Diamond Painting Expert

Korting bij Diamond Painting Expert?

Je vind bij Diamond Painting Expert adembenemende meesterwerken om lekker vanuit jouw eigen huis bezig te zijn met deze leuke hobby. Diamond painting expert heet je welkom op hun site en hebben inmiddels al meer dan 28.000 tevreden en enthousiaste klanten. Ze verkopen er een ruim diamond painting assortiment en ook voor accessoires kan je er prima terecht. Bij diamond painting Expert betaal je geen verzendkosten voor bestellingen naar Nederland en BelgiĆ«. Zoals ze zelf aangegeven op de website verkopen ze premium kwaliteit paintings. 

Bij diamond painting expert vind je een zeer groot assortiment diamond paintings met veel verschillende afbeeldingen. Ze verkopen er ook diamond paintings met meer luiken en je kan er een diamond painting met eigen foto bestellen. Ook voor een ronde diamond painting kan je bij diamond painting expert terecht. Op de pagina bestelling en levering is te lezen dat de bestelling van de klant bij de partner van diamond painting expert wordt besteld en direct op het adres van de klant wordt geleverd. Er is hiervoor bewust gekozen door diamond painting expert om de transport- en opslagkosten zo laag mogelijk te houden. Het betekent wel dat door deze voordelige manier van verzenden de levertijd langer is. 

Wat is er te koop?

 • Paintings: Ja
 • Eigen Foto Paintings: Ja
 • Accessoires: Ja
 • Opbergen: Ja
 • Inlijsten artikelen: Ja

Soorten Diamond Paintings:

 • Standaard Paintings: Ja
 • Foto Paintings: Ja
 • Speciale Paintings: Ja
 • Diamond Painting Kits: Ja
 • Diamond Painting Kind: Ja

Waar en wanneer te Koop

 • Online: Ja
 • In de Winkel: Nee
 • Hele jaar door: Ja
 • Vaste Collectie: Ja

Gegevens: Diamond painting expert

Diamond painting expert review

Wanneer je op zoek gaat naar reviews van diamond painting expert vind je die op hun eigen website en op de facebook pagina zijn er ook een aantal te vinden. De recensies die mensen hebben geschreven zijn wisselend te noemen. Er is een mix van positieve ervaringen maar er zijn ook zeker negatieve ervaringen geschreven. Wat wordt aangegeven als positief is dat de diamond painting van goede kwaliteit zijn en mensen vinden het prettig dat er een mail adres beschikbaar is waar ze met vragen terecht kunnen. De gratis verzending binnen Nederland en BelgiĆ« wordt ook als positief ervaren. De negatieve ervaringen gaan vooral over de lange levertijd. 

Diamond painting expert contact

Heb je vragen over een product op diamond painting expert dan kan je hiervoor telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website contact met ze opnemen. Ook is diamond painting expert te vinden of verschillende social media kanalen en via daar kan je ze ook contacteren. Je kan bijvoorbeeld contact opnemen wanneer je vragen hebt over de producten die ze verkopen of over je bestelling. Wanneer je jouw vraag hebt gesteld via het contactformulier of per email dan zullen ze zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het beantwoorden van jouw vraag. 

Diamond painting expert telefoonnummer

Op de site van diamond painting expert vind je bij contact een telefoonnummer. Heb je vragen over het diamond painting assortiment dan kan je hierover contact opnemen door het telefoonnummer te bellen en je vraag te stellen. Persoonlijk contact via de telefoon is net even wat persoonlijker dan via een contactformulier en email en het is wel zo prettig als er een telefoonnummer aanwezig is zodat je hulp kan vragen wanneer je er zelf niet uitkomt. 

Diamond painting expert accessoires 

Bij diamond painting expert verkopen ze ook accessoires. Zo verkopen ze er onder andere diamond painting pennen, houten lijsten en frames, losse opberg potjes, kunststof roller en nog veel meer. Ze hebben bij diamond painting expert een ruim assortiment accessoires en dat is zeker erg gemakkelijk zodat je en je diamond painting en eventueel nog extra accessoires in een keer kan aanschaffen. 

diamond painting expert accessoires

Diamond painting expert kortingscode

Er is zo nu en dan wel eens een kortingscode te vinden van diamond painting expert. Ook op de social media pagina's van diamond painting expert hebben ze geregeld kortingsacties en geven ze soms een gratis diamond painting weg. Ben je een echte diamond painting fan dan is het zeker aan te raden om de pagina op facebook en Instagram in de gaten te houden voor alle acties en nieuwe ontwikkelingen van diamond painting expert. Ook kan je je eventueel aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden. 

Korting op je diamond painting?