkels als online. Er is een zeer groot assortiment diamond paintings te koop. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er een diamond painting van kopen. Wil je wat sfeer of kleur toevoegen aan een kamer in je huis dan maak je met een diamond painting een prachtig mooi kunstwerk die je als het af is kan inlijsten en ophangen. Er is voor ieder wat wils met diamond painting. Zo is er een diamond painting dieren, honden, boeddha, Max Verstappen, Disney, Kerst, landschappen, bloemen, olifanten, paard, leeuw, pauw, uil, tijger, vlinder, vogels en nog veel meer te koop. Er zijn tevens diamond paintings te koop voor kinderen. In de meeste gevallen koop je een diamond painting pakket welke helemaal compleet is en waarmee je thuis direct aan de slag kan. Een pakket bevat alles om een prachtig mooi kunstwerk te maken en de inhoud ervan is een pen, wax, (diamant) steentjes, schudbakje en natuurlijk het canvas met afbeelding. Ook zijn er diamond painting sleutelhangers, kaarten en kerstkaarten te koop. Het is zelfs mogelijk om van een eigen foto een diamond painting te laten maken. Een diamond painting eigen foto is te koop in verschillende afmetingen en met een keuze uit ronde of vierkante diamant steentjes. Wanneer je een diamond painting wilt kopen kan de keuze soms erg lastig zijn er is namelijk zoveel te koop. Belangrijk is om van tevoren eerst te verzinnen waarvan je graag een diamond painting zou willen kopen en ook wel formaat de afbeelding moet hebben is handig om te weten alvorens je op zoek gaat. Je kan natuurlijk een diamond painting kopen voor jezelf maar het is ook super leuk om cadeau te doen aan een kind, familielid, vriend of vriendin. 

Diamond Painting kopen action

Bij Action is het tegenwoordig ook mogelijk om een diamond painting te kopen. Ze hebben er dan wel geen ruim assortiment en vaak je vind je er maar een paar verschillende afbeeldingen waar je uit kan kiezen dit mag de pret niet drukken want ze kosten bijna niets. Dit is perfect wanneer je een beginnende diamond painter bent en eerst eens wilt kijken of je de hobby wel leuk vind om te doen en je er niet meteen veel geld aan uit wilt geven. Regelmatig vind je een andere diamond painting die je bij action kan kopen. Nadeel bij action is dat het vaak maar even in de winkel te vinden is. Voordeel is wel dat het assortiment geregeld wisselt en ze weer nieuwe producten toevoegen aan het assortiment. Je kan dus altijd even bij een action bij je in de buurt naar binnen lopen om te kijken of je er nog een leuke diamond painting kan kopen. 

Diamond Painting waar te koop

Waar is een diamond painting allemaal te koop? Een diamond painting kan je bij veel websites kopen maar ook in fysieke winkels heb je een ruime keuze. Waar een diamond painting precies te koop is kan je nagaan op internet veel fysieke winkels beschikken tegenwoordig ook over een internetsite waar je het assortiment wat ze verkopen terug kan vinden. Twijfel je of ze het misschien ergens verkopen kan je altijd even telefonisch contact opnemen of een email sturen met de vraag of ze ook een diamond painting verkopen. Je vind online veel informatie waar je allemaal een diamond painting kan kopen. Bij de ene winkel heb je keuze uit een ruim assortiment terwijl je bij de andere winkel vaak maar een paar diamond paintings in het assortiment vind. 

Diamond Painting kopen in de winkel

Het voordeel van een diamond painting kopen in de winkel is dat je het direct kan zien en ook dat je het meteen in je bezit hebt en dus thuis direct aan de slag kunt gaan. In de winkel kan je een diamond painting kopen in verschillende formaten, kleuren, thema's en afbeeldingen. Ook kan je bij veel diamond paintings kiezen of je ronde diamant steentjes wilt of liever kiest voor vierkante steentjes. Een diamond kopen in de winkel kan onder andere bij Xenos, Action, Kruidvat, Intertoys en natuurlijk de specifieke hobbywinkel (zoals bijvoorbeeld Pipoos) waar er vast wel eentje bij je in de buurt te vinden is. Nog een voordeel van kopen in de winkel is dat je direct advies kan vragen en daar ook gelijk antwoord op krijgt. Je moet er dan wel weer de deur voor uit als je een diamond painting in de winkel wilt kopen en meestal moet je er zelfs voor het centrum in. Dit is op zich natuurlijk niet erg als je winkelen leuk vind en je kan het gezellig combineren met een lekker dagje uit. 

Waar op letten bij het kopen van een diamond painting

Waar moet je op letten bij het kopen van een diamond painting. Belangrijk is om van tevoren te weten welke afmeting je ongeveer zoekt van een diamond painting. Dit is natuurlijk afhankelijk van de plek waar uiteindelijk het kunstwerk moet komen te hangen. Dan is het nog de vraag of je een rechthoekig, vierkant of langwerpige diamond painting zoekt er is namelijk zoveel keuze. Handig is om van tevoren het formaat van de diamond painting in te schatten zo voorkom je ook teleurstellingen als je wilt beginnen met het maken van een diamond painting. Het zou jammer zijn als het ineens veel groter of kleiner uitvalt dan je in gedachten had. Ook is het handig er op te letten bij het kopen van een diamond painting of het gaat om ronde of vierkante steentjes. Als beginner wordt aangeraden om eerst met ronde steentjes aan de slag te gaan omdat deze makkelijker zijn op te plakken en je kan ze in iedere richting op het canvas plakken. Vierkante steentjes vereist iets meer precisie maar het eindresultaat is vaak wel mooier. 

Korting op je diamond painting?