Diamond Painting Blokker

Korting bij Diamond Painting Blokker?

Ben je op zoek naar een diamond painting dan kan je hiervoor terecht bij Blokker. Er is een zeer ruim assortiment diamond paintings te vinden bij Blokker. Met het maken van een diamond painting kom je helemaal tot rust, het werkt ontspannend en rustgevend en je maakt er zelf ook nog eens de mooiste creaties mee. Bij Blokker heb je keuze uit heel veel verschillende diamond paintings, voor zowel volwassenen als kinderen vind je ze in het assortiment. Zo vind je er bijvoorbeeld een diamond painting met vogels, paarden, honden, olifanten, tijgers, draken, auto's en nog heel veel meer. Bij Blokker kan je terecht voor een compleet diamond painting pakket waarmee je direct lekker aan de slag kan gaan met deze super leuke en ontspannende hobby. Ook verschillende diamond painting accessoires kan je bij Blokker vinden. Je maakt zelf je eigen mooie schilderij die je een mooie plek kan geven in huis om er iedere dag van te kunnen genieten. 

Ook leuk is het om een diamond painting van Blokker cadeau te geven aan een familielid, vriend of vriendin. Bestel je online bij Blokker dan betaal je bij een bestelling boven de 40 euro geen verzendkosten. In veel gevallen wordt de bestelling van een diamond painting Blokker ook zeer snel thuis geleverd. De levertijden staan bij de producten vermeld op de website van Blokker. Ben je op zoek naar een diamond painting met een goede prijs/kwaliteit verhouding die je ook nog eens snel in huis wilt hebben dan zal ik zeker even een kijkje nemen bij Blokker. Ook wanneer je op zoek bent naar een vergrootglas bril, een diamond painting lightpad of andere diamond painting accessoires waaronder bijvoorbeeld wax dan kan je dit vinden bij Blokker. 

Wat is er te koop?

 • Paintings: Ja
 • Eigen Foto Paintings: Nee
 • Accessoires: Ja
 • Opbergen: Ja
 • Inlijsten artikelen: Ja

Soorten Diamond Paintings:

 • Standaard Paintings: Ja
 • Foto Paintings: Nee
 • Speciale Paintings: Nee
 • Diamond Painting Kits: Ja
 • Diamond Painting Kind: Ja

Waar en wanneer te Koop

 • Online: Ja
 • In de Winkel: Ja
 • Hele jaar door: Ja
 • Vaste Collectie: Ja

Gegevens: Diamond Painting Blokker

Diamond painting bakjes blokker

Wanneer je op zoek bent naar diamond painting bakjes blokker dan kan je daar zeker wel even een kijkje nemen. Ze verkopen verschillende soorten bakjes bij Blokker die je kan gebruiken voor het netjes ordenen van je diamond painting spulletjes. Diamond painting bakjes zijn super handig zodat je alles netjes bij de hand hebt wanneer je lekker met deze hobby bezig bent. Een netjes geordende hobby plek is altijd fijn en werkt een stuk fijner en sneller. De diamond painting bakjes blokker zijn ook nog eens prima geprijsd en zijn snel leverbaar. 

Diamond painting opbergdoos blokker

Er is een ruime keuze diamond painting opbergdoos te vinden bij Blokker. Een diamond painting opbergdoos is erg makkelijk om je hobby artikelen netjes in op te bergen. Een rommelige werkplek tijdens het diamond painten is erg vervelend en werkt zeker niet fijn daarom is het prettig dat je een diamond painting opbergdoos kan kopen bij blokker zodat je alles mooi kan ordenen. Ze verkopen een ruim assortiment open opbergdozen maar wil je er liever met een deksel dan hebben ze er daar ook genoeg van. Er zijn veel verschillende soorten, formaten en kleuren opbergdozen bij Blokker te vinden. 

blokker diamond painting opbergdoos kopie

Diamond painting doosjes blokker

Diamond painting doosjes blokker zijn in meerdere soorten en maten verkrijgbaar. Zo hebben ze een sorteerdoos voor het netjes opbergen van de gekleurde diamant steentjes. Ook vind je er grotere opbergdozen voor het netjes opbergen van bijvoorbeeld het canvasdoek en de diamond painting accessoires. Neem je graag je diamond painting mee naar andere locaties dan zijn de diamond painting doosjes blokker ook zeer handig zodat alles netjes vervoerd kan worden. 

Frozen diamond painting blokker

Bij blokker verkopen ze Frozen diamond painting en je hebt er keuze uit twee soorten. Ze hebben er twee verschillende frozen diamond painting pakketten en zijn super leuk voor kinderen die helemaal dol zijn op Frozen. Met de frozen diamond painting blokker knutselset maak je de mooiste creaties. Het frozen diamond painting pakket bij Blokker is helemaal compleet om direct mee aan de slag te kunnen gaan. Er is een frozen diamond painting pakket bij Blokker te koop wat verpakt zit in een koffertje en is ideaal om mee te nemen en is ook nog eens om te toveren tot een super leuke speelachtergrond van Frozen II. 

Blokker frozen diamond painting

Heeft blokker diamond painting?

Het antwoord op de vraag heeft blokker diamond painting? is jazeker en een ruim assortiment ook. Bij Blokker kan je terecht voor een zeer ruim diamond painting assortiment. Ze hebben er complete diamond painting pakketten met ronde of vierkante steentjes, verkopen ze er accessoires voor het diamond painten en ook voor het opbergen van je knutselspulletjes kan je er terecht. Ook handig is de diamond painting starter kit met alle benodigde diamond painting accessoires bestaande uit een sorteerdoosje, pen, wax en schudbakje. Blokker verkoopt diamond paintings voor zowel de beginnende als de gevorderde diamond painter. Zoek je dus een mooie diamond painting of andere diamond painting accessoires dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje bij Blokker te nemen. 

Korting op je diamond painting?