Diamond Painting Kits

Korting bij Diamond Painting Kits?

Op internet zijn tal van webshops te vinden waar je diamond painting kan kopen zo is er ook de webshop diamond painting kits. Deze diamond painting webshop heeft een groot assortiment diamond paintings in verschillende thema's. Diamond painting kits verkoopt de volgende thema's adelaars, bloemen, dieren, Disney, eenhoorns, honden, katten, kerstmis, kunst, mandala, meermin, paarden, trein, vlinder, vogelstand, wolven en natuurlijk de eigen foto diamond painting. Je kan hier voor de rest geen accessoires kopen voor je diamond painting, wel worden alle paintings geleverd zoals de website al doet vermoeden in kits dus kan je direct bij binnenkomst aan de slag. De prijs van de diamond painting kits ligt tussen de €9,95 en €39,95 hoe groter hoe duurder, een prijsverschil tussen vierkante en ronde steentjes is er niet. De levertijd ligt tussen de 3 en 5 dagen in Nederland en Belgie met gratis verzending voor de Nederlandse klanten. De volgende artikelen zitten in de kit van diamond painting kits 1x een hoge kwaliteit canvas voorzichtig opgerold en ingepakt in een versterkte kartonnen doos, 1x pincet, 1x diamanten pen met grip kussentje, 1x wax doosje, 1x schutbakje, 100% gekleurde hars diamanten in gelabelde zakjes. En alles komt bij diamond painting kits met levenslange diamanten garantie en een Nederlands instructies boekje.

Wat is er te koop?

 • Paintings: Ja
 • Eigen Foto Paintings: Ja
 • Accessoires: Ja
 • Opbergen: Ja
 • Inlijsten artikelen: Ja

Soorten Diamond Paintings:

 • Standaard Paintings: Ja
 • Foto Paintings: Ja
 • Speciale Paintings: Ja
 • Diamond Painting Kits: Ja
 • Diamond Painting Kind: Ja

Waar en wanneer te Koop

 • Online: Ja
 • In de Winkel: Nee
 • Hele jaar door: Ja
 • Vaste Collectie: Ja

Gegevens: Diamond painting kits

Diamond painting kits review

Ben je op zoek naar diamond painting kits reviews dan kan je deze hier vinden op trustpilot dit is een onafhankelijk bedrijf waar consumenten een review kunnen achter laten over de ervaringen met een bedrijf. Als je de reviews leest van de meeste klanten komt dit bedrijf er niet best uit. Met teksten zoals dit bedrijf is nog niet eens één ster waard en geen reacties op mails zou ik nog maar eens goed nadenken voor dat je hier besteld. Het gemiddelde cijfer is 3.5 ster van de 5 sterren. Dit slechte cijfer hebben ze niet voor niks met woorden als oplichting, niks geleverd, lange levertijd, slechte ervaring en aangifte gedaan bij de politie kan je niet veel beter verwachten.

diamond painting kits reviews

Diamond painting kits ervaringen

Ook de diamond painting kits ervaringen zijn niet over naar huis te schrijven met meer als 20 klachten op klacht.nl met een cijfer 1 kan je niet spreken over positieve ervaringen. Met ervaringen zoals: Ik heb 24 december een bestelling geplaatst en betaald. Ik kreeg netjes een mail met ordernummer en de bevestiging dat mijn bestelling verwerkt zou gaan worden. Levering binnen 5-9 dagen. Tot op heden nog geen bestelling ontvangen zitten nu in February. Twee keer een mail hierover gestuurd, en twee keer contactformulier op de site ingevuld. Nul komma nul reactie van het bedrijf ontvangen. Dit zijn geen ervaringen waar diamond painting kits trots op kan zijn zeker ook niet als je leest dat er geen oplossingen komen. Heb je zelf een diamond painting kits ervaring negatief of positief plaats hem dan ook op klacht of trustpilot.

diamond painting ervaringen

Diamond painting kits contact

Om in contact te komen met diamond painting kit heb je meerdere opties een brief schrijven naar diamond painting kits in Portugal of mailen naar hallo@diamondpaintingkits.nl maar verwacht niet snel of antwoord, zoals je hierboven hebt kunnen lezen is de klantenservice verre van optimaal. Buiten deze opties kan je natuurlijk bellen naar het diamond painting kits telefoonnummer +44 7923859268 maar hier word eigenlijk nooit opgenomen dan is er ook nog de optie in om contact te komen via facebook maar hier ook vaak geen reactie. Het in contact komen met diamond painting kits is eigenlijk zo goed als onmogelijk.

Diamond painting kits klachten

Maar waar moet je nu heen met je diamond painting kits klachten? Meld je klacht bij de fraudehelpdesk opgericht door het ministerie van Justitie. Doe altijd aangifte van oplichting en fraude bij de politie, telefoonnummer: 0900 - 8844 of online op politie.nl. Wil je anoniem een melding doen van een fraude (waarvan je niet zelf het slachtoffer bent), kun je bellen naar Meld Misdaad Anoniem, tel: 0800 - 7000. Hou daarnaast ook de site's Nepwebwinkels en Marktplaats: herken de oplichter in de gaten om in het vervolg fraude en oplichting via site's zoals diamond painting kits klachten te voorkomen.

Diamond painting kits Kortingscode

Zelfs de site diamond painting kits die bijna of niet levert geeft wel eens kortingscodes uit als deze actief is kan je deze hierboven downloaden. Kijk wel uit wij raden niet aan om bij diamond painting kits te kopen of te bestellen ook niet met een diamond painting kits kortingscode. Er zijn vele malen betere diamond painting webshops die betrouwbaarder over komen dan diamond painting kits.

Korting op je diamond painting?