Diamond Painting oude meesters

Schilderijen van oude meesters voor je diamond painting

Een oude meester is een schilder die is opgeleid door het schildersgilde en werkte in Europa aan het eind van de 14e eeuw tot ongeveer 1800. Een oude meester was in theorie een kunstenaar die zijn volledige opleiding had afgemaakt en die zich zelfstandig had gevestigd als meester in zijn lokale Sint-Lucasgilde. Het enige criterium om een schilderij tot oude meester te bestempelen is dat het voor 1800 geschilderd moet zijn. De schilderijen van de oude meesters zijn vaak erg waardevol en hangen meestal in een museum of behoren tot een privé collectie. Een diamond painting oude meester is dan ook super gaaf om te maken, zo maak je je eigen favoriete schilderij voor aan de muur. Met deze diamond paintings reproductie maak je zelf een meesterwerk voor in huis of ook leuk om cadeau te geven aan iemand. Zo zijn er diamond paintings van Vincent Van Gogh, Johannes Vermeer, Rembrandt Van Rijn en nog veel meer. De diamond paintings oude meesters zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ook kan je kiezen of je liever een klein formaat of dat je liever voor een grote afmeting diamond painting oude meesters maakt. Je hoeft voortaan niet meer naar het Van Gogh museum want je hebt gewoon een diamond painting Van Gogh aan de muur in huis hangen. 

diamond painting hollandse meesters

Een diamond painting Hollandse meesters is super leuk om te maken en zo je eigen kunstwerk te knutselen die je vervolgens een mooie plek aan de muur kan geven. Een diamond painting is natuurlijk altijd een waar kunstwerk aan de muur maar wil je echt kunst aan de muur dan is een diamond painting Hollandse Meesters iets voor jou om te maken. Je vind in het uitgebreide assortiment de mooiste schilderijen van onder andere de belangrijke en wereldberoemde Hollandse Meesters Rembrandt van Rijn, Van Gogh, Johannes Vermeer, Renoir en Monet.

diamond painting oude meesters afmeting

Diamond painting oude meesters afmeting is afhankelijk van waar je uiteindelijk het schilderij wilt ophangen en of je het leuk vind om liever een klein of juist een groot kunstwerk te maken. Er zijn heel veel verschillende afmetingen diamond painting oude meester te verkrijgen zo kan je helemaal zelf bepalen welk formaat jij het liefst wilt maken. Wanneer je voor het eerst een diamond painting gaat maken is het misschien fijner om eerst te kiezen voor een diamond painting oude meesters met een wat kleinere afmeting. Ben je al bekend met diamond painting en wil je lekker uren lang achter elkaar bezig zijn met deze super leuke en ontspannende hobby dan is een diamond painting oude meesters met een grote afmeting een prima keuze. 

diamond painting oude meesters steentjes

De keus uit diamond painting oude meesters steentjes is rond of vierkant. Bij de kleinere versies wordt vaak gekozen voor ronde steentjes omdat de lege ruimtes op het canvas dan worden opgevuld. Het grote voordeel van een diamond painting oude meesters ronde steentjes is dat ze makkelijker zijn op te plakken want je kan ze ook in iedere richting op het canvasdoek opplakken. Je bent over het algemeen ook eerder klaar met een diamond painting ronde steentjes dan wanneer je kiest voor vierkante steentjes. Een diamond painting oude meesters met vierkante steentjes vereist iets meer precisie. Wanneer je een beginnende diamond painter bent dan kan je beter kiezen voor een diamond painting oude meesters met ronde steentjes. Heb je al wat ervaring met diamond painting of met andere knutselwerkjes waar precisie vereist is dan kan je prima kiezen voor een diamond painting oude meesters vierkante steentjes. 

Goedkoopste in de Markt

10 jaar ervaring
Diamond painting

Gratis bezoring en retour

92% van de klanten komt nogmaals

Veilig betalen

30 dagen geld retour garantie