Diamond Painting Planet

Korting bij Diamond Painting Planet?

Bij Diamond Painting Planet vind je een zeer ruim assortiment diamond paintings om lekker te maken vanuit je eigen huis. Ze hebben inmiddels al meer dan 8.000 enthousiaste klanten. Ze zijn zelf ook diamond painters en waren vrijwel direct verslaafd aan deze hobby. Op de website bieden ze ook accessoires aan om je te helpen bij diamond painting. Zoals ze zelf schrijven het voelt als een soort meditatie, je komt er helemaal van tot rust. Ze geven verder aan dat ze het erg belangrijk vinden dat jij tevreden bent. Het is voor de medewerkers van diamond painting planet een plezier om jou te helpen en naar jou te luisteren. Je krijgt niet alleen een diamond painting in huis maar ook de service krijg je erbij. 
Bij diamond painting planet heb je de mogelijkheid om een proefpakket te kopen. Met dit proefpakket maak je kennis met diamond painting en ontdek je of het iets voor jou is. De diamond painting pakketten zijn scherp geprijsd en kosten slechts 9,95 euro. Alle diamond paintings worden als compleet pakket geleverd. Alle benodigde materialen zitten er bij inbegrepen. 

Wat is er te koop?

 • Paintings: Ja
 • Eigen Foto Paintings: Ja
 • Accessoires: Ja
 • Opbergen: Ja
 • Inlijsten artikelen: Ja

Soorten Diamond Paintings:

 • Standaard Paintings: Ja
 • Foto Paintings: Ja
 • Speciale Paintings: Ja
 • Diamond Painting Kits: Ja
 • Diamond Painting Kind: Ja

Waar en wanneer te Koop

 • Online: Ja
 • In de Winkel: Nee
 • Hele jaar door: Ja
 • Vaste Collectie: Ja

Gegevens: Diamond Painting planet

Diamond painting planet eigen foto

Je hebt bij diamond painting planet de mogelijkheid om een diamond painting met eigen foto te laten maken. Een diamond painting eigen foto maakt het natuurlijk nog specialer. Je kan bij diamond painting planet bijvoorbeeld een diamond painting eigen foto laten maken van een dierbare, je huisdier of die ene leuke vakantiefoto. Bij de diamond painting planet eigen foto is er ook een snelle leveroptie beschikbaar. Heb je de diamond painting eigen foto dus snel nodig dan is dit zeker een handige optie. Je betaalt hiervoor dan uiteraard wel een meerprijs.

Diamond painting planet review

De reviews van klanten van diamond painting planet worden getoond op de website. Onderaan vind je een aantal ervaringen van klanten. De klanten zijn over het algemeen zeer tevreden met de kwaliteit van de diamond paintings. Ook de levertijd was in vele gevallen snel. Leuk is dat bij de reviews van de klanten ook het eindresultaat van de diamond painting is te zien op een foto. Ook wordt aangegeven dat de diamond painting netjes wordt verpakt. 

diamond painting planet

Diamond painting planet accessoires

Ook voor diamond painting accessoires kan je bij diamond painting planet terecht. Ze hebben er een ruim assortiment accessoires voor diamond painting. Je vind er onder andere losse steentjes, pincetten, opbergdozen, pennen en een leeg canvas. De hobby wordt nog leuker en makkelijker met diamond painting accessoires. De accessoires die echt onmisbaar zijn bij het diamond painten zijn toegevoegd aan het assortiment van diamond painting planet. 

Diamond painting planet contact

Wil je met diamond painting planet contact opnemen dan kan dit door het contactformulier op de website in te vullen en te verzenden. Je kan ook zelf een mailtje sturen of een bericht sturen via de officiĆ«le facebookpagina van diamond painting planet. Het kan natuurlijk zijn dat je een vraag hebt over een product op de site of over een bestelling die je al hebt gedaan dan zijn er een paar mogelijkheden om contact met ze op te nemen. Helaas is er geen telefoonnummer van diamond painting planet bekend. Voordat je via een andere manier contact gaat opnemen met diamond painting planet kan je nog wel even de veelgestelde vragen bekijken op de site wie weet staat jou vraag met antwoord daar al tussen. 

Korting op je diamond painting?