Diamond Painting Intertoys

Korting bij Diamond Painting Intertoys?

Er zijn een aantal diamond painting setjes te vinden bij Intertoys. Momenteel zijn er zowel diamond paintings voor volwassenen als voor kinderen bij Interoys te koop. De prijs voor een diamond painting bij Intertoys varieert van 3,99 tot 14,99 euro. De diamond painting setjes van de Intertoys zijn ideaal om lekker met je hobby bezig te zijn en omdat ze niet al te duur zijn is het ook prima ook eerst eens te kijken of je het diamond painten wel leuk vind. Online vind je op het moment onder andere een diamond painting paard, bloemen, pandabeer, Unicorn diamond painting slinger en een diamond painting dotzies armbandenset. Ze zijn makkelijk in gebruik, zijn niet duur en zeer eenvoudig online te bestellen. Met een diamond painting van Intertoys kan je lekker je hoofd leeg maken en ontspannend en rustgevend werken aan deze super leuke hobby. Je maakt zo een prachtig schilderij voor in huis of om cadeau te geven aan familielid, vriend of vriendin. Het assortiment van Intertoys wisselt regelmatig dus het is verstandig om de website in de gaten te houden of om zo af en toe even binnen te wandelen bij een Intertoys bij jou in de buurt. Bestel je het liefst online dan betaal je vanaf een orderbedrag van 19,99 euro geen verzendkosten en retourneren is gratis. Ervaringen met de diamond painting setjes van Intertoys zijn zeer positief. 

Wat is er te koop?

 • Paintings: Ja
 • Eigen Foto Paintings: Nee
 • Accessoires: Nee
 • Opbergen: Ja
 • Inlijsten artikelen: Nee

Soorten Diamond Paintings:

 • Standaard Paintings: Ja
 • Foto Paintings: Nee
 • Speciale Paintings: Nee
 • Diamond Painting Kits: Ja
 • Diamond Painting Kind: Ja

Waar en wanneer te Koop

 • Online: Ja
 • In de Winkel: Ja
 • Hele jaar door: Nee
 • Vaste Collectie: Nee

Gegevens: Diamond Painting Intertoys

Diamond painting kopen Intertoys

Een diamond painting kopen bij Intertoys kan heel eenvoudig in zowel een fysieke winkel als online. Ze hebben er diamond painting setjes te koop voor zowel de beginnende als de gevorderde diamond painter. De diamond painting setjes die je kan kopen bij Intertoys zijn ook nog eens aantrekkelijk geprijsd zodat je bijvoorbeeld kan kijken of je de hobby wel leuk vind. De diamond paintings die je bij Intertoys kan kopen zijn helemaal compleet om direct mee aan de slag te gaan. Alle benodigdheden zijn inbegrepen om een schitterend kunstwerk te kunnen maken. Met een diamond painting van Intertoys maak je zelf je eigen mooie schilderij. 

diamond painting kopen intertoys

Diamond painting kind Intertoys

Ben je op zoek naar een diamond painting voor een kind dan kan je deze vinden in het assortiment van Intertoys. Ze hebben verschillende diamond paintins voor een kind te koop bij deze winkel. Ze verkopen er complete setjes waar alle benodigdheden in zitten om direct mee aan de slag te gaan. Je hebt er keuze uit een aantal verschillende diamond painting setjes voor kinderen. De serie diamond dotz is zeer geschikt voor een kind, ook de set om kaarten te maken is erg leuk voor kinderen en ze hebben er een hele leuke diamond dotz armbandenset. 

Diamond dotz Intertoys

De diamond dotz intertoys zijn super leuke complete setjes om echte kunstwerkjes mee te maken. Zo hebben ze er onder andere een diamond dotz dotzies kit 6-delig roze en een dotz armbandenset. Je kunt geweldig leuk knutselen met een diamond dotz Intertoys. Je maakt de gaafste, glanzende designs met de diamond dotz Intertoys. De set wordt met zes verschillende dingen geleverd om te versieren waaronder schilderen, stickers en zelfs armbanden. Ook de pen en de wax zijn bij de set diamond dotz Intertoys inbegrepen. 

diamond dotz intertoys

Diamond painting bakjes Intertoys

Wanneer je op zoek bent naar diamond painting bakjes Intertoys dan kan je deze momenteel helaas nog niet vinden. Voor diamond painting bakjes kan je helaas niet terecht bij Intertoys. Diamond painting bakjes zijn zeer handig voor het netjes opbergen van alle accessoires maar jammer genoeg zal je deze ergens anders moeten zoeken omdat ze bij Intertoys nog niet in het assortiment zitten. 

Verkoopt Intertoys diamond painting?

Op de vraag verkoopt Intertoys diamond painting is het antwoord jazeker dat verkopen ze. Je kan er leuke setjes kopen voor een prima prijs. Met deze hobby kan je in je vrije tijd lekker creatief bezig zijn en je hebt bij Intertoys keuze uit een aantal verschillende diamond paintings. De diamond painting setjes van Intertoys zijn niet heel erg groot van formaat en daarom zeer geschikt voor de beginnende diamond painter of als je gewoon voor af en toe bezig wilt zijn met de hobby diamond painting. 

Korting op je diamond painting?