Diamond Painting Bruna

Korting bij Diamond Painting Bruna?

Bij Bruna verkopen ze naast boeken en tijdschriften ook verschillende diamond painting setjes. Momenteel verkopen ze bij de Bruna diamond painting voor zowel volwassenen als kinderen. De prijs voor een diamond painting varieert van 4,99 tot 13,50 euro. De diamond painting setjes van Bruna zijn ideaal om lekker met je hobby bezig te zijn, ze zijn niet duur en zijn daarom ook ideaal voor de beginnende diamond painter zo kan je voor niet al teveel geld eerst bekijken of je het wel leuk vind. Online vind je bij de Bruna momenteel diamond painting setjes van onder andere een olifant, een vos, London, een zebra, een tijger en voor kinderen een unicorn set van Totum. De diamond painting setjes van Bruna zijn makkelijk in gebruik, zijn niet duur maar helaas niet online te bestellen. Wanneer je een diamond painting setje bij Bruna wilt kopen moet je hiervoor dus wel naar een fysieke winkel want je kan ze jammer genoeg niet online kopen maar alleen bekijken. Met een diamond painting van Bruna kan je lekker ontspannen en je hoofd helemaal leeg maken met deze super leuke en rustgevende hobby. Je maakt zo een prachtig kunstwerk voor in huis maar je kan het natuurlijk ook als cadeau geven aan een familielid, vriend of vriendin. Het assortiment van Bruna wisselt regelmatig het is dus verstandig om de website in de gaten te houden of om af en toe even binnen te wandelen bij een Bruna winkel bij jou in de buurt. 

Wat is er te koop?

 • Paintings: Ja
 • Eigen Foto Paintings: Nee
 • Accessoires: Nee
 • Opbergen: Ja
 • Inlijsten artikelen: Nee

Soorten Diamond Paintings:

 • Standaard Paintings: Ja
 • Foto Paintings: Nee
 • Speciale Paintings: Nee
 • Diamond Painting Kits: Ja
 • Diamond Painting Kind: Ja

Waar en wanneer te Koop

 • Online: Nee
 • In de Winkel: Ja
 • Hele jaar door: Ja
 • Vaste Collectie: Nee

Diamond painting eigen foto Bruna

Momenteel kan je helaas geen diamond painting eigen foto bij Bruna kopen. Het is zeker niet vreemd als je misschien dacht dat dit wel mogelijk was bij de Bruna aangezien het assortiment van de Bruna de afgelopen jaren steeds uitgebreider is geworden. Ook hebben ze al een aantal diamond painting setjes in het assortiment dus wie weet is het in de toekomst wel mogelijk om een diamond painting eigen foto bij Bruna te kopen. Wil je een diamond painting eigen foto kopen dan kan je hiervoor dus helaas niet terecht bij Bruna maar gelukkig zijn er genoeg winkels waar het wel te koop is. 

Diamond painting bakjes Bruna

Bij Bruna verkopen ze opbergboxen welke ook prima te gebruiken zijn voor het opbergen van je diamond painting spulletjes. Ze verkopen er onder andere een handige ladeblok voor als je al je diamond painting spulletjes en accessoires geordend op wilt bergen. Ook hebben ze bij de Bruna de transparante opbergboxen in verschillende soorten en maten. Wanneer je een geordende werkplek hebt is het een stuk makkelijker en leuker om aan je hobby te werken. Ze hebben bijvoorbeeld ook een soort kleine ladeblok in het assortiment en deze is verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren. Ben je op zoek naar bakjes om je diamond painting spulletjes netjes op te bergen is het zeker de moeite waard om even een kijkje bij Bruna te nemen. Shop je liever online dan is het ook mogelijk om de bakjes online te bestellen. 

diamond painting bakjes bruna

Diamond painting bij Bruna kopen

Diamond painting bij Bruna kopen is zeker mogelijk. Ze hebben er best een leuk assortiment van verschillende diamond painting setjes. De diamond painting setjes die je bij de Bruna kan kopen zijn compleet waarmee je direct aan de slag kan. De diamond painting setjes die bij Bruna te koop zijn zijn niet heel groot en daarom ideaal als een tussendoor project of om te starten als je een beginnende diamond painter bent. Omdat het formaat niet heel groot is kan je zo goed kijken of je de hobby diamond painting wel leuke vind en of de techniek je aanspreekt zonder dat je meteen een hele grote diamond painting hoeft te maken. De diamond painting setjes die voor kinderen bij Bruna te koop zijn bevatten super leuke kaarten om te versieren. Deze setjes zijn ook erg leuk om bijvoorbeeld op een verjaardagsfeestje te maken. 

Diamond painting bruna olifant

Korting op je diamond painting?