Diamond Painting voetbal

Een diamond painting van je geliefde voetbalclub.

Voetbal is wereldwijd een zeer populaire balsport waarbij twee ploegen met beide elf spelers moet proberen de bal in het doel te krijgen van de tegenstander. Met ieder deel van het lichaam mag de bal gespeeld worden met uitzondering van handen en armen (behalve bij het inwerpen). Met de voet wordt vooral in de praktijk gespeeld en met het hoofd wordt er gekopt. Om op het grasveld goed uit de voeten te kunnen spelen de spelers voetbalschoenen die speciaal gefabriceerd zijn. Doordat deze sport zo razend populair is mag een diamond painting voetbal natuurlijk niet ontbreken in het assortiment. Er zijn ontelbaar veel voetballiefhebbers op de wereld en wat er is dan leuker om daar een mooie diamond painting van te maken en vervolgens op te hangen aan een muur. Diamond painting is een leuke en ontspannende hobby en is geschikt voor zowel jong als oud. In het assortiment diamond painting voetbal vind je de logo's van voetbalclubs, de spelers waaronder de beroemde voetballer Lionel Messi, Christiano Ronaldo en uiteraard mag de voetballegende Johan Cruijf niet ontbreken en ook hier is een mooie diamond painting van te verkrijgen. 

diamond painting voetbalclubs

Er is een ruim assortiment diamond painting voetbalclubs op de markt. Zo is er onder andere een diamond painting Ajax, PSV en Feijenoord te koop. Maar ook van andere voetbalclubs vind je super gave diamond paintings. Ben je helemaal fan van een bepaalde voetbalclub dan is het super gaaf om er een mooie diamond painting van te maken en uiteindelijk het eindresultaat van een prachtig mooi kunstwerk aan de muur op te hangen. Een diamond painting voetbalclubs is ook super leuk om in een kinderkamer op te hangen of om cadeau te geven aan familie of vrienden. 

aliexpress diamond painting voetbal

Wanneer je op zoek bent naar een aliexpress diamond painting voetbal dan hebben ze daar genoeg soorten in het assortiment. Bij Aliexpress vind je een ruime keuze uit verschillende diamond painting voetbal, zo hebben ze er logo's van de voetbalclubs of ben je op zoek naar bepaalde spelers van voetbalclubs, ook die kan je daar vinden. Ze hebben heel veel verschillende formaten, soorten en je kan er kiezen uit ronde of vierkante steentjes. Bij aliexpress is een diamond painting voetbal ook niet duur. Enig nadeel is wel dat de bezorging erg lang kan duren dus wanneer je graag je bestelde diamond painting voetbal snel in huis wilt hebben kan je beter niet kiezen om bij aliexpress te bestellen. 

Diamond Painting Voetbal steentjes

Diamond painting voetbal steentjes zijn er in zowel de ronde vorm als de vierkante vorm. Bij een kleinere afbeelding diamond painting wordt vaker gekozen voor ronde steentjes omdat de afbeelding op het canvas de lege ruimtes tussen de steentjes mooi opvult. Bij een diamond painting ronde steentjes zitten altijd wat kleine ruimtes tussen de steentjes omdat ze niet naadloos op elkaar aansluiten. Het voordeel van ronde steentjes is dat ze makkelijker zijn op te plakken op het canvas en je kan ze in iedere richting opplakken. Over het algemeen ben je met een diamond painting voetbal ronde steentjes sneller klaar dan wanneer je kiest voor vierkante steentjes. Een diamond painting vierkante steentjes vereist iets meer precisie. Vierkante steentjes hebben een perfecte pasvorm omdat ze naadloos op elkaar aansluiten. Vind je het niet erg om secuur te werk te gaan dan kan je prima kiezen voor een diamond painting voetbal vierkante steentjes. 

Diamond Painting Voetbal afmeting

Een diamond painting voetbal afmeting is afhankelijk van je eigen persoonlijke keuze. Wil je liever een kleinere diamond painting voetbal of ga je voor een grote versie het is allemaal te vinden in het ruime assortiment. Ben je een beginnende diamond painter dan kan je misschien het beste eerst kiezen voor een kleinere afmeting zo kan je ook eerst bekijken of je de hobby leuk vind. Wanneer je al ervaring hebt en je liever een diamond painting voetbal met een grotere afmeting wilt maken dan zijn deze ook te verkrijgen. Er is dus altijd wel een diamond painting voetbal afmeting te vinden die aan jouw wensen voldoet. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie