Diamond Painting Wish

Korting bij Diamond Painting Wish?

Ben je gek op goedkope artikelen dan ben je zonder twijfel bekend met Wish. Deze webshop is naast AliExpress één van de populairste koopjes website's. Ook bij Wish kan je diamond painting schilderijen en accessoires kopen al deze producten komen niet uit Nederland maar uit China. Maar er zit een lastig punt aan de hele aankoop, er is namelijk niet een winkel die verantwoordelijk is voor je aangekochte diamond painting. Zo zijn er verschillende verkopers voor verschillende diamond paintings en is ook de controle niet optimaal. De collectie van de diamond painting is wel erg groot en zijn veel verschillende paintings en accessoires te koop tegen erg lage prijzen met nog eens lage of geen verzendkosten. Ook bij Wish worden de diamond paintings geleverd als setje en hoef je dus niet nog er van alles bij te kopen om direct te beginnen. Maar wil je de hobby gemakkelijker maken dan kan je vele diamond painting accessoires kopen bij Wish. Denk hierbij aan een diamond painting pen, wax lichtplaat en vele artikelen om je diamond painting spulletjes in op te bergen.

Wat is er te koop?

 • Paintings: Ja
 • Eigen Foto Paintings: Ja
 • Accessoires: Ja
 • Opbergen: Ja
 • Inlijsten artikelen: Ja

Soorten Diamond Paintings:

 • Standaard Paintings: Ja
 • Foto Paintings: Ja
 • Speciale Paintings: Ja
 • Diamond Painting Kits: Ja
 • Diamond Painting Kind: Ja

Waar en wanneer te Koop

 • Online: Ja
 • In de Winkel: Nee
 • Hele jaar door: Ja
 • Vaste Collectie: Nee

Gegevens: Diamond Painting Wish

Diamond painting wish ervaringen

Is Wish betrouwbaar dat is een vraag die je vaak tegen komt en deze vraag is terecht als je een diamond painting besteld wil je wel weten of hij ook daadwerkelijk geleverd word. De meeste Wish ervaringen zijn positief maar er zijn er ook een aantal die helemaal niet positief zijn. Als je de diamond painting Wish ervaringen op trustpilot leest dan zie je dat het soms ook erg kan tegenvallen. Met reviews zoals: Komen afspraken niet, niet goed geld terug wordt niet uitgevoerd, Ik kan je deze leverancier van harte afraden ben je niet echt geneigd direct een hoop te bestellen. Daarom raad ik ook altijd aan om eerst een kleine bestelling te doen bij een bepaalde leverancier en als dit allemaal goed gaat je volgende bestelling ook bij deze leverancier te doen. En zo elke keer weer als het dan mis gaat ben je maar een klein bedrag kwijt. Maar er zijn natuurlijk ook een groot aantal positieve diamond painting Wish ervaringen zoals: Alles makkelijk en goed overzichtelijk, Je kunt hier leuke en goedkoop kopen. Lees eerst goed de ervaringen en reviews zo voorkom je een hoop problemen achteraf!

Wish diamond painting dikke dames

Bij Wish zijn zeer veel verschillende diamond paintings verkrijgbaar maar de collectie van de diamond painting dikke dames springt hier toch wel uit. Zo is de dikke dame op de wc, dikke dames met wijn en vele andere hier verkrijgbaar in verschillende formaten en steentjes. De kwaliteit van deze paintings is bij de meeste leveranciers erg goed alleen laat de levertijd soms wel erg lang op zich wachten. Met een levertijd van bijna 5 weken is dat aanmerkelijk lang vergeleken bij andere Chinese webshops. De Wish diamond painting dikke dames is kleurijk schilderij die in elk interieur een mooi plekje verdient. 

Wish diamond painting dikke dames

Diamond painting foto wish

Wil je een diamond painting met je eigen foto? Dan kan je bij Wish kiezen voor de diamond painting foto Wish dit is een diamond painting waar je zelf de afbeelding van mag kiezen. Dit kan een foto zijn maar ook een leuke afbeelding van iets anders waar je graag een diamond painting van wilt maken.
De foto of afbeelding stuur je via Wish naar de leverancier die een voorbeeld voor je maakt ben je akkoord dan word deze speciaal voor jouw gemaakt. Let wel op bij de diamond painting foto Wish is de levertijd soms nog langer als 5 weken dit komt omdat deze natuurlijk eerst gemaakt moet worden en dan uit China naar Nederland moet komen. Lees hier ook weer de reviews bij de producten zodat je wel een goede eigen foto diamond painting besteld.

Wish diamond painting lichtbak

Wat je al kon lezen is dat Wish ook verschillende accessoires verkoopt voor de hobby diamond painting. De meest verkochte accessoire bij Wish is de Wish diamond painting lichtbak. Dit is een lichtbak waar je diamond painting op legt terwijl je aan het painten bent door dat er dan licht door je canvas schijnt zie je de nummers en kleuren veel beter. De Wish diamond painting lichtbak is een onmisbare accessoire als je minder of geen fouten wilt maken tijdens je hobby. Ook ben je minder snel moe omdat je minder hoeft te turen naar de nummers of symbolen op je diamond painting canvas

Wish diamond painting lichtbak

Diamond painting disney wish

Een ander populair product bij de diamond painting Wish zijn de paintings met het Disney thema zoals Donald duck, Mickey mouse, Goofy, Frozen en heel veel anderen. Bijna alle Disney figuren zijn wel verkrijgbaar bij diamond painting Disney Wish deze worden allemaal als complete set geleverd. Hier zit dan een canvas in met jouw gekozen afbeelding een pen, stukje wax, schudbakje en natuurlijk je diamantjes. Zo kan je direct aan de slag met je diamond painting Disney van Wish. Wil je dus bij Wish je diamond painting spulletjes kopen houdt dan in je achterhoofd de lange levertijd en kans op mindere kwaliteit met een slechte service.

Diamond painting disney wish

Korting op je diamond painting?